חוצפה !!

yossi alef

New member
חוצפה !!

היום הלכתי לבקו"ם למדור עתודה בשביל לסדר את התאריך לטירונות ,כמובן עד שמצאתי את המיקום של המדור עברה בערך חצי שעה ( כל חייל אומר לך ישר אין סיכוי בעולם שתחמיץ את זה... ומסתבר שתמיד יש סיכוי כזה), אבל הדבר שהכי הרתיח אותי שפשוט המשרדים היו סגורים !! ,באמצע התקופה של הקיץ שנחשבת ליותר עמוסה בעתודה מצאו להם כל המדור לצאת לחופשה לאילת ל-3 ימים (יחזרו כנראה בחמישי אגב) ,אז עד שה"פעילות המבצעית" שלהם תסתיים אין עם מי לדבר מה שבעצם קורה תמיד ,יצא לכם פעם שצילצתם לעתודה וענו לכם מייד ?והדבר המעצבן הוא למשל שצילצלתם והקו תפוס ואחרי כמה דקות שמצלצלים שוב יש צליל חיוג רגיל מה שאומר שפשוט מתעלמים ממך, ולא דיברנו על ההפסקות הגדולות שלהם מומלץ לא לצלצל לפני 9 הם רק הגיעו, בין 12-14 יש עומס יתר בגלל שהולכים לאכול צהרים ואחרי 16 הם כבר מריחים את הבית....

מדור עתודה = "ציר הרשע".

אני קורא להתאגדות כוחנית של חברי הפורום כנגד הגוף השטני הלז. נא להביא צלבים בוערים.

SivanGn

New member
ניסית לקבל מהם תשובה בקשר

לבקשה שהגשת? משימה בלתי אפשרית... אבל באמת השעה הכי טובה לנסות לתפוס אותם זה בסביבות 10 בבוקר

yossi alef

New member
אני ינסה להסביר

מה לעשות שאני אדם מאוד כישרוני ומתוך היותי כזה יש לי כמה מועדי ב´ ,מהתבוננות קצרה של מועדי הטירונות שנתנו לנו ,כל שיבוץ כלשהו של טירונות יצא לי על מבחן מה שיוצר בעיות (לא לכל דבר יש מועד ג´...) ,צילצלתי אליהם ואחרי... אחת ענתה לי ואמרה לי לשלוח פקס ויאשרו לי חופשות למבחנים אז אמרתי לה שמנסיון העבר עד שיענו לי אני כבר יהיה בטירונות אז הודעתי לה שאני יבוא לבקו"ם להסדיר את העסק באופן מהיר יותר...

eitan007

New member
באופן נדיר למדי אני מצטרף לישו ../images/Emo45.gif

מלבד הקטע עם הצלבים. הייתי מעדיף אלות ושרשראות ברזל.
החוצפה שלהם באמת עברה כל גבול אפשרי, וזה הוזכר על ידי אנשים רבים בפורום, רק חבל שאין אנו מתאגדים על מנת לעשות משהו בנידון. נ.ב. יש לי הרגשה ש"החיבה היתרה" למדור העתודה היא הדבר היחיד שמאחד פה את כל האנשים בפורום (לפחות כל מי שהיה צריך אי פעם משהו מהם), וזה די אירוני לטעמי. אני לא יודע למה, אבל יש לי את ההרגשה שהשרשור הזה יהיה הראשון מבין כל השרשורים בזמן האחרון, שלא יהפוך לאיזהו ויכוח בין ימנים לשמאלנים או חובבי הטכינון וחובבי כל השאר. כל "חובבי" מדור העתודה חברים !!!

H20

New member
נראה אותך כשתגיע לצבא ../images/Emo3.gif

אם תשרת בבסיס פתוח וג´ובניקי, תגלה גם אתה: 1) שקשה מאוד להתחיל לעבוד לפני תשע בבוקר 2) שאחרי 16:00 כבר רוצים הביתה 3) שאחרי ארוחת-הצהריים מרגישים מנומנמים מדי מכדי לעבוד 4) שהיום נחלק לשלושה: לפני ארוחת הצהריים, ארוחת הצהריים עצמה (שהיא ההי-לייט של היום, ומשמשת מעין מפגש חברתי ופורום לדיונים סוערים) ואחרי ארוחת הצהריים. ועכשיו, בבקשה אל תתנפלו עלי...הכל ברוח טובה ובהומור

yossi alef

New member
אח"כ מתפלאים

שיש לנו חרא של מדינה ואף אחד לא רוצה לעבוד אם במשך 3 שנים הכניסו לו לראש שלא לעשות כלום זאת הדרך... למה רשמת בהומור ? אני משוכנע שזה די מדוייק...

H20

New member
די, נו ../images/Emo9.gif

תראה, הצבא באמת מסגרת שלילית מהבחינה המוסרית, כי מלמדים אנשים ישרים וחרוצים (כמוני, למשל. אם הייתי כ"כ עצלנית לא הייתי הולכת עכשיוללמוד ארבע שנים בפקולטה מייגעת למדי) לרמות, לשקר, להתחמק, להקטין ראש ועוד. אבל-עדיין- זה לא נכון שמתבטלים שם כל היום. זה תלוי מאוד בבסיס, בתפקיד ועוד. ואני אגיד לך עוד משהו- גם הפקידה הכי זוטרה במשרד הכי נידח עובדת. אולי היא לא טוחנת כמו מהנדס בחברת היי-טק בימי השיא, אבל עדיין... שלא לדבר על תפקידים מבצעיים יותר. בכל מקרה- זה לא בשליטתה- היא לא יכולה להתפטר כי "העבודה לא מאתגרת". ואתה לא יכול לדעת למה במדור עתודה לא עונים לך- אולי הם מקדישים רק חלק מהיום למענה טלפוני ובשאר היום מתעסקים בניירת? אל תשפוט אנשים עד שתהיה במקומם... וכן, אני מסכימה אתך- המדינה שלנו באמת לא משהו. בלשון המעטה.

אבשי ג

New member
תראה, לא רוצה לצאת פה...

בעד המדור, אבל בגדול, דוקא עכשיו זה הנפילה של הלחץ. אנשים סיימו ללמוד, הגיוס הגדול לטירוניות עבר ויש זמן עד שרשראות החיול של העתודאים החדשים באוקטובר. בזמן האחרון יש הרבה דברים שהמדור השתפר בהם ועם כל מי שדיברתי שם בפנים אני רואה שיש השתפרות ויש רצון. בקיצור, קשה מאוד להפטר מהרגלים רעים ולכן יעבור זמן עד שצה"ל בכלל ומדור עתודה בכלל יתחילו להיות כליל היעילות, אבל בנתיים אני חושב שיש מגמה של שיפור.

סקרן02

New member
../images/Emo45.gifבנאדם צריך לרצוח אותם!../images/Emo129.gif

ככל תקופתי כעתודאי הייתי צריך לדבר איתם אולי 6 פעמים.אם לא חייגתי מאות פעמים את המספר שלהם אז אני 0\שמן (
). לגבי כל מי שאומר כאן שכל צה"ל ככה אז אתם ממש טועים.כן,נכון שבצהל אין יעילות והרבה פעמים מתבטלים בעבודה,מה שנקרא "אבטלה סמויה" ,אבל במדור עתודה אין אבטלה כי הם פשוט לא שם.כשהייתי שם בראיונות מודיעין זה היה ממש מדהים.היו שם איזה שלוש חברה שעל כל 5 דקות שהם היו במשרד פיצו את עצמם בחצי שעה סתלבט על המדרגות בחוץ(ואני ממש לא מגזים).עוד איזה שניים ישבו בחדר וסתם דיברו ביניהם.היחיד שעוד עבד היה האתיופי(כן...תמיד דופקים ת´שחורים).הוא קיבל כמה חבר´ה ועבד אולי שעה...כל השאר-זה נראה ממש כמו קייטנה.... הם מבריזים חופשי גם באמצע היום וגם לקראת סוף היום... רק כשמישהו ידפוק להם קבילה אולי הם יתחילו לעבוד טיפה... למי שאמר פה שעכשיו כבר אין לחץ-אתה ממש טועה,עכשיו זאת התקופה שאנשים מתגייסים לטירונות או חוזרים לשירות,והרבה פעמים זה מתנגש עם מבחנים וכאלה... ממש מדור מזלזל.

למעלה