חוצפה ישראלית!

חוצפה ישראלית!

בושה וחרפה שבמדינת ישראל המדינה היהודית והדמוקרתית לא נותנים ליהודים לעלות להר הבית ולא נותנים להם להיתפלל שמה!! עד לאן הגענו פשוט בושה

wizibusy

New member
ואו!

הייתי כותב לך מסר פרטי, אבל זה קצת מעצבן לראות מה שקורה כאן ולהעיר בפרטי. הבן אדם הצהיר הצהרה, יש לו בעיה עם העובדה הזאת. אתה בא ואומר " יש סיבה טובה לכך" וזהו!. אה, אופס, לא שכחת לכתוב את שמך ואת העובדה שאתה מתמודד על תפקיד יו"ר נוער יח"ד. אולי תתן לבן אדם סיבה...אתה יודע...כשיש כותרת (נושא) אז לרוב גם צריך להיות תוכן. תענה לו.

חשבתי שזה ברור כשמש....

מדובר, כאן, בדבר חשוב מאין כמוהו שיכול להשפיע על חיי מדינת ישראל, היהודים בעולם וכל העולם כולו. תאר לך מה יקרה אם פנאט יהודי יחליט להפציץ את הר הבית, המקום השלישי בקדושתו למוסלמים. אז נכון מאוד, מדינה כביכול יהודית ודמוקרטית, ומצד שני יש עוד המון שיקולים. במקרה הזה: 1. חיי אדם. 2. קשרי חוץ. 3. שלום כדור-הארץ.ואני לא מגזים! חשוב על זה :-B לסיכום: חיי אדם קודמים להכול! ארתור גיל-קרוב. מתמודד לראשות נוער יח"ד.

מה כל כך ברור כשמש?! אולי ברור

כירח.... איך זה משפיעה על העולם כולו ועל היהודים בעולם כולו? קודם כל יש חוק וסדר במדינה הזאת בשביל זה יש משטרה וצבא שיידאגו לכך שיהודים לא ייפוצצו את המסגדים שמה! אבל מה זה קשור לכך שלא נותנים לאזרחיי מדינת ישראל רק מפניי שהם יהודים הם לא יכולים לעלות להר הבית?! מזאת הגזענות הזאת? ואז מה כבר יקרה?! אז יתפוצצו המסגדים! אלוהים ישמור סך הכל יפלו המסגדים שבנויים על שטח יהודי ישראלי של בית המקדש! ופשוט יעשה צדק היסטורי! אני אישית לא פנאט כל כך ולא ממש בעד הריסת המסגדים וכמובן שמי שייהרוס את המסגדים אני מקווה שלא יהרוג כמה בניי אדם בדרך.... לא לא כל כך אכפת שייהרסו המסגדים הללו. אתה מדבר על חיי אדם? יש צבא בתיי חולים ומשטרה אתה מדבר על קשריי חוץ?! זה דבר גדול קישריי חוץ! תתמקד! אם מי אם מה?! איזה מדינות?! שלום כדור הארץ..... למה אתה מתכוון? נכון חיי אדם קודמים לכל אבל המוסלמים שמה בהר הבית פשוט מושחטים!

נסה להבין....

יש דברים שאני לא חושב שעליי להקדיש זמן להסביר אותם. למשל מה שכבר אמרתי. ארתור.

tapr

New member
תראה

אין כאן בכלל על מה לדבר. המקום השלישי בקדושתו לאיסלם, המוסלמים מיליארד ומשהו אנחנו 13 מיליון. אין בכלל על מה לדבר... ד"א, ישראל מחוייבת לשמור על המקומות הקדושים לכל הדתות, לפי חוק ישראלי. זה אינטרס ישראלי מובהק לשמור על שלמות המסגד, ורק הקיצונים שבקיצונים רוצים "לפוצץ" אותו, ואיתו את מדינת ישראל...

נכון ישראל מחוייבת לשמור על המקומות

הקדושים! אבל היא גם מחוייבת לתת לכל אזרחיי מדינת ישראל (פרט לקיצוניים) לעלות להר הביית להיסתובב שמה לטייל שמה וכמובן להיתפלל שמה...

tapr

New member
נכון

אבל כשבא ארגון ימני קיצוני ומסעיר את הרוחות בהכרזה על עלייה של רבבות להר הבית, זה לא טוב לישראל... אנחנו צריכים עוד מהומות עכשיו? איפה היית בחמש השנים האחרונות?...

נו באמת!.......

קודם כל כולנו יודעים שמדובר בעיתון שמולני מובהק! חוץ מזה שלפי דעתי הכתבה לא נכונה כי מי שעשו את הפרובוקציות היו המוסלמים בהר הביית והם אלו שהציתו את כל המדינה ככה שלא כדיי להאשים בכך את אריק שרון

למה אתה חושב שהוא ארגון ימני?

ולמה קיצוני?! למה עוד מהומות? מצידי שייגיעו כמה מאות אלפים להפך המנהל של המסגדים וישראל תרוויח מתיירות!

למעלה