חוצפה!

Blueberry Kiss

New member
חוצפה!

נכנסתי לי לאחד הפורומים ופתאום הרגשתי שהמסך רועד ... "האם זה התקף?" חשבתי לעצמי, האם העובדה שאני גולשת כאן בפורום על אף שאיני חולת אפילפסיה מתחילה להשפיע עלי? לא... זוהי רק פרסומת של ביטוח שמרקידה את כל המסך, לדעתי- זה באופן שדי מסוכן לחולי אפילפסיה. כתבתי על זה כבר בפורום משוב, נראה מה יענו לי. בכל אופן זה מאד לא מתחשב מצידם, בעיקר בהתחשב בעובדה שיש להם פה פורום לחולי אפילפסיה!

ufo11

New member
בהחלט חוצפה. אני לא יודע עד כמה זה

מסוכן לחולי אפילפסיה, אבל אולי יש להשמר. את כזו חמודה שאת דואגת ככה:)

חייםלוי

Member
מנהל
את הפרסומות לא תפוז קובעת. כל מה

שאנשי תפוז יכולים לעשות זה לפנות לפרסומאים ולבקש מהם שישנו או יסירו את הפרסומת. לכפות הם לא יכולים. מה שכן במקרה של פגיעה קשה בציבור גולשים הפניה עוזרת כמו, למשל, עירום בפורום חרדים וכד'.

hashy

New member
הסבר לסמיילי כדי שתוכלי להמשיך

בסוטול... כעיקרון, כל דבר שיש לו מקצב קבוע מהווה מגביר פעילות חשמלית במח אצל כל אדם. אצלנו, שיש לנו הפרעה חשמלית מראש ההגברה הזו יכולה לגרום להתקף. כל אחד הקצב שמשפיע עליו הוא אחר. זה כולל: מוסיקה - באסים (לי למשל לא מפריע טכנו, אבל האוס עושה לי בחילה) אורות - פלורוסנטים שעובדים על התפרקות של נוירונים [הבהוהים שלא רואים בעין אך המח קולט (כשהייתי בתיכון זה היה גורם לי לתיקים והייתי יושבת עם משקפי שמש על העיניים בכיתה), אור זריחה בתוך ענן או עצים ששתולים צדי הכביש ויוצרים כן ולא עם האור, הבהובים -פליקרים בדיסקוטק) טלויזיה - שעובדת על נקודות, נקודות שפוגעות במסך ומסכי מחשב מהסוג שהוא לא LSD. עכשיו, קחי גם מסך וגם הבהובי אור (פליקרים)...קטלני. האמת היא שיש גם הרבה שהם לא אפילפטיים שזה מפריע להם אבל.. אלא הם חיינו, לא בנויים לנענינו...

למעלה