חוצפה.

מה הבעיה?

אני מציע גם שאפי איתם יגלח את הזקן (ואיתו כל הגוש הדתי), כל הנשים והגברים בעלי השיער הארוך יגלחו את שערן, נשים דתיות לא יבשו פאה ובאמת שאין לי כוח להמשיך עם הציניות הזאת. הגזענות שלו לא שווה את זה. הימין הקיצוני מוכיח שוב ששכל זה לא הצד החזק שלהן.

doofe

New member
זה כ"כ מרגיז.

ההערות הגזעניות המטריפות האלה פשוט מוציאות אותי מדעתי, על אמת. מרצ הגיבה כבר לתועבה הזאת?

ערב רב

New member
אין כאן שום גזענות, אי אפשר לזהות

אדם לפי העיניים בלבד, וגם זקן ושפם מלאים לא מכסים את רוב הפנים. מדובר בעניין אלמנטרי של זיהוי. אתם מוזמים לשאול במשטרה, גם כך בכל מערכת בחירות כמויות הזיופים בקלפיות בהן מצביעות נשים עם רעלה גבוה במיוחד. הן, אגב, למען הסר ספק, ממש לא מצביעות מרצ.

doofe

New member
אז כפי שנאמר כבר,

למען הסר ספק בכל הנוגע לזיופים, גם חרדים אם כך צריכים להסיר את המאפיינים החרדיים לפני הליכתם לקלפיות. גם שם שיעור המצביעות והמצביעים בני ה-130 ומעלה ניכר ביותר, ולא- תוחלת החיים של אדם חרדי לא גבוהה בצורה כ"כ משמעותית, אם אתה מבין למה אני מתכוונת. אז שיתגלחו, יסירו משקפיים-פיאות-כיסויי ראש. בואו נהייה שוויוניות.

ערב רב

New member
אני שב ואומר, יש הבדל מהותי

בין זקן ושפם לבין רעלה (את יודעת מה משמעות הביטוי "רעולת-פנים" אני מניח), הרי מטרתה הדתית של הרעלה היא בדיוק זו, להסתיר את הפנים, אין ויכוח בכלל על כך שרעלה מסתירה את הפנים ואינה מאפשרת זיהוי לפי פנים. זקן ושם, אפילו מלאים ועבותים - לא, משום שהם מותירים את רוב הפנים חשופות - לרבות האף, הלחיים, הפה והאוזניים.

למעלה