"חוצפה" - אדיב ייעץ לי

dmainsinner

New member
נשמע לי מפוקפק

גם בלי להיות עורך דין, ומבלי להתמצא יותר מדי בחוקים, היה נשמע לי מפוקפק מה שכתבת. לא יתכן שלא קיבלת שירות, או שתרצה להפסיק התקשרות עם חברה ולא תוכל לבצע זאת. ואכן שהלכתי לחפש את חוק כרטיסי אשראי, לא מצאתי שום איזכור להתניה שאותה ציינת לגבי קיום החברה. מכתב חתום שלך לחברת האשראי המסביר כי לא סופק לך שירות בעבור התשלום די בו לעצור תשלום או לקבל חזרה את כספך. מה שכן כל זה כפוף לחוזה עליו חתמת. אני אישית ממליץ לך להתיעץ עם עורך דין. גם אם זה יעלה מעט כסף נראה על פניו שההשקה תחזיר את עצמה. בהצלחה

jacobw

New member
"חוצפה" - אדיב ייעץ לי

קודם כל ברכות וחיבוקים על ההברקה של הוגה פורום זה וכעת לענין! עשיתי ביטוח מקיף בחברת "הפניקס" דרך הסוכן "מקפת" העברתי את כל החומר אותו התבקשתי להעביר ע"י סוכן הביטוח וקיבלתי מחברת הביטוח את החוזה. כ4 חודשים מאוחר יותר(לאחר שגבו כסף מחשבוני) טילפנו אלי מסוכנות הביטוח ואמרו כי נתוני "העדר התביעות" לא מספקים את חברת הביטוח והם יבטלו לי את הנחת "העדר התביעות" ויגבו מחשבוני סכום נוסף(כמובן שלא הסכמתי)הציעו לי גם להעביר אותי לחברה אחרת בתנאי שאני הוסיף מיגון נוסף על חשבוני(גם לכך לא הסכמתי)ושכחתי מהענין. להפתעתי חשבון הישראכרד חויב והכסף נלקח לפני כחודש. (על מנת להסיר ספק אף פעם לא תבעתי חברת ביטוח שביטחה אותי) שאלתי היא - מה הולך פה??? האם הכל פרוץ?? האם חברת הביטוח פעלה כחוק כאשר בידי מסמך המפרט את מה שהוסכם בינינו. מסמכי העדר התביעות אשר קיבלתי מהחברות הקודמות הם ברורים וקצרים(דף 1) כבר ביום שהם קיבלו את המסמך יכולים היו לדחות אותי. אדיב אבקש התיחסותך תודה מראש

אדיב חן

New member
לא אייעץ, אם כי אכוון... ../images/Emo101.gif

הוגה פורום כלבוטק ומנהלו הנו, למיטב ידיעתי, הUSER בשם GINAT, שהנו כתב בכיר בתכנית כלבוטק הנמצא בקשר רציף עם מר רפי גינת (תוכלי גם לקרוא את "הודעת המנהל"). לשאלתך: ביטוח הנו תחום מאוד רחב ומורכב, אשר אינני בקיא בכל הדינים בו. אולם הגיוני, על פי תיאור המקרה, שקיים חשד סביר לטיפול לא כל כך הוגן. אם הוצגו בפני החברה בזמן חתימת החוזה מסמכי "העדר תביעות" כשרים, הרי שאכן יכלו לדחות באותו רגע אם זה לא מספיק להם, או לחתום על החוזה, כמו שעשו. מכל מקום אני מקווה כי גם אתה קראת החוזה עובר לחתימה עליו! ככל שזה נוגע לפן החוזי, נראה לי מעט מוזר כי כי צצים להם פתאום ספקות בלב חברת הביטוח, חודשים לאחר חתימת החוזה, על מסמכים כשרים, שבהסתמך עליהם נחתם החוזה. אכן, למיטב ידיעתי היה עליהם לבדוק, אם רצונם אכן כך, את כשירות המסמכים, לפני שהחוזה נחתם. זוהי, כאמור, בעייה מורכבת, ובאמת תלוי מה, בדיוק, רשום בחוזה הביטוח (האם קיים סעיף אחיד המקנה לחברת הביטוח זכות בלתי תלוייה להעביר את המבוטח חברה?) כדאי להתייעץ עם עורך דין מומחה לביטוח. וכמובן, הרשה לי להפנות, כמו תמיד, לשרותי הייעוץ-משפטי-חינם-לאזרח, במקום מגוריך. מקווה כי עזרתי, ולו במעט. בברכה, חן אדיב

אדיב חן

New member
מתנצל על השינוי בין זכר/נקבה ../images/Emo13.gif

לא ידעתי למי אני פונה והשתמשתי בלשון זכר ונקבה יחד. עמך הסליחה
חן

AloNaor

New member
חיוב שאינו מוצדק

ההמלצה שלי לתקוף העניין מזוית אחרת.. חיוב כרטיס האשראי שלך, מותנה בהסכמה בעת ביצוע העסקה; הסכמת וחתמת על שלב ההתקשרותהראשוני; דהיינו אין הצדקה לתשלום מעבר לסיכום הראשוני.. חברת האשראי מחויבת נאמנות לך כלקוח שלה,ואם נדרשו תשלומים מעבר לעסקה הראשונית, הרי באפשרותך לבטלם גם רטרואקטיבית במידה ותציג היטב את טיעוניך..!

ginat

New member
הבהרה חשובה לדורשי הייעוץ ../images/Emo70.gif

למערכת כלבוטק מגיעים מדי יום עשרות! פניות של אנשים המבקשים סעד או עיצה משפטית. מרבית מן התלונות המגיעות אלינו הנן מוצדקות והשולחים אותן חשים כי נעשה להם העוול הגדול ביותר שאי פעם נברא בעולמנו האכזר. גם בפורום שלנו מועלות לפרקים תלונות שכאלה ולהלן הבהרה בנושא: מערכת כלבוטק הינה מערכת עיתונאית בלבד. מרבית מהעוסקים במלאכה הינם עיתונאים עם נסיון רב בתחקירים, אם זאת, אין ביכולתנו ואף אסור לנו לתת לכם יעוץ משפטי ובוודאי שלא על נושאים שלא בדקנו בצורה יסודית, או שאין לנו כל הבנה בהם. לגבי סיפורים שכן נבדקו ושודרו בתוכנית נשמח תמיד לספק את מירב האינפורמציה האפשרית. אנא קבלו זאת בהבנה הנדרשת. לגבי ייעוצים משפטיים שכן נידונים כאן: המלצתנו-קבלו תמיד המלצה נוספת מעורך דין מנוסה המתמחה בתחום הנדון. לשרותכם ginat

למעלה