חוצפה

LimeBoy

New member
חוצפה../images/Emo70.gif

החוצפה! נאמר לי שאל על רצו/רוצים לקחת עוד 600 דולר מהישראלים שרצו לשנות את מועד את הטיסה ולחזור חזרה לארץ מאותן ארצות שנפגעו באסון!

Rוני

New member
החוצפה היא של המשמיץ. מה שקרה הוא

כזה הגיעו אנשים לשדה התעופה אל על היתה מוכנה להטיס כל ישראלי שפנה, גם ללא כרטיסי טיסה וללא כסף (הרי הכל נשטף) הגיע אותו יהודי יקר שהתלונן ורצה לא פחות ולא יותר אלא לטוס במחלקת עסקים.... אמרו לו - למחלקת עסקים יש מחיר אחר. תשלם את ההפרש ותעלה. אז הוא התלונן. רק להבין את הקטנוניות של האיש שגם במצב כזה מנסה לקבל כמה שיותר בחינם, וגם מעז להתלונן.

Rוני

New member
כבוד גדול זה לא מביא לנו, כמו גם

הסרוב של הצעירים למסור את שמותיהם ואמירתם שמפריעים להם בטיול (לנציג משרד החוץ) אבל יותר מזה - העקשנות שלהם להמשיך לטייל באזור. ממי הם רוצים לקבל עכשיו שרותים? מעם מוכה ומרוטש נפשית וכלכלית? קשה לי להבין את זה לא הייתי אומרת אותו הדבר אם היו עוברים לאזורים שלא נפגעו.

פלפלת 19

New member
אני הייתי אומרת במקומם------>>>

על החיים ועל המוותת ובורחתתת בטיסהה מצידי עם מיליון אנשים העיקר לחזור למקום מבטחח להשאיר שם את הכל גם מה שנישטף ומה שלא הספיק להישטףףף יא ראבאק החיים יותר חשוביםם!!! ישראלי זה ישראלי חבל על הזמן מראה עד כמה הוא באמת טאמבל חשבתי שהישראלים יותר אגואיסטים ויירצה לחזור ולא יעניין אותו מאף אחד גם אם זה בתא המטען אבל לא משנה בקטנות יש אנשים עם בקעע במח יאללה ביי בינתיים!

למעלה