חוק דברת

eleti

New member
חוק דברת

מישהו יודע מתי ואם יכנס חוק דברת למודיעין?

yoelth

New member
חוק דוברת או דו"ח דוברת?

על הרפורמה במערכת החינוך.

eleti

New member
כן...לזה התכוונתי../images/Emo9.gif

מתי אמור להיות מיושם במודיעין?

yoelth

New member
דוח דוברת הוא הבייבי של לימור לבנת

מרגע שהיא עזבה את תפקידה כשרת החינוך הדוח למעשה מוקפא. השר שטרית המכהן כרגע כשר חינוך לא מתעסק עם זה. כולם ממתינים ל"אחרי הבחירות". מי שיבחר כשר החינוך לאחר הבחירות יצטרך לקבל החלטה בהקשר לדוח. בכל מקרה ההחלטה שתתקבל היא האם להשליך את הדו"ח כולו לפח הזבל או רק את מרביתו, ולאמץ חלקים קטנים ממנו. כבר היום ברור שרוב הדוח לא ייושם (אלא אם כן לימור לבנת תזכה שוב בתיק, דבר שהוא בסבירות נמוכה ביותר...).

eleti

New member
תודה על התשובה ועוד שאלה לי...

ומה לגבי ישובים בהם מיושם דוח דברת נכון להיום? האם יום הלימודים הארוך בבתי הספר בישובים אלה יימשך (לזוועת הילדים האומללים)? או צפוי לחזור ליום לימודים קצר?

yoelth

New member
גם בנושא הזה עם ישראל ימתין

למדיניותו החדשה של השר או השרה שלאחר הבחירות..... אגב, תוכניות של יום לימודים ארוך היו קיימות גם לפני דוח דוברת, אבל לא נראה לי שיש מישהו במערכת החינוך שמסוגל לתת מענה היום לגבי עתיד התוכניות האלה.

בעמק יזרעאל מיושם דו"ח דברת

אצלנו מיושם הדו"ח אבל רק בחלקו בלי החופשים הילדים לומדים 4 פעמים בשבוע עד 14:45 פעם בשבוע עד 13:00 וביום שישי לא לומדים. להגיד לך אם זה טוב או רע ימים יגידו גיליתי שיש הרבה שעות "מתנה" ושעות זורמות בצהריים. בהתחלה היה נורא קשה לילדים בגלל היום הארוך( הילד שלי בכתה ב') אבל עושה רושם שהתרגל לשעות. יש יותר חוגים ושעות העשרה כי יש יותר תקציב. ארוחת צהריים הם מקבלים בבית ספר בעלות של 4.5 ש"ח לחמגשית האוכל סביר לא נרשמה התלהבות יתר בביתנו. האמת שההורים התרגלו ליום הארוך וזה די נוח להם וביום שישי אין לחץ בבוקר, אצלנו התארגנו כמה ישובים בסביבה ואז יש לילדים חוגים בימי שישי בתשלום כמובן וזה נותן אוויר להורים עם הילדים הקטנים יותר לסידורים. ראוי לציין ששנה קודם הם גם למדו 5 ימים אבל לא ימים ארוכים כ"כ. לי באופן אישי המעבר לחמישה ימים מאוד נוח, אבל זה לא חכמה כי ילדי גדולים והם דואגים לעצמם. שבת שלום.

רוורס

New member
ייקבר קבורת חמור

וטוב שכך. אלא אם כן רונית "הגאונה" תירוש תקבל תפקיד בכיר במשרד החינוך.

yoelth

New member
רונית תירוש לא ממש בעד הדו"ח

כמנכל"ית היא הייתה חייבת ליישם את מדיניות השרה, אבל לאחר עזיבתה היא התבטאה שיש חלקים בדו"ח שאינה מסכימה איתם.....

כמנכ"לית , היא אמרה בטלויזיה

לכל האומה, שהיא יכולה להסתדר עם כריך אחד כל היום, אז ילדים שלומדים יום ארוך גם יכולים, והיא לא מבינה מה הבעייה, ונכון שכתבתי את זה פה פעם בעבר, אבל אני אחזור על זה שוב ושוב כדי שיבינו עם איזו מטומטמת אטומה יש פה עסק. כתבתי גם אז, שברגע ההוא היא נמחקה מעיני.

אילנית03

New member
איזו אטימות אני מקווה מאוד

שהיא לא תהיה חלק מהחינוך.... הבן שלי בן 11 מבקש כל יום שני סנוויצים איך היא יכולה אפילו לחשוב שיחלד יכול לשבת וללמוד כשהבטן מבקשת אוכל??

רוורס

New member
רונית תירוש בעד מה שיקדם אותה

כשחשבה שיישום דו"ח דברת יקדם אותה, היא הייתה בעדו. כשהטרנד עכשיו, בקרב מי שיהיו אחראים לקידומה הוא להסתייג מהדו"ח, אז גם היא מסתייגת. משתלבת יפה במפלגת חסרי החוליות.

למעלה