חוצפה :(

stars

New member
חוצפה :(

איפה שרשור היומולדת שלי??? סתם לא נורא.. סבבה ב31 אני הולכת לראות את "כטוב בעיניכם"!

actress

New member
stars יקרה מזל טוב!../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

stars stars stars stars stars stars
stars stars stars stars stars
stars stars stars stars
stars stars stars
stars stars
stars
stars stars stars stars stars stars stars stars stars stars stars stars stars stars stars stars stars stars stars stars מזל טוב ליום הולדתך שפע של ברכות ואיחולים עד 120 שנה ויותרררררר ושכל מה שתבקשי יתגשם

dalitush

New member
היום יומהולדת!!!

מזל טוב לאינס המוכשרת בטירוךףףף ואני יודעת שההודעה שלי פשוטה כי אני בנאדם פשוט מה לעשות ואני איחלתי לה מזל טוב בטלפון נה נה הנה בננה ד דל דלי דלית

מזלללל טובבבבבבב!..... ../images/Emo57.gif

בכל שנה יש יום אחד יום חשוב, יום מיוחד יום שמח יום כתום זהו יומולדתך היום אז רציתי לאחל לך יום של אושר , יום מוצלח יום בכיף פשוט נפלא שתתמלא כל משאלה...

!!Happy Birtheday

היי אינסושש מה המצב? המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב ליום ההולדת! תשארי חמודה ומתוקה כמו שאת שיהיו לך חיים טובים (אני שונאת כשאומרים את זה אבל אין לי מה לכתוב אז.. נו שיהיה..) תהני ב"כטוב בעיניכם"! יאללה אני זזה לסדר את החדר... Love u 4ever נגה.

fire girl102

New member
וובכן

יומולדת שמח לך, למרות שאני לא מכירה אותך כל כך את נראית חמודה ביותר שיהיה לך אחלה יומולדת שמח ותעשי חיים משוגעים!! תהני ב"כטוב בעיניכם" ותאמרי לנו איך זה (כדי שנוכל ללכת גם :) אז... HAPPY BIRTHDAY AND MAY ALL YOUR WISHES COME TRUE.. יומולדת שמח!

CheRy LipS

New member
טוב, אינס..

לך אני לא צריכה להגיד מזל טוב... והמבין יבין.....

באיחור של יומיים

המון המון מזל טוב. ויכול להיות שנפגש כי גם אני מתכוונת ללכת לראות את "כטוב בעינכם" במוצ"ש.

אינסיונת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סורי!!!!!!!!!!! תאמיני לי אם הייתי בארץ הייתי מתחילה את השרשור (יו קן כאונט און מי, בייבי!) אבל בדיוק ביום שבו מלאו לך 15 אביבים (כמה פיוטי...) נסעתי ללונדון, כידוע לך. ובכן - חזרתי, ואני רק רוצה לאחל לך, מתוקתי - מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סימן טוב ומזל טוב מזל טוב וסימן טוב סימן טוב ומזל טוב מזל טוב וסימן טוב (מי שלא הבין זאת חגיגה של בני עקיבא....) חחחחחחחחחחח.......... המון נשיקות והמון אהבה, וזין על תלמה!!!! (בעצם, אני לא אמורה להגיד את זה.) ביי מותק! סתיו

למעלה