חוק בריסקר.

עידו ל

New member
חוק בריסקר.

שימו לב , חוק בריסקר המושמץ של מנור וקסטן מחולל פלאים בליגה שלנו ומוכיח את עצמו מרגע לרגע. מכבי ת``א משחקת עם פחות זרים והדבר בהחלט תורם לכך שהשנה רבים ממשחקיה של מכבי ת``א הם לא טיול. זכורה ההתבכיינות של אנשי מכבי ת``א לאחר משחק ההפסד בחיפה שלפיה אם צ`ורה ובריסקר היו משחקים (שניהם) אז מכבי היתה מנצחת. למתנגדי החוק אין תשובה. כזכור , הנימוק המרכזי נגד החוק היה שמכבי תפגע באירופה כתוצאה מכך שהסגל שלה יהיה שונה מזה שבליגה אבל מה לעשות שהמציאות היא שבאירופה מכבי מטיילת למאזן של 5-0 ואילו בארץ מכבי משחקת משחקים צמודים אז נכון שגם להוספת מספר הזרים בכל קבוצה (עוד מהלך של מתנגדי מכבי) יש תרומה אבל חוק בריסקר של מנור וקסטן בהחלט מוכיח את עצמו.

MegaYellow4

New member
ההתבכיינות שלי

לגבי חוק בריסקר נובעת מכך שהוא חוק גזעני שמפלה בין אזרחים שווים. לא ייתכן שבשנה שעברה בריסקר כבר שיחק כישראלי,לפני שנתיים הוא היה מתאזרח ללא כל הגבלה, והשנה פתאום הוא לא יכול לשחק כלל. איזו שטות זו לומר שמתנגדי החוק עושים זאת כי הם לא רוצים ליגה צמודה...ליגה צמודה זה יופי של דבר, אבל החוכמה היא להשיג את זה דרך הישגים ספורטיביים וחיזוק הקבוצות הנחשלות, ולא באמצעות חקיקת חוקים מגעילים שבאים לפגוע במכבי.

במקרה הנ``ל אני מסכים עם

המגה. עידו, כמומחה למשפט, אתה תודה שיש ממש בדבריו של המגה.

leeno

New member
הרי בקיץ.

בריסקר ישחק בנבחרת ישראל. תחשוב שאתה עכשיו נוסע לארה``ב (סתם כדוגמא) מתגייס לצבא שם עושה צבא עובד שם לפרנסתך ובסוף אומרים לך שאתה לא יכול לשחק בליגה שם בגלל ``חוק`` חדש.... אז ברצינות... זה יותר חוק הגזענות מאשר חוק להעלת רמת הליגה.

עידו ל

New member
ממש ל נכון.

למרק בריסקר אין שום זיקה לנבחרת ישראל , הוא בסך הכל נמצא כאן בגלל הכדורסל וברגע שיקבל הצעה טובה יותר מקבוצה מחו``ל (לדוגמא) הוא יעוף מכאן בלי שום היסוס. הוא אפילו לא טרח ללמוד מילה אחת בעברית במשך השנים הללו כך שאין סיבה שנתחיל לרחם עליו. אפילו דרק שארפ , המוזמן החדש לנבחרת הבהיר בראיון האחרון שלא בטוח שהוא יישאר בארץ לאחר הפרישה (ובתרגום חופשי : בי ביי).

תענה לי בכנות....

האם אתה באמת חושב שחוק בריסקר זה משהו ראוי, זו הרי אפליה גמורה, בריסקר ששיחק שנתיים על תקן ישראלי, פתאום מועף מכל המדרגות, כי לא עברו שלוש שנים מאזרחותו, האם זה נראה לך ראוי? ובנוסף האם אתה עד כדי כך נאיבי, שאתה באמת חושב שמכבי מפסידה או בקושי מנצחת בליגה, בגלל חוק בריסקר, האם עד כדי כך אתה תלוש מהמציאות? מכבי גם בחמישיה השניה מנצחת פה את כל הליגה, ואולי רק בחמישיה השניה, כי החמישיה הראשונה, לדאבוני מתיחסת בזלזול, אולי לא ממש בזלזול, אבל לא בתשומת לב ראויה לליגה שלנו, על מה אתה מדבר ומפרשן לנו? הרי עוד לא קם אחד ויגיד שמכבי עם כל הרכב שתעלה על המגרש לא קורעת את כל הליגה לחתיכות, עם בריסקר או בלי בריסקר, עם צ`ורה או בלעדיו, אפילו עם שלף שארפ בורשטיין ראדוביץ ושטרנלייט אנחנו מנצחים פה את כל הליגה, אולי לא בקלות, אבל מנצחים! אז אתה מבלבל את הראש עם איזה חוק מטופש אגואיסטי שאין כדוגמתו בכל עולם הספורט, שבגלל זה מכבי לא מצליחים בליגה? עצתי לך כאוהד חולון ומנור, טול קורה מבין עיניך, אל תתלהב מדברים גם אם קראת אותם בעיתון (גם אני), לפני שאתה בודק אתם לעומק, לראות האם באמת זו הסיבה, או סיבה זניחה אחרת לגמרי. ותאמין לי לא אכפת לי בכלל שמכבי יפסידו פה את כל הליגה ויעלו לשחק עם אלעד סביון, ופטר ויניה, ורגב פנאן, ויפסידו פה את כל המשחקים, (בין כה זה אפילו לא משחקי אימון) כי בליגה האירופית, פחות מאליפות או מינימום הופעה בפיינל פור, אין על מה לדבר. (כך שבעונה הבאה נשחק בליגה האירופית) העיקר שאת חולון וקבוצת האהבה הירושלמית יקרעו שיזכרו את זה לדורי דורות.

למעלה