חוצפה.

the mush

New member
חוצפה.

אתמול, ציפיתי לי בשיעור של הבנות הגדולות. המורה, הזכיר לכולן שבעוד כמה זמן הם נוסעים לכמה הופעות, וכמו שהם קבעו- הן ירקדו בחצאית וטופ. אבל, הוא הוסיף עוד כמה הערות פשוט לא במקום. "תראו, אם אני לוקח את הילדה הזאתי" לוקח ילדה, ומעמיד אותה לידו. "אז היא רזה והכל יפה, אבל אם אני לוקח את אותה ילדה ומעמיד אותה ליד הילדה הזאתי, היא פשוט שמנה." ושם את אותה ילדה ליד ילדה אחרת, בידיוק כמו שאמר. ואז, עשה חלוקה- "את, את צריכה טיפה להרזות. את לא צריכה. ואת.. אמ.. טיפה בבטן. ושתיכן! חייבות להרזות, אתן שמנות מאוד! ואת גם, שמנה מידי." אחרי השיעור, החדר הלבשה הפך לאגם מרוב דמעות. חוצפן. חוצפן. חוצפן. ברור שלבלרינות יהיו הפרעות אכילה, תראו מה זה. ואני חייבת לציין שאיפה שאני רוקדת היו מקרים חמורים שהפרעות אכילה. סתם, רציתי לשתף. יום טוב.

פאקק...

מישהו צריך להגיד לו משהו!!!!! אצלנו המורים, כשהם רואים משהו לא בסדר הם ישר שואלים ודואגים...

the mush

New member
תראי..

איפה שאני רוקדת מוכר בברזיל כולה. במיוחד כביצפר קשה בו יוצאות בלרינות טובות. לא יגידו לו כלום.

וואי זה כל כך לא בסדר...

אצלנו המורה הדגישה את זה שצריך לאכול מסודר, ושמיש שרוצה להרזות שתלך לדיאטנית מוסמכת, ולא אמרה לאף אחת להרזות או לא. בהמה האיש הזה.

אממ

מצד אחד זה כולה מורה,וואלה אם אתה רואה שיש בנות שלא נראות טוב תהייה מתחשב,אל תבחר תלבושת כל כך חושפנית שלא יראו טוב על הרקדניות,זה גם משו שמורים צריכים לחשוב עליו.. ובטח שהם צריכים לחשוב על מה אפשר לומר בפנים של בנאדם(או להבדיל רקדנית צעירה שכל כולה מוקדשת למען הגוף שלה) עם כל השנאה שלי להערות מעליבות של מורים,ואני חוטפת מהם הרבה... אבל אני מכירה את הדרישות. ואם לרקדן כלשהוא אין את המודעות הבסיסית של הגוף שלו, למורה יש את הזכות להכנס לתמונה ולומר את האמת,אחרת בשביל מה הוא בכלל נמצא שם...בשביל להחמיא לתלמידים שלו כל היום וללטף להם את האגו? לא נעים לשמוע את האמת,אבל ככה זה. מה הן יעשו כשהן ילכו לאודישנים והן ייהיו מדהימות אבל ידחו אותן בגלל שהן שמנות מדיי? כן זה קורה. אני לא אומרת שבמקרה הספציפי הזה לומר את האמת בצורה כל כך פוגעת זה מה שצריך לעשות...עדיין,מדובר בתלמידות צעירות וצריך להיות זהירים נורא... כל רקדן צריך לשאול את עצמו כמה מקצועיות הוא יכול לקחת על עצמו,ולהיות כנה עם עצמו,ואם הוא לא מסוגל לשמוע ביקורת אז שימשיך הלאה...לא סוף העולם.

TheBlackFairy

New member
זה נורא../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

דברי עם הבנות שאת יכולה לדבר איתן ותמליצי להן לפנות למנהלת של המקום שאת לומדת בו ושהיא תטפל את זה, אפילו שהיא תעשה שיחה לכל הקבוצה הזאת, ושהן יגידו את מה שיש להן להגיד
.

OMGG איזה חרא הוא../images/Emo70.gif

אם מישו היה אומר לי לרזות אחרת אני לא מופיעה הייתי מעיפה לו כאפה

the mush

New member
אין סיכוי.

הוא עלה את המופעות הכי טובים של הביצפר. הוא מידי בישביל שיעיפו אותו.

the mush

New member
ה-אאא..

את זה אין לי מושג כבר. אבל לא ידוע לי על בנות שבעבר זה קרה להן. נקווה שלא

אוי ואבוי...../images/Emo2.gif../images/Emo104.gif

זה מה המורה אמר
:-ם אני בשוק, הוא פשוט חוצפן
הו אממש חרא אני חייבת לציין, באמת לא פלא ישיש לבלרינות הפרעות אכילה

למעלה