חוקי מציצה

אייבורי

New member
חוקי מציצה

להלן דבר חוכמה שקיבלתי היום בוא"ל חסידות חוקי המציצה מקור: עממי תרגום (חופשי)לעברית : AfiComp המהדורה הנשית : 1) דבר ראשון – אנחנו לא חייבות לעשות את זה. 2) הרחבה לכלל מספר 1 - אם כבר קיבלתם אחת , היו אסירי תודה. 3) לא אכפת לי מה ראית אותם עושים בסרט הכחול – הנורמה אינה גמירה בפרצופה של מישהי. 4) הרחבה לכלל מספר 3 – לא, אני לא חייבת לבלוע ! 5) האוזניים שלי אינן ידיות. 6) הרחבה לכלל מספר 5 – אל תדחוף לי את הראש, למירב זיכרוני "גרון עמוק" כבר נעשה, וחוץ מזה – אתה באמת רוצה קיא על הזין שלך ? 7) לא אכפת לי כמה בנוח אתה מרגיש – זה אף לא בסדר להפליץ ! 8) קבלת המחזור אין פירושה "שבוע יונק הדבש" – תחדיר את זה כבר לראש שלך – אני נפוחה ואני מרגישה כמו חרה, כך שלא, אני לא מרגישה מחויבת במיוחד למצוץ לך רק בגלל שאתה לא יכול לקבל סקס כרגע. 9) הרחבה לכלל מספר 8 – "ביצים כחולות" אולי עובד על בנות טיפשעשרה- אם אתה כזה נואש, לך תביא ביד בשירותים , ותעזוב אותי בשקט עם האיבופרופן שלי. 10) אם אני צריכה לעצור לרגע בשביל לחלץ שערת ערווה מבין שיני, אל תגיד לי ש"הרסתי את זה" בשבילך. 11) לעזוב אותי במיטה וללכת לשחק ב – PlayStation2 שלך, מיד לאחר שגמרת, הנה התנהגות מאד לא מומלצת אם אתה חושב על לקבל עוד מציצה בעתיד. ראה גם בכלל מספר 2 בנוגע להכרת תודה. 12) אם אתה נהנה מהאופן שאנחנו עושות את זה, יותר עדיף שלא תשאל מהיכן הכישורים שלנו, ופשוט תשתוק ותעריך את העובדה שאנחנו טובות בזה. 13) לא, זה לא טעים במיוחד. ולא אכפת לי גם כמה זה עשיר בחלבונים. 14) לא, אני לא אעשה את זה בזמן שאתה רואה משחק בטלוויזיה. 15) כאשר אתה שומע את חבריך מתלוננים על התכיפות הנמוכה בה הם מקבלים מציצות – עדיף שתשתוק. זה לא נאה להזדהות אתם או להשוויץ מצד שני. 16) העובדה ש"זה ער" כאשר אתה קם בבוקר, אין פירושה שאני צריכה "לתת לזה נשיקת בוקר טוב". חוקי המציצה המהדורה הגברית : 1) דבר ראשון, את כן מחויבת לעשות את זה. אם לא תעשי, נמצא מישהי אחרת (צעירה, יפה ו"מלוכלכת" יותר) שכן תעשה. 2) דבר שני, לבלוע כפית של "קרם" זה הרבה (הרבה!) יותר קל מללקק "דג מת". 3) את רוצה לדבר על נאדים ? האם הצליל "פפפרררט" מזכיר לך משהו? 4) אני אשתמש באוזנייך כפי שאמצע לנכון. אל תתני לזה להדאיג אותך ותגידי תודה שאני לא מושך לך בשיער. 5) אם אי-פעם תגידי לי שוב מה לומר ומה לא לחבריי, לא תצטרכי לדאוג בנוגע לשערות שנתקעות לך בין השיניים – לא יישארו לך שיניים... 6) אולי אם היית מצחצחת את השיניים, ומסירה את ריח הזין מנשימתך, היינו נשארים יותר זמן בסביבה אחרי... 7) כשאת במחזור, דחיפה של משהו לפיך היא הדרך היחידה לגרום לך להפסיק לרטון ולילל. 8) וחוץ מזה, אם את מדממת חמישה ימים רצוף, את צריכה את כל הנוזלים שאת יכולה להשיג, תאמיני לי. 9) את רוטנת על הטעם, אבל תאמיני לי, ב"ארץ הטעמים" - אנחנו קיבלנו את "חבל הארץ" המחורבן. 10) לפחות אין סכנה שהזין ידמם לך בפה. 11) שחקי עם הביצים. 12) לא משנה כמה טובה את חושבת שאת – היו לנו טובות יותר. 13) מציצות הן הסיבה היחידה שאנחנו נשארים בחברתכן במקום להיות עם חברים, תורידו את זה, ואתן , באופן מילולי, חסרות תועלת לחלוטין. 14) תלטפו את החריץ, אנחנו אוהבים גם את זה. 15) תשמחו עכשיו כשהשמש עולה. זה "ער לגמרי" בבקרים עכשיו, אבל כשתזדקנו ותשמינו (ואתם בהחלט תזדקנו ותשמינו...) מ – ו – ב – ט – ח לכן ש"זה" יהיה ב"קומה". 16) אם תבלעי את זה, לא תצטרכי לדאוג שזה יימרח לך על הפרצוף, נכון ? תעשו טובה ותשאירו את החשיבה לנו, בסדר ?

מה אגיד לך אייב

הבנות יוצאות די פארשיות כאן, אבל מה? הבנים יוצאים ממש ממש גועליים. יותר מאוחר היום אני אנסה למצוא זמן לכתוב מענה לעסק הזה.

אייבורי

New member
אוחחחחחחחחח

ראשית זאת בדיחה (קצת תפלה אבל נו) שנית, ת'אמת, החיים קצת דומים לוולגריות של ההומור

Z o d i a c

New member
הסלון מספיק גדול אל תדאגי!

מקסימום במקום תמונה נעבור לחלק כריות עם משפטי מחץ.

מי מלך מי?

הרגת אותי זוד

Pixy led

New member
חייבת להעיר בקשר לטעם. ../images/Emo8.gif

מעשה שהיה כך היה: החלטתי לטעום את "נוזל האהבה" (הו-הו). נו, זרע.
אז... טעמתי, פשוט מאד. ולא היה לזה שום טעם, בכלל. באמת שלא! "אין לזה שום טעם," אמרתי ליקירי, כמו שאני אומרת לכם כאן (והוא קורא... משעשע). הוא היה טיפ-טיפה מופתע, ואחר-כך נישק אותי, ואמר: "על מה את מדברת? זה ממש מלוח!" אבל אני לא הרגשתי כלום...
אני יודעת שהטעם משתנה אם אוכלים דברים מסוימים, ומאדם לאדם, אבל לא ידעתי שגם הטועם/ת משפיע/ה עליו!

Z o d i a c

New member
שתיהיי לי בריאה...

אין מצב שהנוזל הזה נכנס אלי לפה. צר לי אבל גם לחוש הטעם שלי יש גבולות. בן זוגי הקודם נהנה כשהייתי גומר לו בפה וגם אני! אבל הפוך? אם אין לו בעיה לעשות דייט צמוד עם כל מה שאכלתי באותו חודש, תפדל! לא, אין מצב.

חוו"ד מקצועית (בחיי, בלי טיפת צחוק)

בהחלט אפדר להשביח את טעמו אם מרבים באכילת פירות (לאננס, מנגו ובננה נרשמו השפעות טובות ביותר) וגם תמרים שקדים ואגוזיםמשפיעים לטובה על הטעם. בשר למשל, משפיע לרעה מאד מאד. למען האמת, זה לא כזה גליק גדול, בולעים בשלוק אחד וחאלאס.. במיוחד אם זה עושה את המאסטר שמח, זה שווה. לא תמצאו אותי משתעשעת בזה .. זה כבר מגעיל. גם ברוק שלי אני לא משתעשעת, לא כל שכן בזרע. יאללה שלוק וזהו.

xanadu

New member
בהחלט...

כשזה בא, אז זה בא, ואין טעם להתחיל לכחכח ולהשתנק, אלא אם כן הבחור הוא מזרקה ואז יש לכם בעיה.

m a y S

New member
מצטערת....

אבל אני מאוד אוהבת לבלוע. יש בזה משהו שעושה לי את זה ביג טיים! הטעם לא נורא בכלל ויש גברים שיש להם טעם מעולה. לבלוע זה חלק מהעניין. זודיאק אני מןפתעת.... תנסה

xanadu

New member
אם ברוח הדרכתית אנו... המין האנאלי

המתחיל במצווה, אומרים לו גמור (ולא חייבים בפה), לא עוצרים שור בדישו וכן הלאה. אז החלטתי ברוח זו להציע את המדריך המקוצר לנפלאות המין האחורי. ההוראות מנוסחות בלשון זכר (אני הומו), אבל מיועדות לשני המינים (אני הומו, לא אכפת לי מכן, אבל כולי פוליטיקלי קורקטנס) החלטתם להיכנס בכניסה האחורית. יופי לכם. כלל ראשון ומוצלח לכניסה נכונה - מה ששנוא עליך, אל תעשה לחבריך. יישמנו? הפנמנו? יפה. להלן כללי מפתח - 1. רצוי להימנע מלתקוע סביח/ג'חנון של אימא/פסטה בולונז/פיצה משפחתית עם פפרוני לפני זה, אלא אם כן אתם חובבי ניחוחות שונים ומשונים. 2. כן, זה לא המקום הכי נקי בעולם. אז אם אני שם מגבונים לחים ומבושמים ליד המיטה, זה הזמן להשתמש בהם. 3. לאט. זה לא איל מלחמה רומאי פורץ את חומות מצדה. לאט. 4. לאט!!!!!!!!!!! 5. הלחלוחית פה חיונית. תשקיע בחומר סיכה. 6. זה לא הזמן להיות מקגויוור ולהשתמש בכל מיני חומרי סיכה מאולתרים שלא נועדו להיות כאלה. שמן תינוקות ידוע כמחרב קונדומים, לחובבי קרם הגוף זה מצויין אם אחר כך בא לכם להרגיש כמו שאתם נמסים מבפנים. לגבי כל חומרי הסיכה מבוססי המים, קחו בחשבון שהריח הטבעי שלהם בשילוב עם הריחות הטבעיים של אזור הגוף הספציפי ההוא, יוצרים סינרגיה קצת, אפעס, ניחוחית. 7. תשקיע בהכנת השטח ובטופוגרפיה. 8. הרחבת הדעת עם אצבע. בלי ציפורניים!!!!!!!!! אל תתקמצנו, אפשר עוד אחת ואם שפר מזלכם, גם עוד אחת. (וואו!) 9. לעולם לא אל תגיד לעולם לא על רימינג. נראה לך באמת? 10. בכלל מסאז' גוף טוב מצויין להרפיית שרירים. 11. חדירה ולעשות שריר לא הולך טוב ביחד. 12. לא, אתה לא חייב לגמור בפנים. 13. ולא, אתה לא חייב לדרוש לגמור לי בפה אחרי שהיית שם. 14. ממש לא. 15. לקרוא לי "מזדיין בתחת", יש לזה זמן ויש מקום. בטח שלא אחרי.

Z o d i a c

New member
מלך מלך מלך מלך מלך!!!

קרעתי אותי מצחוק!! אכניס את זה למאמרי הפורום!!

למעלה