חוצפה ....

Master Stav

New member
חוצפה ....

במסגרת החיפושים שלי לצנצנות שיתאימו לממרחים שאני עושה הגעתי ללא מעט כאלו ואחרות אתמול יצא לי להיות בכפריה מסויימת ושם ניתקלתי במשהו ש ....ובכן חוצפה זו המילה הכי עדינה שיש לי בלקסיקון מכירים את הצינצנות הקטנות שמוכרים בחנויות של תכשיטים וחרוזים ? כאלו של דומגית דבש בראש השנה ... עכישו תדחפו לכזו צינצנת ד למצה של אין מקום לחיידק את הרכיבים הבאים ( רסק עגבנית פילפל צ'ילי חריף מלח חומץ חומר משמר וסוכר ) מה אתם חושבים היה תג המחיר ? 21 שקלים .....

kdr

New member
אולי אתה צריך משקפיים

לא היה כתוב שם בצד ימין בפינה השמאלית בצד העליון למטה שזה המחיר של 100 צנצנות ? נראה לי מוגזם ולו מהסיבה שבזמנו קניתי כאלה צנצנות עם דבש וכרטיס ברכה עם לוגו העסק שלי במשהו כמו 4 ש"ח.

Master Stav

New member
שאלתי את הומכרת

נערה משועממת כבת 16 שלועסת מסטיק כאילו חייה תלוים בכך והתשובה הייתה לא זה מחיר ליחידה....מה קרה לך זה עבודת יד .... מה שגרם לי להתסכל על הצנצנת בצורה חדשה לגמרי ....

kdr

New member
תגיד ברכת הגומר

מפתיע שהיא לא דיברה בסלולרי והתייחסה אליך.

Master Stav

New member
אני איש גדול ומפחיד ....

היא באמת שמה בצד את הסלולארי אמר בחשש רגע שי פה אחד ...נו את יודעת כזה לקוח והצליחה להסיר את העינים שהיו דבוקות למסך הטימטוויזיה שם שודר איזה משהו לא ברור ולגבי בירכת הגומר ....אכן ...כן .....

פנומן 72

New member
עכשיו תעשה השוואה

כמה עולה מכונית שיצאה תחת מכונות וכמה עולה כזו שבהרכבת יד. כמה עולה שטיח שיצא תחת מכונה וכמה כזו שיצאה תחת עבודת יד. כמה עולה תמונה כזו שצייר עשה אותה וכזו שמכונה העתיקה. אז זה אותו הדבר.

Master Stav

New member
אתה רציני נכון ?

אתה משווה בין הדברים ? מדובר בממרח ובאיכותך לא משהו מתוך ראיית החומרים יתרה מכך הכנסה של חומר משמר בצורה ידנית ? נשמ לי מוזר המחיר הראלי לצינצנת כזו גם אם בעבודת יד הוא לא יותר מ10 שקלים וגם זה בהגזמה לא קטנה

פנומן 72

New member
אני מאוד מאוד רציני

ואעפ"כ אני בצד שלך. תבין, אתה מסתכל על המוצר ממבט הצרכן שרק רוצה לאכול מה שבפנים, אז אתה לא חושב שצריך לשלם על חת'כת דבש או קונפיטורה-לה-ביצורה סכום של 21 שקלים. המוכר מסתכל על זה בראייה שהמוצר שבפנים הוא המשני, וכי הצנצנת היא העיקר, ונעשתה פה עבודה והשקעה בדיוק כמו עבודות יד אחרות כמו שרשראות חרוזים, כמו כל דבר אחר שהזכרתי. וכן, יש פה מוטיב חזק של כלכלה חופשית, שמאגדת לתוכה את הפלצנים שחושבים שעבודת יד טובה יותר והם אלה שקונים את זה. הרי בינינו לא אני ולא אתה לא נקנה ציור של מאן דהוא ב-100,000 ש"ח, גם אם היה לנו את הסכום הזה. אבל יש אנשים שקונים כי הם מעריכים באופן שונה עבודת יד. אנחנו אנשים פשוטים, ואנחנו יכולים להעריך עבודת-יד רק בהקשר של איברים אירוגניים ... אם אתה מבין למה אני מתכוון ...

Master Stav

New member
אוי לא הובנתי ...

הצנצנת היא צנצנת רגילה בהחלט התוכן אמור להיות עבודת היד ....מה שלא הגיוני נוכח הרכיבים .

MrCheff

New member
אם מוכרים את זה בכזה מחיר

סימן שיש קונים (פרייארים) עושה לי חשק למכור את הליקרים שלי.. אולי אכניס ככה קצת כסף לחשבון לי

Master Stav

New member
דבר איתי ...

אולי נרים איזה דוכן משותף
יש יריד אומנים בישוב שלנו לקראת החגים יכולם להיות מעניין

למעלה