חוקי הפורום.

buffgirl

New member
../images/Emo88.gif הורדת פרקים וספוילרים ../images/Emo88.gif

אני לא מאמינה שאני צריכה לחזור על זה שוב פעם. הודעות עם ספוילרים לא מסומנים וששואלות ו/או עונות מאיפה אפשר להוריד פרקים ימחקו! ימחקו בלי הודעה מראש, בלי אזהרה לכותב/ת, פשוט ימחקו על המקום. הורדת הפרקים היא עבירה על החוק וזו עבירה על חוקי הפורומים של תפוז לכתוב איך להוריד את הפרקים מאינטרנט או להשיגם בכל צורה לא חוקית שהיא. אני מבינה את ההלהבות על תחילת העונה החדשה, אבל אנא שמרו על חוקי הפורומים! הודעות המכילות ספוילרים לא מסומנים, אפילו אם השרשור עצמו מסומן בראשו כספוילר, ימחקו מיד! כל הודעה בעלת אופי ספוילרי יש לסמן בכותרת בסימן ה-
. אין לכתוב ספוילר בכותרת ההודעה! מי שיעשה את זה יחסם מהפורום לשבוע. בבקשה מכם, שמרו על חוקי הפורום. חדשים וותיקים, בבקשה קראו את חוקי הפורום ובמיוחד את חוקי הספוילרים. הושקעו בהם הרבה זמן ומחשבה אז אנא מכם.

קאמאוי

New member
אבל יש הורדות כן חוקיות../images/Emo28.gif

עליהם אפשר לדבר? על החוקיות..

A n g e l u s

New member
זה חוקי? ../images/Emo12.gif ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

הרי הקליפ מורכב מקטעים מפרקים מסוימים, את הפרקים המסוימים הורידו וזה לא חוקי, אז גם הקליפ לא חוקי, לא?
(וגם יש שיר, לא משלמים לאמן וזה לא חוקי.)

Charmed Gal

New member
חוקי הפורום.../images/Emo88.gif

תקשיבו, אי אפשר ככה
מחקתי עכשיו בערך 3 שירשורים ששאולים מאיפה אפשר להוריד את הפרקים החדשים. תבינו, תכניסו טוב טוב לראש - אין לדבר על הורדות על גבי הפורום
חוץ מזה, בבקשה לא לפתוח שירשורי OFF לא קשורים כל שניה, לשרשר, לשרשר הודעות באותו נושא(כמו כתוביות, לא צריך הודעה חדשה כל יום לכל פרק) ולא לפתוח הודעות חדשות על כל דבר! נצל"ש זו לא מילה גסה! אוקיי?

וואי הלוואי שכבר ייצא הDVD!!

הלוואי ויהיה שם קטעים חתוכים ופיספוסיםםם דיי אני חייבת לראות פיספוסים של הסידרההה!

tool2

New member
חזרתי!!!!!../images/Emo66.gif../images/Emo24.gif

חחחח אם מישהו עוד זוכר אותי
לא הייתי פה הרבה זמן אבל עכשיו עוד תראו אותי הרבה חחחחח קנו לי מחשב סוף סוף ועכשיו סוף סוף אני יכולה להגיב הרבה חחח אגב מה באמת עם הדיוידי??? יש לי יומולדת עוד 3 ימים ואני רוצה שיקנו לי אותו אבל הוא עוד לא הגיע.. יש למישו מושג מתי הוא נוחת אצלנו?

Lirchu

New member
דבר ראשון! מזל טוב בעוד 3 ימים

חחחח ודבר שני כנראה שהוא יגיע לפה כבר בחודש הבא!!! כולם להכין ארנקיםםםםםםם
*ד"א, מה נסגר עם הקור הזה? איים פריזינג היר!*

למעלה