חוק אזרח צעיר

חוק אזרח צעיר

המועצת התלמידים והנוער הארצית הגישה באמצעות ח"כ יולי תמיר השבוע הצעת חוק שנקראת חוק אזרח צעיר. ע"פ זה- תחבורה ציבורית, כניסה לגניים לאומים, מוזאונים תערוכות וכו וכו- על כל זה ועוד יהיה לבני הנוער (12-18) 50 % הנחה קבועה בחוק מינימום. סוף סוף אני אוכ לנסוע לחיפה בלי לפשוט את הרגל! איזו הצעה מעולה (דרך אגב- זה כבר קיים מזממממממן ברחבי העולם התרבותי...רק במדינת הרווחה שלנו ישראל הנהדרת לא..)

Recluse Warrior

New member
כל הכבוד, חוק מעולה.

חשוב לפרגן נעשה פה צעד חשוב ומשמעותי. לתגובתו של eyalib, ההצדקה לקיום החוק היא שאזרח מתחת לגיל 18 עדיין חיי עם הוריו - בדר"כ הם מפרנסיו העיקריים. לכן החוק יכול להיות מאוד משעמותי בכל המתקשר להוצאות ההורים.

wizibusy

New member
כל הכבוד,

אני מאוד שמח על היוזמה, וכל הכבוד על הפעולה. אני אשמח אם תעלי לכאן את נוסח החוק, שנוכל לעיין בו, ואולי אף לעזור לכם לקדם אותו ולהעבירו. כמו כן, יש לי שאלה, עד עכשיו קיבלו הנחות באוטובוסים שונים, ובמספר מקומות תרבות - במיוחד במוזיאונים. איפה זה השתנה? באוטובוסים של דן וקווים יש הנחה של 50%, ובחלק מהקווים הבין עירוניים יש גם הנחות דומות לנוער. על כן אני אשמח לקבל עוד מידע על החוק, לראות מה באמת השתנה.

Reution

New member
מצטרפת לבקשה של ים...

גם אני אשמח לקבל יותר מידע על החוק ולראות איך העיניין מתקדם. לדעתי, הדבר כשלעצמו מאוד מבורך.

למעלה