חוקי המשחק

יופיאל

New member
חוקי המשחק

לפני שנולדנו ידענו הכל , ידענו בדיוק מה אנחנו רוצים לעשות , את מי נפגוש , עם מי נחיה , ואפילו מתי נמות... וכשנולדנו שכחנו הכל... ויותר מזה , שכחנו איך דברים עובדים , שכחנו את חוקי המשחק. בהתחלה גם לא הבנו מה אנחנו בכלל עושים כאן , ובתור ילדים אגם לא חשבנו על זה , פשוט שיחקנו , נהנינו ממה שיש. באיזשהו שלב התחלנו לחשוב - מה בעצם אני עושה כאן ? למה אני כאן? זה השלב שבו אנחנו מתחילים להזכר , אך זה עדיין מטושטש מאוד , זה רק הרגשה מוזרה שאי אפשר להסביר... ולאט לאט אנחנו מחפשים את המשמעות , מנסים לההבין את חוקי החיים , איך ולמה דברים קורים לנו , ומה אנחנו צריכים לעשות כדי שהם יקרו כמו שאנחנו רוצים שזה יקרה... יש הרבה אנשים שבאים בטענה - למה לא נתת לנו את כל החוקים ? איך אפשר לחיות ככה? אבל חלק מהחוויה זה לגלות אותם לבד , לחוות אותם , להבין למה יש כל מיני חוקים קוסמיים... וככל שאנחנו מבינים יותר , אנחנו מתפתחים יותר , ורוצים להגיע יותר רחוק , ולדעת עוד ועוד... התשובות תמיד נמצאות בהישג יד , ואפילו לא צריך לחפש רחוק. אך לרוב , אנשים הולכים לחפש רחוק כדי להבין שהכל נמצא קרוב... כל הידע נמצא בתוכנו , ואנחנו מנסים למצוא את המפתח לכל הידע הזה , לכל הזכרון של הנשמה. "אל תחפש רחוק , תשאר קרוב כי ככה זה לאהוב את עצמך לא מול המראה , תיכנס לתוך כן זה יכול להאיר אותך..." (ברי סחרוף) כל התשובות בהישג יד , אם רק נאמין שיש לנו יכולת להגיע אליהם , ובאמת נרצה את התשובות - נמצא אותם. הרצון האמיתי והחיפוש האמיתי יובילו אותנו אל האמת , אם רק יהיה לנו את האומץ לראות את האמת. להסתכל במראה ולראות את עצמנו כמו שאנחנו , ללא פחד... באור ואהבה , יופיאל המלאך

אלדר

New member
יופיאל זה מה שקשה......

האמת...........כואבת........לרוב............. ואף אחד לא רוצה לדעת את ה"אמת" הזו... האמת לפני שיודעים אותה כואבת תמיד אבל כשאתה יודע את האמת זה כבר לא כואב..... וזה תלוי איזה אמת אתה צריך לשמוע באיזה עיניין אף אחד לא רוצה לשמוע את האמת של דבר כואב.... אבל רק האמת תשחרר אותו מאותו דבר וזה בא אם כאב...... אז למה צריך כאב כדי להמשיך קדימה???????????????.. וזה נכון ברוב המקרים...... שלך אלדר נ.ב. יופי (אל) למרות שכתכתי רק חלק ממה שרציתי לא נורא בכלל

matilda

New member
יופיאל ../images/Emo13.gif

ממש יפה, זה מזכיר לי את הספר "הנבואה השמימית", אותו אני קוראת עכשיו (בפעם השניה...) אור ואהבה

למעלה