חוצפה שלא תאומן

אנדרי ז

New member
חוצפה שלא תאומן

תקראו את הסיפור הבא מפורום חופש. כנראה שאין גבול לחוצפה של אנשים מסויימים.

yo c

New member
לא יאומן

למרות שאנני חשוד באהבת חרדים יתרה, אפילו לי קשה להאמין שכך קרו הדברים. אבל אם זה נכון אז קודם כל אני שמח שלא אני הייתי שם כי תאמינו לי זה לא היה נגמר בלי אשפוז ומעצר לפחות לכמה מהמעורבים כולל עבדכם הנאמן. ושנית מעניין מה עשה החייל ולמי פנה, ואיך טופל הנושא. אם היה בסמכותי הדבר הייתי מוציא את החיילים ומחייב את הישוב להעסיק מאבטחים בשכר על חשבונם.

Anne4

New member
אני פשוט לא יודעת

האם לבכות או לצחוק... אני מאוד מקווה שזה לא אמיתי, ושזו סתם מתיחה... או שהאנשים בישוב הזה תמהוניים לחלוטין ועדיין לא ירדו מהירח (או הם בטיפול פסיכיאטרי של ממש והתרופות השפיעו השפעה יתרה), או שמשהו יותר דפוק אצלם ממה שאני מוכנה להודות בכך. לא יאומן כי יסופר. אין מלים.

gershon17

New member
אני רוצה להבין שניה

עבר חוק טל, שבאופן רשמי וחוקי מפלה אפליה חמורה בין חרדים ללא חרדים, ומה שמרתיח אותך זה ששלושה אנשים לא קיבלו מים כי לא חבשו כיפות?!?

אנדרי ז

New member
זה רק סימפטום

יש פה אוכלוסייה שמסרבת לתרום את חלקה, אבל מצפה שאחרים יגנו עליהם ובנוסף לכך עוד מתעללת בהם על שאינם "יהודים כשרים". זה בהחלט מרתיח. אל תדאג, אני מסוגל לרתוח גם על יותר מדבר אחד במקביל.

למה אתה מסתיר את השמות?

למרות שאני ממש לא אוהב את החרדים, הטחת אשמה כזו בלי ציון שם היישוב ושם המסרב הוא מעשה נלוז. אם הסיפור נכון - עמוד מאחריו ותן למסרבים את זכות ההגנה.

אנדרי ז

New member
למה אתה פונה אליי?

אני הבאתי קישור לנאמר בפורום חופש. אתה מוזמן לשאול את הבחור שהביא את זה.

מגי45

New member
אנדריי, אל תיתמם!!!!!!!"למה אתה פונ

ראשית תלמד שאין הפרט מלמד על הכלל ומקרה כמתואר על ידי אותו חייל חייב להיות מוקע. שנית, אתה המום וקורא לכך "חוצפה" וגורר אחריך תגובות של זעם. אז ההוא פנה אליך ובצדק. כאשר מרבית הפרטים עלומים- אני לא קונה את הסיפור. בדיוק כמו שאף אחד לא יקנה סיפורים או רכילויות שונות ללא הבאת פרטם והוכחות. שלישית, לא מכירה ישוב חרדי קטן בשטחים(עמנואל, קרית ספר מבוא ביתר חשמונאים= כולם ישובים חרדים אבל גרים שם מאות משפחות). רביעית, קבלת הפנים של חיילים ב99% מהישובים היא נפלאה ותאמין לי שאני יודעת על מה אני מדברת....

אנדרי ז

New member
דיווח כזה לא מובא פה לראשונה

מדי פעם מתפרסמים בעיתונות סיפורים כאלה, ורק בשבוע האחרון היו עימותים קשים בין קנאי חברון לכוחות הביטחון שמסכנים את חייהם כדי להגן על חבורה של כפויי טובה. בנוסף לכך הופיע באותו שרשור גם דיווח דומה של מנהלת פורום חופש, שגם לה אני מייחס אמינות גבוהה.

מגי45

New member
להזכירך. "קנאי חברון" הגיבו על

זריקת האבנים שזרקו יקירי העם על מלווי החייל ליבוביץ לבית הקברות. במקרים כאלו אני מצדיקה בהחלט תגובה הולמת של הניתקף למרות שצהל נכח במקום.החבורה כפויית הטובה, כפי שאתה כותב,אינה כל כך כפויה טובה משום שהם עמצם משרתים בצהל ואני מציעה לך לבדוק עובדות לפני חריצת דין(ראה מרדכי גילת) אבל מה זה קשור לעובדה שנתנו או לא נתנו מים ? מי שכתב על כך הינו אנונימי. הישוב נשאר לוט בערפל ולמה שאני אאמין לו? ועוד לעשות מזה מטעמים?

goldi2000

New member
סיפור דומה

אני עשיתי אבט"ש לפני מספר שנים בישוב איתמר (ישוב של חוזרים בתשובה) על אחת הגבעות המבודדות סביב הישוב חיות 3 משפחות, בבתים יפהפיים עם נוף משגע, משפחה אחת היא של קצין בכיר באותה תקופה עוד היה שם רגוע, ועמדת השמירה היתה לא מקורה ולא ממוגנת. היה אז חורף אכזר ובלילות השמירה הגשומים היינו חשופים אליו, ללא שום מקום מסתור וללא שום אמצעי חימום. מצאנו מפלט מתחת לפרגולה של בית הטייס, וסמוך לחלונם שהיה חם מההסקה שבפנים. הטייס ואשתו בקשו מאיתנו שלא נשב סמוך לבית שלהם, ואף התלוננו על כך לרבש"צ. מיותר לציין שזה הקשר היחיד שהיה לנו איתם. בבית הסמוך לטייס (רחוק מדי מהעמדה) היתה משפחה של ברסלבים לבביים, והם התייחסו אלינו בכבוד ובכיבודים. אין מה לעשות - יש כאלה ויש כאלה. הנה - דווקא זה שעשה צבא היה הרשע, והחב"דניק היה הצדיק. אי אפשר להכליל על סמך מקרה אחד. החייל המספר, חבל שלא הביא פרטים מדויקים יותר, וחבל שלא התלונן על האירוע.

למעלה