חוצפי יסגי

מתלמד 8

New member
מתי אקבל את ה-ב"ד??

אתה כנראה לא קורא,או מבין את מה שאני כותב,אני מפרט לך שאני לא מקיים את רוב תרי"ג מצוות שעל חלק אני זכאי ל-"עונש ישיר"מאלוהיך ואתה מספר לי על מיתת ב"ד ? קטן עלי !
אני משער שאתה מתכוון לבית דין הנכתבת כך- בי"ד.

E טי

New member
מילא אם היית אומר את זה לפני מאה שנה

אבל היום?!
אחרי קיבוץ גלויות?!
אחרי הקמת מדינת ישראל?!
&nbsp
זה הרי פלא שאין כדוגמתו!
התגשמות דברי הנבואות אחד לאחד:
"כה אמר יהוה צבאות עד ישבו זקנים וזקנות ברחבות ירושלם ואיש משענתו בידו מרב ימים. ורחבות העיר ימלאו ילדים וילדות משחקים ברחבתיה"
&nbsp
"אמר ר' אבא: אין לך קץ מגולה מזה שנאמר 'ואתם הרי ישראל ענפיכם תתנו ופריכם תשאו לעמי ישראל כי קרבו לבוא'". ומפרש רש"י: "'מגולה מזה' - כשתתן ארץ-ישראל פריה בעין יפה אז יקרב הקץ ואין לך קץ מגולה יותר"
&nbsp
כמה אפשר לעצום עיניים?!
אלפיים שנה עומדת ארץ ישראל בשיממונה (כמאמר הכתוב "והשמתי אני את הארץ ושממו עליה איביכם הישבים בה")
ופתאום עם ישראל חוזר לארצו, מכל רחבי העולם והארץ מתחילה לפרוח.
זה פשוט נס גלוי.

מתלמד 8

New member
E היקר-כמה תמשיך להאמין בדברים שנכתבו לפני אלפי שנים?

אתה מצטט דברים שארעו עוד לפני שהומצא הכתב,איך אאמין בהם?.
אתה מצטט נביאים,לעם ישראל נולדו עשרות נביאים שניבאו מאות נבאות ללא תאריך וללא זמן משוער,אם יש מאות נבואות,בטח לאורך השנים אפשר "להתאים" אירוע לנביא זה או אחר ,לאורך השנים התחוללו שינויים בעולם,היו נדידות ,קמו אימפריות וקרסו אימפריות ,מי אמר שעם ישראל לא היה חלק מהשינויים,כי עם ישראל "הוזז" רק בהוראת,או בניסים שעשה אלוהים?,
פשוט לקחו את אלוהים והלבישו על כל מה שקרה(את זה ואת זה וגם את זה-אלוהים עשה) ואני צריך להאמין??.
סיפור הסטורי על מלחמות חניבעל מקרתגו באיפריה הרומאית מספר שחניבעל ניסה מס' פעמים לנצח במלחמה את הרומאים בים(התיכון) וחזיתית על אדמת איטליה ונכשל,
בפעם האחרונה חניבעל נקט צעד נועז, עלה צפונה בים דרך מיצר גיברלטר,חצה עם צבאו את ספרד,(כולל רכס הרי הפירינאים הקשים)צרפת ובלגיה ובא בהפתעה מצפון בכדי לכבוש את רומא,
האגדה מספרת שהרומאים היו מחזיקים מסביב לערים לולים של אווזים לאכילה וכתשמועים שהיו מתריעים בזעקותיהם את השומרים במקרה שהיו מתקרבים אנשים זרים.
האגדה מספרת שגם בהתקרבות חניבעל וצבאו לרומא,האווזים הרעישו ,השומרים קפצו מיד והדפו את חניבעל והצילו את רומא.
אם זה היה קורה לעם ישראל,כל נאמני אלוהים לאורך הדורות היו מכריזים "אלוהים שלח את האווזים להציל את ישראל". (שלח חמור עם בלעם, יש לו בעיה לסדר נס עם אווזים?)
גם לנו יש סיפור של הצלה, עם צבאו של נבוכדצר בפעם הראשונה,שם פרצה מגיפה,כמו שקורה כמעט בכל צבא,אבל את המגיפה הזו-שלח אלוהים .
שום דבר לא נעשה ע"י האדם,או במקריות,אנחנו "מריונטות" של בלוף נסתר ולא נשמע ולא דיברו בשמו זה- 2600 שנה,כמה אפשר להאמין לסיפורים?.
בנוסף-כל נבואות הנביאים התגשמו בבניין בית שני,מישהו מהנביאים חזה שעם ישראל יחזור (בעזרת מלך פרסי בכלל)אחרי חורבן בית ראשון ואחרי -565 שנים ילך שוב לגלות ושוב יוחזר -2000 שנה אחרי?? די לסיפורים.

על הציטוטים שלך מרש"י והתלמוד אגיב בנפרד.

E טי

New member
המון מלל אבל מעט מאוד תוכן

העובדה היא שמעולם לא היה בהיסטוריה עם ששרד גלות מארצו.
מעולם לא שב עם לארצו אחרי אלפיים שנות גלות.
וזה נס בפני עצמו.
נוסף על כל זה, הנס הזה כבר נחזה בדברי הנביאים עוד לפני היציאה לגלות.
&nbsp
ואתה יכול להמשיך לעצום עיניים...

מתלמד 8

New member
להשען על אבינו שבשמים?עוד סיסמה נבובה, זה עזר לכל אלה שנטבחו

ונרצחו לאורך הדורות בפוגרומים בעלילות השקר, בטבח בכל מקום בכדור הארץ,איפה היה אבינו שבשמים שלך היכן היה האל מלא רחמים שלך,?
לא מדבר כבר על 6 מליון בשואה,מתוך ה-6 מליון נניח שהיו -2 מליון רשעים כופרים כמוני,(מגיע לרשעים כמונו למות)אבל מה עם 1.5 מליון ילדים קטנים תמימים? היכן היתה המשענת של אבינו שבשמים?.
ואחרי השואה זה נגמר?אדלג לשנים האחרונות,
ראה בשנים האחרונות,בישיבת מרכז הרב נרצחו נערים צעירים בעת תלמוד תורתם,("לימוד תורה-שומר על עם ישראל" מספרים לי,הוא לא שמר אפילו על הלומדים)מתפללים תמימים בבית כנסת בשכונת הר נוף בירושלים באמצע תפילתם ,,,,לאבינו שבשמים.
אז איפה אבינו שבשמים? היכן המשענת שלו.
אי לכך-מעתה אמור,אין לנו מה להישען על משענת הקנה הרצוץ של אבינו שבשמים,הכל אותיות פורחות באוויר שתקעו לכם בראש.

וזה רק ההתחלה .

כל זמן שעם ישראל "רוצה להדמות לגויים " ולעזוב את דרך אבותיו אלוקים מעניש את היהודים ......עכשיו תנסה לחכות חמש דקות לפני שאתה מסתער על המקלדת ותחשוב על זה ......שיהיה לך יום טוב

למעלה