חוק הנוטריונים

dawn26

New member
חוק הנוטריונים

שלום רב, היכן אני יכול לראות את סעיף 20 בחוק הנוטריונים ? האם יש אתר המפרט את כל החוקים במדינה ? תודה רבה מראש שחר

סעיף 20

חוק הנוטריונים, תשל"ו-1976 [תיקון אחרון: 17/7/02] . . ======================================== 20. יפוי-כוח [תיקון: תשל"ח] (א) יפוי-כוח כללי ויפוי-כוח לביצוע עסקאות במקרקעין הטעונות רישום במרשם המקרקעין, לא יהיו בני-תוקף אלא אם ערך אותם נוטריון או אימת את החתימות שעליהם, כאמור בחוק זה ובתקנות על פיו; הוראה זו אינה גורעת מסעיף 91 לחוק הלשכה. (ב) סעיף זה אינו חל על יפוי-כוח שניתן בחוץ לארץ לפי דיני המקום שבו ניתן. אני לא יודעת בעניין שאלתך השניה.

dawn26

New member
שיחקת אותה ...

תודה רבה ... ובנוסף, מה זה סעיף 91 לחוק הלשכה ?

מקווה שבזה הסתיים תפקידי כמביאה

ציטוטי חקיקה... חוק לשכת עורכי הדין, תשכ"א-1961 [תיקון אחרון: 8/8/05] . . ======================================== 91. אישור של יפוי-כוח [תיקון: תשמ"ז] יפוי-כוח שניתן בישראל לעורך דין לפעול בתחום הפעולות שיש להן קשר לשירות המקצועי שנותן עורך דין ללקוח לרבות קבלת כספים ודברים אחרים בשביל לקוחו בענין כזה, שחתימת הלקוח עליו אושרה בכתב על ידי עורך הדין, אינו טעון אישור אחר, על אף האמור בכל דין.

בשביל כזו מחמאה...

היה שווה לעשות גזור והדבק

u 1000

New member
אז אפשר לקבל גם שירות שכזה?

(לא אכפת לי מאיזה חוק ואיזה סעיף)

חוק חובת קיום מצוות ליקוק

1. מטרתו של חוק זה הינה להעלאת האגו והדימוי העצמי של תושבי המדינה. 2. על כל אזרח וכל תושב ישראל (להבדיל מהאיזור) לתת מחמאות, בין אם באופן מילולי ובין אם בכל צורה אחרת, לכל אדם עמו הוא בא במגע. לעניין חוק זה - "מגע" משמעו כל סוג של קשר בין אנשים לרבות אך לא רק שיחה פנים אל פנים, שיחת טלפון, שיחה וירטואלית,... וכו'...וכו'... נכתב ברגע של שובבות. שיהיה לך ולכולם יום נעים.

u 1000

New member
../images/Emo51.gif רבה ויום נעים גם לך

יחד עם זאת, לא הבנתי האם החוק מתייחס לאנשים בלבד או גם לחברות (הרי ידוע שהגדרת אדם כוללת גם חברות).

למעלה