וויפי די! סקר פיונוסים!
*מחרימה את האייקון של התוכי, כי הוא מכוער!* טוב, נשתמש באהוב עליי:
1. בן כמה הפיונוס? מיקס בן אמממממ...10 חודשים... ז"א, קניתי אותו באוקטובר, והוא היה אז בן 3 חודשים, חודש אוקטובר זה 10, פחות 3 זה 7, אז הוא נולד בחודש 7 - יולי. אנחנו נמצאים בחודש 5 - מאי. 7 פחות 5 זה 2, ויש 12 חודשים בשנה. אז 12 פחות 2, זה 10. אז הוא בן 10 חודשים... חשבון פשוט!! חחחחח
2. קולות?? פחות מדיייי... כשהוא שומע ת'צי'נצ'ילות הוא קופץ על ההזדמנות ועושה חיקויים כושלים. הוא מחקה קולות שאני עושה, שהם בעצם חיקויים שלו. אז אפשר לומר שהוא עושה קולות טבעיים... וגם כשאני עושה קולות של תוכים אחרים... הכי סיוט זה כשהוא לא מרוצה ממשו הוא מצפצף. כשלא נותנים לו משו הוא מצפצף. הוא רעב, נחשו מה? הוא מצפצף.
3. מדבר? נראה לכם? שיהיה לי תוכי ושהוא גם ידבר? לאאאאאא זה יותר מדי.. ז"א לא נראה לי שאני נפלתי על תוכי מדבר.. יש כמה כאלה שפשוט לא נולדו לדבר... אני עוד לא פוסלת את האפשרות, אני פשוט מצמצמת אותה לגמרי.. ואני גם לא מתאמצת לגרום לו לדבר, כי במילא שלושתרבע חיים שלי אני מדברת איתו, אז הוא כל היום שומע אותי מדברת, ואני לא אתחיל לחזור על המילים שלי כמו ילדה מפגרת כדי שידבר. הם קולטים מהר. ירצה- הוא ילמד לבד... אני לא אתחיל לעשות פה איטי פון הום...
4. לא היה ברור פעם ראשונה?! רוקדים לי פה על הרגשות...
5.
6. כנ"ל
טל