חוקן

אייבורי

New member
חוקן

אתמול עקב בעיות כיבה נאלצתי לעבור חוקן קל. בעצם זה די מנקה ומשחרר. האם אתם לפני מין אנאלי עושים חוקן. עושים את זה כחלק משעשוע המין ? לבד או בחברותא. <חוקן חוקן תרדוף>

חופ שיה

New member
לא עושה

חוקן לפני סקס אנאלי , אבל דואגת להתרוקן לפני או לא לעשות אנאלי על קיבה מלאה. חוקן יכול להיות אקט בדסמי (מבחינתי), הדום עושה לי חוקן (מכין אותי לקראת סקס אנאלי נקי)ומצווה עליי להחזיק את המים בפנים עד שהוא נותן לי סימן שאני יכולה להוציא את המים הפושרים שנמצאים בקיבה שלי
. זהירות צריך להיות מאוד רגישים לצד המקבל חוקן, כדי לא להביא את הסאב/ית למצב של מצוקה קשה מידי. עד נכון להיום לא עשיתי מעולם חוקן,למרות שאני חובבת אנאלי מושבעת , לא יודעת למה, מסתדרת יופי בלי זה , אבל עדיין מסוקרנת לנסות לחוות את התחושות ולא מצליחה עם המכשיר שיש לי בבית.

אייבורי

New member
../images/Emo152.gif

עתידות בזוקה ============ צפויה לך בקרוב חוויה מנקה במיוחד.

אייבורי

New member
כמעט

הוא רשם פטנט על תהליך חוקן שנעשה על ידי מלכה. אני ארשום לך קורס יסודי וממצא בנוגע לניקיון יסודי לפני חדירה. <איזה מזל פתאום התחיל לו חוקן...>

Faara

New member
תיקון טעות בהודעה קודמת...

הסיפור זה על כשאני עשיתי למישהו כמובן

גנבת לי את השאלה....

נכנסתי וחשבתי לשאול כמה שאלות על חוקן, והנה אני רואה שפתחת שרשור.... למרות שאני מתה על אנאלי, אף פעם לא עשיתי חוקן לפני, והחלטתי שאני רוצה לעשות. איך אתם עושים חוקן? ראיתי באיזה אתר שיש מכשיר לחוקן, מישהוא מכיר, איפה אפשר לקנות?

Nofale

New member
חחחח

אני אמנם צעיר אבל בעתיד זה הפנטזיה שלי מין חוקני היום עושים לי מלא חוקנים שהייתי קטן עקב עצירות פסיכולוגית... בכל בית מרקחת באמת עכשיו איך עושים ?! צריכים להיות זהירים זה יכול להיות מסוכן עם עושים שטויות...אבל אתם אנשים צעירים הקיבה שלכם עוד לא עד כדי כך רגישה..אבל בכל זאת עדיף לשאול את הרוקח. נוטלים את החוקן יש פיה מכניסים אותה לפי הטבעת סנטימטרים ספורים בלבד ולוחצים ....לא הרבה כמובן...כמה שניות ספורות בלבד ודי...הבנאדם אחרי דקה ירוץ לשירותים כמו ארטילריה...זה טוב למי שיש עצירות ולא רוצה להוציא את הראש שלו מרוב כאבים בשירותים..זה יוצא חלק לגמריי ללא כאבים מיותרים. יש גם נרות שזה נר וזלין קטן שמחדירים את כולו לפי הטבעת ...עם בחוקן הוא ירוץ כמו ארטילריה פה הוא ירוץ כמו טיל אטומי..זה דבר שמיסתובב בבטן וחוזר חלילה..מוציאים אותו גם בדרך... ויש מיקרולקסר..שזה חוקן קטן כזה...מיני חוקן כזה..

למעלה