חוצפה ישראלית!

פרסה

New member
חוצפה ישראלית!

בכניסה לבני ברק יש פרסומות של ויאגרה ועליהם מודבק שלט : "פרסומת לא חוקית" שמסתיר חוצפה ישראלית שאין כמותה. פגיעה בפרנסה וגם יש אנשים מהציבור שלהם שמנשקים לחברה תרגלים. ואין שום דבר בוטה בפירסום. זה פשוט זנות! זה כמו שמעכשיו אני אלך ויקשקש על כל פרסום למוצר חרדי או מוצר בהכשר. אם אני הייתי בתור מנהל חברה/עובד רואה בן אדם שעושה את זה הייתי קורע אותו כיצד ניתן למנוע?

twa1234

New member
עיריית בני ברק טוענת ש..

לחברת מדיה יש הסכם איתם שכל מודעה שמעלים בתחום בני ברק חייבת לעבור אישור של העירייה ולא חשוב לאיזה מוצר. ולכן, המודעות כוסו לא כי הם לויאגרה אלא כי הם לא עברו אישור מוקדם של העירייה.

כפייה חילונית (כן..כן)

לפני שאני מתחיל בתגובה הלא מקובלת (על הרוב) אני רוצה להבהיר שאני חולה פרסום ומבחינתי שיפרסמו אפילו בתוך הבפנים של המשקפיים של האנשים, ואני עוד יותר רוצה להבהיר שאני[כבר] לא דתי (להוכחה- אני חושב שלאלוהים יש בולבול קטן[יחסית]) אבל... באו לא נתעלם מזה שיש גם כפיה חילונית, ופרסום זו הדוגמה הבוטה ביותר לזה, בנאדם דתי שרוצה ללכת ברחוב לתומו מוכרח לראות את בר רפאלי ודומותיה מרוחות על בניין בגודל עוג בלבוש שחווה בימיה הטובים הייתה מתביישת ללבוש, אדם דתי לא יכול לשבת מול הטלוויזיה עם ילדיו בלי לדאוג שהוא יצטרך להסביר להם כיצד באים בקבוקי וירג'ין לעולם, הוא לא יכול להקשיב לרדיו בנסיעה מבלי לשמוע הצעות מגונות מנהג המונית (טוב זה נשים אבל שיהיה..) בקיצור אף בנאדם לא יכול להתחמק באופן מוחלט מפרסום אלא אם הוא עיוור חרש קרח ועילג (וגם זה עד שימציאו פרסום בברייל) והרגישות של הדתיים כפולה משלנו ואני חושב שלפחות יש להם את הזכות להחליט איזה פרסום יהיה בבני-ברק וכמו שכבר שמנו לב הם המגזר היחיד שמצליח להשתמש בהפחדה וחרם מול החברות הגדולות בקיצור פרסום זה כפייה וחדירה כוחנית לתחום הפרט של כל בן-אדם דתי וחילוני שמילאו את מוחו בכל-כך הרבה מידע מיותר ולא נחוץ לו אבל סה לה וי ומי שלא טוב לו מוזמן לעבור לאי בודד או למות.

פרסה

New member
אני רוצה להתעכב איתך על פרסום ספציפ

ספציפי. הפירסומת לויאגרה עם המילים: "אלפי אנשים עשו כבר V הצטרף גם אתה." ויש את התמונה של האיש שעושה V אבל אין בה שום רמיזה מינית ויש רק את הלוגו של החברה. אני לא רואה שום הצדקה. וזה לא כיסוי מתעם העיריה. ואני לא חושב שהמפרסם (פריזר) אמר לשים את הפירסומת בבני ברק. מסכן על הכסף..

למעלה