חוצפה שלא תיאמן

InfinityX

New member
חוצפה שלא תיאמן

כשמכלילים על קבוצת המתנחלים התירוץ של ההנהלה הוא שהכללות לא מצדיקות מחיקה. כשמכלילים על שמאלנים ההודעה נמחקת. אני דורש מהמנהלים לעבור עכשיו על כל הודעותיו של קובי ושאר המלעיזים ולמחוק את הודעותיהם מיד! כל הודעה המגנה את ההמתנחלים בגסות! (מזלזול באמונה הדתית ועד הוצאת שם רע)

גם הרבה הודעות של שמאלנים נמחקות

בכלל אני מרגיש שמדיניות מחיקת ההודעות פה מוגזמת.

InfinityX

New member
זה לא תירוץ

הדרישה שלי (שאני בטוח שהיא צודקת ונכונה) עדיין בתוקף..

kobik15

New member
מחקו כמעט כל מה שכתבתי...

כנראה על חופש הביטוי לא שמעו פה...

kobik15

New member
שזה בערך מה שאתם עושים פה כל הזמן

אז עשי לי טובה... לא אני קראתי לכם נאצים.

קודם כל

אל תכליל. אני בחיים לא קראתי ואני גם לא אקרא ליהודי נאצי. גם אם הוא יפנה אותי. דיברתי בכלליות, ובלי להעליב אותך, אתה באמת קמת חורג מחופש ביטוי.. זה פשוט לא נעים.

יוֹאב

New member
בוא נתחיל מזה

שגם לי מחקו הודעות. עם רוב המחיקות אני לא מסכים. עם חלקן כן. זלזול באמונה דתית היא לא עילה למחיקה. כשאדם קורא לנו להתפלל כל היום, אני רואה בזה זלזול באינטילגנציה שלנו. אז מה? מישהו מוחק את זה?

InfinityX

New member
התכוונת לומר

שאתם בוחרים מתי למחוק ומתי לא לפי מצב רוחכם ואופי הכותב..

silverhawk

New member
הודעות נמחקות עקב תוכנן

קללות אישיות ועבירות על רוח חוקי הפורום לא יתקבלו. לא יתקיים דיון בנושא. וכחלק מהמאמץ המחודש -

לא רק.

נמחקו גם הודעות ללא קללות וללא תקיפות אישיות. ברור שלא יתקיים דיון בנושא - כי אם יתקיים ולא תאהבו אותו תמחקו. לשאלה יותר ספציפית. תוכלו לומר לי מדוע נמחק השירשור הבא?? למזלי שמרתי קטע מתוכו (את ההודעה הראשונה של השירשור ואת התגובה הראשונה שלי)

Nimst

New member
תקיפות אישיות הוא לא התנאי היחיד

למחיקה. אתה מוזמן לקרוא שוב את התקנון.

קראתי את התקנון

והבנתי. ההודעה ששאלתי עליה קודם כנראה נמחקה עפ"י סעיף 5 של התקנון. סעיף האומר (במילים שלי) שלמנהלים מותר למחוק כל הודעה שבא להם. חבל שזה כך. אתם ממש פוגעים ברעיון שלשמו הוקם הפורום.

Nimst

New member
אתה חושב שלהודעה שלו לא היה מקום

בפורום, וקראת להחרים את ההודעות שלו. ועכשיו זה לא בסדר שההודעות שלו נמחקו? תמוה משהו.

מאוד תמוה!

כי אני לא מצליח להבין את הקו מחשבה לפיו אתם מוחקים. ההודעה שלו הייתה לפי דעתי לא במקום בגלל התמונה של השואה שהוא שם. אבל זה לא הפעם הראשונה שהוא עושה זאת ובשאר המקרים שהוא עשה זאת אתם טענתם שלא תמחקו הודעות שמכילות תמונות של השואה או שמכילות השוואה של השואה. אנשים אמרו דברים והשוו לשואה באופן ממש פוגע ומזוויע ולא הסכמתם למחוק. אז אני בסה"ך רוצה להבין את הניהול בפורום מתי כן מוחקים הודעות ומתי לא??

Nimst

New member
הדיון בכל מקרה לא רלוונטי

הגולש נחסם. כדי להבין את הניהול ואת מדיניות מחיקת ההודעות לא צריך לעשות יותר מלקרוא את התקנון.

למעלה