חוקיות בטבע

hagit32

New member
חוקיות בטבע

החוקיות בטבע היא כזו, שהמקום שבו נמצא כל אדם בעולם הוא תוצאה של פעולת הכוח המיוחד של העולם העליון עליו. האדם זז ממקום למקום רק ע"י הכוח הזה. הכוחות שבכל מקום ומקום בעולם שלנו, הם שמזיזים את האדם לפי המצב הפנימי שלו. אם אדם עושה שינוי כלשהו בתוכו הוא בזה קובע באיזה מקום הוא יהיה. מה אתם אומרים על כך? חגית

jhon86

New member
את למעשה מאמינה לא בטבע אלא בקיום

של חוקיות עליונה שמפיעה על התחתונה אני משער שזה שילוב של בלבול כי הרוחניים כביכול מדברים על חוקיות עליונה שמפעילה את החושיות התחתונה אין אדם נוקף אצבע למטה אלא א מכריזים על כך מלמעלה אלא שזה וזה זה עבדת אלילים כי מי שמאמין בטבע ומנסה לגבש לעצמו הסבר סרק כאלה שלחוקיות עליונה גם יפול בלימוד הקבלה במעוות כי גם שם אומרים יש מלאך מלעמלה שקובע כל דבר בפועל למטה אלא שכל זה עבודת אלילים יש מקור אחד מעבר לכל המציאותצ ולכל כוח ומלאך וכו לשיטת הקבלה כך שלא משנה מאיפה את באה מיסטיקה קבלה או אחר זה הכל בעיניים שאת מתארת מעולמך הכל הסברים אלילים כביכול לשוט בהבנ הטבע מה זה נותן להבין את מה שכתבת שאת מאמינה בכוחות עליונים אולי תתחילי לעבוד אותם אולי תפתחי מקדש כלומר אני לא מתכוון אישית אלא ככלל אין סוף להסברי הסרק האלה בראש לש הנין אייג

hagit32

New member
??? לא הבנתי כלום. עבודת אלילים?!

נראה לי שממי שמבולבל פה זו לא אני....

hagit32

New member
ולהיפך...לכל דבר בעולם הזה יש שורש

בעולם הרוחני... "כל העולמות העליונים והתחתונים כלולים כולם בהאדם". זה משפט המפתח לכל מה שנמצא בחכמת הקבלה ובכל המציאות שסביבנו. המציאות הסובבת אותנו כוללת את כל העולמות העליונים, ואת העולם הזה. כולם יחדיו נמצאים באדם.

ל נ צ ח

New member
והאדם באלהים! ../images/Emo32.gif

שזה גם כולל אותך ואת לנצח כמובן
* ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

hagit32

New member
המדע והפילוסופיה התפתחו יחד עם האדם

היום מסכימים כבר המדענים והפילוסופים שאדם מוגבל בחקירותיו את העולם הסובב אותו. בעצם אפשר להגיד, שאדם זו "קופסה שחורה" שמרגישה, מבינה ומקבלת רק מה שנכנס בה ממה שמחוץ לה. בכל החקירות שלנו אנחנו מוגבלים על ידי חמשת החושים. המוגבלות הזאת לצאת מגבולות חמשת החושים שוללת מאיתנו את היכולת לבנות מכשירים, שיאפשרו לנו לראות מחוץ לגבולות אלה. לכן כל המכשירים שאנחנו בונים הם סך הכל רק מרחיבים את גבולות חושינו ולא יותר. הסיבה למוגבלות שלנו היא שאיננו מרגישים צורך בחוש נוסף וגם אם נרגיש בצורך כזה, אף פעם לא נוכל לדמיין איזה חוש נוסף חסר לנו, כדי להכיר את המציאות האמיתית סביבנו, כמו למשל שאף פעם לא חסרה לנו אצבע שישית בכף היד, כי אין לנו דבר כזה. כל מה שלא מרגישים בחסרונו, לא באים בדרישה אליו. ולכן כל החקירה על עולמינו היא רק מתוך חמשת חושינו, ולעולם לא נוכל לראות, להרגיש ולהבין מעבר להם. לכן חמשת חושינו הם גבול השגתינו. הדמיון שלנו גם הוא פרי חושינו וניסיוננו. לכן אף פעם לא נוכל לדמיין שום אובייקט או יצור, שאינו דומה למשהו שכבר מוכר לנו בחמשת החושים. המשך יבוא...........

למעלה