חוצפה מקומית

DeLeone

New member
חוצפה מקומית

שלום רב לכולם לפני הבחירות ואו יותר נכון לפני הסיבוב הראשון הגעתי עם חבר נוסף לחוג בית של מנדי. ביקשו מאיתנו למסור פרטי התקשרות כגון: טלפון, אי מייל על מנת שיוכל להיווצר קשר אך ורק לתקופת הבחירות. לאחר הבחירות מגיעות אליי הודעות דרך האי מייל של מנדיונמענים נוספים הממשיכים לעדכן אותי בהודעות חסרות תועלת עבורי . הפצרתי וביקשתי להפסיק את השליחה של הודעות מהאי מייל של מנדי ושום דבר לא קרה .להיפך מה שקרה שהודעות המשיכו לזרום מבלי לכבד את בקשתי. שלחתי באופן אישי לאי מייל של מנדי בקשה ראשונה ולאחר מכן בקשה שנייה עם הודעת תלונה מארגון האינטרנט שבו נאמר שאדון מנדי חוצה גבולות ומבצע עבירת מחשב נגדי אישית. יש להבחין אשר מנדי מצפצף עליי ולא נותר לי אלא לבקש אולי דרך הפורום להפסיק לשלוח אי מיילים דרך כל הנמענים ולמחוק לאלתר את כתובתי אלא אם כן הוא ירצה למצוא עצמו בבית דין לתביעות קטנות על עבירת מחשב. נא לכבד את בקשתי עוד השבוע לפני פנייתי לגורמים החוק. תודה דלי ליאור

Master Stav

New member
SPAM

החוק לנוחיות כול הקוראים בימים אלו מוגשות עשרות תביעות כנגד אנידבידואלים וכנגד חברות מסחריות שאינן מכבדות את החוק ואת הנימענים .....

DeLeone

New member
אז מה ? מנדי לא מגיב? זה ראש מועצה שרצינו

איזה מין חוסר כבוד לפרט. עדיין ממשיכים לשלוח לי מידיי יום אי מיילים מהחברה של מנדי. חוצפה שאין כדוגמתה. מנדי . אבקש את תגובתך במיידי !!!!

kirschi

New member
ליאור, אל תבקש תגובה

תתבע את מנדי סך 1,000 ש"ח על כל הודעת אימייל. אני בטוח שזה ישכנע אותו או מי מטעמו ששולח את ההודעות לחדול מייד. וראה נוסח החוק כפי שסתיו שלח בשרשור הנוכחי. אילן

למעלה