חוק הפונדקאות ?

חוק הפונדקאות ?

יש כזה ? איך מגיעים אליו ?

תודה, אני אחפש

ציפי - אם תוכלי לסייע, אשמח. למי שמתעניינים ברקע לבקשה, נפתח בתפוז פורום פונדקאות. כמי שמתנגדת לפונדקאות, החלטתי ללמוד את העניין קצת יותר לעומק. את דעתי על פונדקאות ניתן למצוא בדיון בפורום אימוץ (פורום מס´ 74).

שלחת לי את חוק האימוץ.

שלחתי לך בחזרה מייל בנדון עם הפניה לדיון בנושא הפונדקאות. רפרפתי על כל ראשי הסעיפים ואעבור שוב בעיון, אבל מהרפרוף - זה לא שם. אתנצל אחר כך אם בקריאה מעמיקה בכ"ז אמצא את זה

לא, שלחתי לך את חוק הסכמים......

עברתי על הדיון, ואני לא חושבת שמשפטית יש לי מה לתרום. היות ומדובר בגורלות של נשים, שב"ה איני נמנית ביניהן, אני מעדיפה לא להביע דיעה.

עוד קשקוש שהיא כתבה

הסעיף "הגזעני" בא לפתור סוגיה הלכתית (אמא יהודיה), אחרת המפלגות הדתיות לא היו מעבירות את החוק בכנסת. בהמשך נכתב במפורש שאם כל הצדדים להסכם אינם יהודים, רשאית הוועדה לסטות מהוראות פסקה זו בהתאם לחוות דעת של איש הדת החבר בוועדה. כבר נכתב שהיא קוראת מהר מדי ועונה מהר מדי. אם אין לה מה לכתוב, שתעשה את זה במקום אחר. היא מהווה עלבון ל"תפוז" ולכותבי הפורום הזה.

שניכם לא צודקים!

ראשית - יותר טוב החוק עם סע´ 2.5, מאשר בלי החוק ובלי הסעיף הזה. כנראה שפוליטית החוק לא היה עובר בלי הסעיף הזה, ואם בעל הנסיון אומר זאת, כנראה שהוא יודע מה הוא אומר. יכול להיות שהוא טועה, אבל לרמה קריטית של דביליות הוא עוד לא מגיע. לא בעניין זה, על כל פנים. קשה לי להאמין שבמדינת היהודים נחקקה הוראת-חוק המפלה יהודים לרעה, אבל כיוון שכך הוא, כנראה שלא הייתה ברירה. קימקא

ציפי ../images/Emo13.gif

לא נראה לך שה"זנב" הזה שמזדנב אחרי בפורומים הוא אחד משני מיודעינו משכבר הימים בניק אחר ?

אני כותב כמעט רק בפורום הזה

ובשבילה גם זה די והותר D-: שתמשיך להתבזות מהודעה להודעה

melly1

New member
אתה ההוכחה הניצחת לאה הסוברים

שיש מקרים שבהם האמירה אין חכם כבעל נסיון לא מתקיימת (אולחלופין שנסיונך פשוט דל וכנראה בעל בעיות תפקוד שמונעות ממך צבירת נסיון?)

amonit

New member
בכל דת שהיא ,אחד העקרונות

המנחים הוא שמירה מפני התבוללות, פחדם של אנשי הדת כי מצב לא ברור זה יעלה שאלות עבור הילד העתידי בן איזו דת הוא,של ההורים הביולוגים או של האם הנושאת. מכוון שהחוק הוא חוק שאני קוראת לו "ראשוני" ו"טרי", ז"א אין עדיין מספיק סוגיות ותקדימים לדון בהם עבור שינויי או תוספות. החוק כחוק מיועד עבור כל תושבי מדינת ישראל, ומבחינת המחוקק נראה לי שניסו גם לנקוט עמדה, וגם לתת אפשרות ביטויי לכל מקרה לגופו. אם היה נכתב שכל הנוגעים בדבר חייבים להיות יהודים אז היה זה באמת חוק גזעני.

יש לה כשרון טלפאתי?

לא ראיתי בדבריה של amonit שהיא הסכימה שזה חוק די רע... הנה הבלונים כמובטח.

ירון ג.

New member
בעל נסיון

אם היו ספקנים שלא היו בטוחים שאתה באמת דביל, עכשיו הוכחת להם הוכחה מוחצת!

למעלה