חוק ההתישנות

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך

gui1

New member
חוק ההתישנות

לא תאמינו , הוצאתי את המעיל המפוסם וצעדתי איתו קילומטראז וכלום לא קרה , אז רכבתי איתו באופניים ונאדה ויצאתי לבליינדייט והבחור לא התקשר נראה לכם שהמעיל איבד מקסמו ? האם תרדמת חורף יבשה את סגולותיו ? מה עושים ? חיי אינם חיים

אולי כי החורף שוב עזב אותנו ../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

או שאולי המעיל מחזיק עונה אחת בלבד
אז זה הזמן לקנות מעיל חדש
מה עם השדכן?

gui1

New member
דיכוי יבש ?

יש יותר מדי דיכואים בפורום , אולי אתסיס עליו מעט צמחים , ובקשר לשדכן תאמת אני לא בנויה לפגישה עיוורת תמיד זה קורה שפגישה ראשונה היא הרצאת מבוא לרפואה סינית וזה ממש משעממממם אז אמרתי לשדכן זה לא עובד אולי תמצא איזה מטפל אלטרנטבעי ותפטור את כל הבעיות נראה אולי זה יעזור עוד חודשיים יש לי פגישה אצל ש ואני צריכה כבר לבוא עם זירעון פוטנציאלון

galim29

New member
שוב ש? את מפחדת מהמדרס?../images/Emo6.gif

מה יש להם שם עם האיומים לבוא עם זירעונים? שישתו מיץ נבט חיטה וירגיעו...
את רצינית עם הזרעון גויה? מה עם האתר הזה שיש של הורות אחרת? זה די על משקל אתר היכרויות רק כאלה שרוצים ילדים אז זה מזרז את העניין... CUT THE BULSHIT AND GET TO BUSINESS כמו שאומרים.. ויש שם גם כמה סטרייטים לדעתי

gui1

New member
אני רגילה לדרוך על מדרסים

גם אותך מלחיצים עם זרעונים ? בשביל זה הם לומדים מאתיים שנה כדי להיות כמו סבתא שלי זכרונה לברכה ששניה לפני מיתתה כמעט אמרה לי נו מתי תתחתני ותפטרי הרבה בעיות ? לגבי הורות אחרת , אני לא רוצה ילדים בכל מחיר חשוב לי גם זוגיות לכן אני לא פונה להורות אחרת ילדים עבורי זה לא המטרה בחיים למרות שיש לי רחם , וחוצ מזה אפשר גם לאמץ עוד אופציה שקיימת אבל קודם צריך יותר להתאפס על החיים ואני בנקודת זמן הזו מרגישה יותר מאופסת ומוכנה לזוגיות ממקום יותר טוב

זואילי

New member
ניקוי יבש, דיכוי יבש - הכל הולך

רק שיחזור הצ'ארם במהרה בימינו אמן!

למעלה