חוצפה של אנשים

קסומה

New member
חוצפה של אנשים

לא להאמין!!! באו למקום עבודתי 2 אנשים שסיפקו לנו משהו, ישבו במטבח לשתות קפה, וגנבו דברים מהמקרר שלנו.......הייתם מאמינים שיש אנשים כאלה?

sahr12

New member
הגונב מגנבים פטור!חחחחחחחחחחח

גביע שמנת 3 ש"ח זו לא גניבה?????????חחחחחחחחח יופלה...3.75 ש"ח זה לא שוד??? אוליי היו רעבים ולא היה להם כסף....תותרי להם.

קסומה

New member
מי גונב, מי? ../images/Emo8.gif

החתימה שלך מוצאת חין בעיניי... תלווה לי גם משפט שיתאים לי....חחחח (נראה לי שיש לך מלאן במלאי)

sahr12

New member
תבחרי קיסמי...

"להתרגז,זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים" (אקטואלי לבקר שלך) "לעיתים יש קול ומילים גם במבט שקט"

נורא ואיום...

איפה זה יפסק ??? עוד בסוף יכנסו לבית שלנו ויגנבו משם דברים !!! שומו שמיים !!! גיוווווווואלד !!! kissme - לא הגיע הזמן לעזוב את עידן התמימות ?

והעוזרת של

סבתא של בעלי, שהיא בת 93 (הסבתא כמובן) ועיוורת כמעט לגמרי, גנבה לה 10,000 ש"ח

נשאלת השאלה

מה עושים 10,000 ש"ח זהזהבים בבית של סבתו העיוורת של בעלך חחחחחח

הם לא היו בבית

אבל במסגרת הטיפול הסיעודי שהעוזרת נותנת לה 24 שעות ביממה, היא גם שלחה אותה לבנק ולקניות.... אבל מעז יצא מתוק, הסבתא כנראה תעבור לגור בצמוד אלינו ואני אהנה גם משירותיה של האישה....

yafit75

New member
אם אתי אלון עשתה את זה בגדול,,,

אז מי הם העובדים הזוטרים הקטנים האלה,,, שלא ייקחו,,, זה מה שחרא בישראלים,,,,!!!! לוקחים גם את מה שייך להם,,, וגם את מה שלא שייך להם!!!!

קסומה

New member
אני אולי תמימה

וזה הסוד שלי.....חחח (שרית חדד) במחשבה שניה, אולי באמת הם רעבים, שיהיה להם לבריאות. אבל, אם היו מבקשים סנדביץ, הייתי מכינה להם טוסט בכיף.... אני שונאת להרגיש מרומה...וזה מה שעיצבן אותי.

מה, באמת יש אנשים כאלה?

הכוונה בשאלה שבנושא: אם באמת יש אנשים כמוך, שעדיין חושבים שהעולם יפה, טהור ותמים?

קסומה

New member
אני לא מבינה אתכם.....

נראה לכם כל כך מובן שאנשים גונבים? נו, באמת... כולם פה כל כך מופתעים שאני מופתעת, שזה מעורר בי מחשבות תהייה לגבי המוסריות שלנו כבני אדם...

sahr12

New member
כבר אמר סקסופון...

הישראלי האותנטי שמשקף את החברה הישראלית...חחחחחח

למעלה