חוצפה

DidjiT

New member
חוצפה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתמול הילה ישנה אצלי.. אנחנו בכיף שלנו החלטנו לצפות בערוץ הקריוקי ולעשות לנו מופע קטן.. לפתע אנחנו קולטות "אגם הברברים" אני אמרתי שאין מצב שזה זה.. כאילו למה שתהיה לזה גסרת קריוקי? הילה אמרה שזה זה... לבסוף זיינה אותי קשות וזה היה זה.. אבל בקטנה.. אבללללללללללל.. חוצפה
זה לא היה הגרסא של השוטים... וכמה שהילה תגיד שכן.. זה לאאאאא אני יודעת לזהות תקולות שלהם ואיך שזה נשמע.. וזה לא היה זה. סתם חיקוי עלוב.. חח =) אבל הילה בטוחה שזה שלהם.. בושה שאפילו לזהות אותם היא לא יודעת..חח יאלללללללללללללללה היום שוני ושוטי הנבואהההה

אז חדשות רעות להילהה....

זה לא שלהם! כל השירים שם (עזבו שוטי הנבואה...כ-לללללללללל מה שיש בערוץ הקריוקי) זה לא האמנים האמיתיים שרים...=/ כן כן גם אני ראיתי את אגם הברברים והייתי בשוק אז העפתי את ה"לשיר עם זמר" ושרתי בלי!! אגגגגגגגגגגגגגםםם הברבריייםםםם...=) **אבל שיר...אין עלינו! אני ואת ביחד דואט על כל השירים של ה-מי ומי באיזשהי "גינה" נידחת על כביש ראשי בראשון... "אין אניא ין אני אין אני אין אני ..." הזכרונות...=(

../images/Emo121.gif../images/Emo6.gifהזכרת לי את אצל הדודה והדוד

כל אנשי הצי כל המי ומי נפגשו אצל הדודה והדוד (אני יודע שההתחלה זה לא המילים אז סתם כתבתי משהו שנישמע...פחחחחחחחחחח)

למעלה