חוקן אנשים רציתי לשאול אם יש סכנות בלעשות חוקן? תודה:)
S S h a m i New member 9/10/03 #2 איפה... הצמד המקסים שהצליח להגיע לגדולות בנושאי החדירה האנאלית? מר בחור וגברת בחורה! בואו הנה מייד!!! צריך עזרה מקצועית...
איפה... הצמד המקסים שהצליח להגיע לגדולות בנושאי החדירה האנאלית? מר בחור וגברת בחורה! בואו הנה מייד!!! צריך עזרה מקצועית...
L Liroy26 New member 9/10/03 #3 לא שניסיתי אי פעם (בשביל זה קיים ברוך השם תה טיבטי....) אבל סכנות בחוקן? ממש לא. פיסטינג זה כבר עניין שדורש יותר תשומת לב וזהירות מרובה.
לא שניסיתי אי פעם (בשביל זה קיים ברוך השם תה טיבטי....) אבל סכנות בחוקן? ממש לא. פיסטינג זה כבר עניין שדורש יותר תשומת לב וזהירות מרובה.
K kid of love New member 9/10/03 #4 הסכנה היחידה שאני יכול לחשוב עליה, היא שמהלחץ לא תצליח להתאפק עד האסלה... אבל בעיקרון יש מי שממליצים על חוקן (אחרי היציאה, ואם אין אז פעמיים), אבל בשביל זה יש פורומים אחרים (רפואה משלימה, למשל...)
הסכנה היחידה שאני יכול לחשוב עליה, היא שמהלחץ לא תצליח להתאפק עד האסלה... אבל בעיקרון יש מי שממליצים על חוקן (אחרי היציאה, ואם אין אז פעמיים), אבל בשביל זה יש פורומים אחרים (רפואה משלימה, למשל...)
S s h l o m k e New member 10/10/03 #5 לא ידוע לי על סכנות. ההיפך הוא הנכון למיטב ידיעתי, אומרים שחוקן מרוקן את כל הזבל שתקוע לך במערכת העיכול, וזה מאוד בריא למי שמסוגל לעשות את זה. עצם פעולת הריקון הטוטאלי של מערכת העיכול היא זו הבריאה. אבל זו לא דיעה מקצועית, זה רק משמועות, צר לי.
לא ידוע לי על סכנות. ההיפך הוא הנכון למיטב ידיעתי, אומרים שחוקן מרוקן את כל הזבל שתקוע לך במערכת העיכול, וזה מאוד בריא למי שמסוגל לעשות את זה. עצם פעולת הריקון הטוטאלי של מערכת העיכול היא זו הבריאה. אבל זו לא דיעה מקצועית, זה רק משמועות, צר לי.
O oded 25 New member 10/10/03 #6 אוווווווווייייש באמת ... ../images/Emo5.gif אין לכם נושא מעניין יותר לדבר עליו? מוכרחים לעשות רע לאנשים? מחריד רק לשמוע את המילה הזו...
אוווווווווייייש באמת ... ../images/Emo5.gif אין לכם נושא מעניין יותר לדבר עליו? מוכרחים לעשות רע לאנשים? מחריד רק לשמוע את המילה הזו...
S s h l o m k e New member 10/10/03 #8 לפעמים אתה כזה..... פייג'לה פולני. מה קרה אז מישהו לא רק רוצה לדבר על פרחים ארוויזיון קארפה דיאס או כל דבר אחר שלא מעורר בך חלחלה. נו באמת
לפעמים אתה כזה..... פייג'לה פולני. מה קרה אז מישהו לא רק רוצה לדבר על פרחים ארוויזיון קארפה דיאס או כל דבר אחר שלא מעורר בך חלחלה. נו באמת
O oded 25 New member 10/10/03 #10 הנושאים שציינת לא ממש מעניינים אותי ואני יותר רומני מפולני, אבל לא משנה... והטענות שלי הם רק לגבי הדברים שקשורים ברופא וחולה למיניהם... כל נושא אחר ייתקבל בברכה .
הנושאים שציינת לא ממש מעניינים אותי ואני יותר רומני מפולני, אבל לא משנה... והטענות שלי הם רק לגבי הדברים שקשורים ברופא וחולה למיניהם... כל נושא אחר ייתקבל בברכה .
S s h l o m k e New member 10/10/03 #11 רומני פולני ..... כמו שסבתא שלי היתה אומרת : בזלבה דראק - לפראנקים שבינינו BEZELBE DREK יענו - "אותו חרא".
רומני פולני ..... כמו שסבתא שלי היתה אומרת : בזלבה דראק - לפראנקים שבינינו BEZELBE DREK יענו - "אותו חרא".