חוצפה!!

brians angel

New member
חוצפה!! ../images/Emo46.gif

תראו מה ג´סטין אמר על הדיסק של ניק: Justin Timberlake´s Comments About Nick´s Solo Album Justin said in an interview that the album of Nick Carter, is the worst album he never had heard, .."I actually hear his album and is the worst thing i ever heard it sucks, i dont even know why he record a solo album.."
חוצפן!!

flying chicken

New member
שישתוק..

לפחות ניקוש לא נישמע כמו נקבה... מה שאי אפשר להגיד על ג´סטין המסריח הזה... שונאת אותו!!!!!!! שלי יעיז להגיד שום דבר על ניק שלי... שיסתכל על עצמו (אם הוא לא מפחד!! חחחחחחחחח...)

ביצית

New member
מה? מי הוא חושב את עצמו?

לפחות ניק שלנו לא ירד לרמה כל כך נמוכה כמו גסטין הזון הזה שעובר מבחורה לבחורה. לניק יש קלאסה לעומתו והוא יודע שהוא טוב יותר מחתיכת גוש מטומטם שכזה. לגוש הזה אין קול, רגש,משהו.סתם צורח.וחוץ מזה הוא זקוק לעזרה בשירים שלו,כי הוא מביא ראפרים.הם אלה שעושים את כל השיר. לניק יש קול של מלאך ואישיות נהדרת. justin: f--- you בהמון אהבה: בר

help me Nick

New member
למרות שאני שונאת את ג´סטיק בדם....

אני צריכה לשמוע את הראיון הזה כדי להאמין שהוא אמר את זה..... כי שמעתי את הדיסק של ג´סטין ואין בו שיר אחד יפה והקול שלו כל חצי שניה משתנה לחריקה של דלת. וגם על שדברים כאלו אפשר לתבוע... אז לא חושבת שג´סיק אמר את זה

בנותתת

אין מצף שהוא אמר את זה... ג´סטין בטח לא מהטיפוסים שסתם יבואו וייקטלו אנשים ובטח לא מישהו בנמצא באותו מצב כמוהו... אתן לא יכולות להאמין לקטעים כאלו רק שאתן רוצות, וכשלא אז לא. כל זה זה בולשיט אחד גדול תנסו להבין את זה...

מטומטם!!!../images/Emo46.gif

זה לא בסדר על מה שהוא חושב על ניק.. אני מאוד אוהבת את השירים של ניק הם כאלה קלים לשמיעה.. לא כבדים כמו ג´סטין... לא ככה? אז מי הוא שישפוט אותו? גם הוא הוציא דיסק בכורה.. אין לו ממש ניסיון!! תיראו את הרקורד של ניק! יש לו עבר מפואר לאללה.. עם להקה מדהימה שכל העולם חולה עליהם! וחוץ מזה קראתי שהם נכנסו לשיא גינס או משהו כזה כאל להקה הכי נערצת.. אני חושבת...

mya 6

New member
זונה!!!

רגע לך ג´סטי ממי? כואב לך? בריטני זרקה אותך לכלבים? אז לך לפסיכולוג..! מה אתה רוצה מאיתנו??!?! למה אתה מוציע קליפ שלא קשור לשום דבר בעולם כי כואב לך...? קליפ ממש מכוער.. הוא נירא כאילו יש בו איזה שד כזה.. דיבוק.. "קרי אה רוייבר" אמא שלך!! נקבה!

Nicks Wife

New member
מממ... יכול להיות?

יכול להיות שג´סטין באמת אמר את זה? -לא נראה לי, ואם כן אז שילך לחפש מי ינענע אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה