חופש!!!!

w i n g i

New member
חופש!!!!

אז ככה שאלון קצרצר לכבוד החופש לסוכות!: 1. איפה אתה מתכוון לבלות את החופש?
2. עם מי?
3.מה אתה מתכוון לעשות בו?
4.מתי הולך לאייקון? במקרה שהולך P:
5.איזה אנימה/מנגה סיימת/התחלת בזמן האחרון?
"סוכה לבנות בנים בנות טח טח טח טח טח טח לה לה לה לה לה לה" חופש נעים:)

w i n g i

New member
עונה לעצמי!

1. איפה אתה מתכוון לבלות את החופש?
בבית, ומחוץ לו XD 2. עם מי?
חברים, משפוחה..:) 3.מה אתה מתכוון לעשות בו?
ללכת לאייקון, לחגוג ימים הולדת לאנשים, לקניון וכמובן להיות במחשב! 4.מתי הולך לאייקון? במקרה שהולך:
ב9 ואולי בעוד תאריך.. 5.איזה אנימה/מנגה סיימת/התחלת בזמן האחרון?
סיימת הוסט קלאב!! *__* והתחלתי kare kano ו death note!

BlackEyedSpirit

New member
אניאני 3> ../images/Emo29.gif

1. איפה אתה מתכוון לבלות את החופש? המ, הרבה בת"א, ויום אחד בצפון~3> 2. עם מי? הרבה 0.0 3.מה אתה מתכוון לעשות בו? אמ, אין יום אחד שאין לי בו מפגש, אז ככה ש..מפגשים X_X 4.מתי הולך לאייקון? במקרה שהולך P: ב11-12, כנראה ^.^ 5.איזה אנימה/מנגה סיימת/התחלת בזמן האחרון? .. אף אחת. ._. *מתביישת בצד* TT___TT

BlackEyedSpirit

New member
מאיפה אני ../images/Emo29.gif

אקריץ עכשיו פרקים של גלקסיאנג'ל ? .________. באמת שהייתי ממשיכה, אם היה לי איך. O_O

Lust chan

New member
היית צורבת לך../images/Emo135.gif

אם חברה שלי המשתרמטת לא הייתה מאבדת לי את עונות 1-2. אבל יש יוטיוב!1 ^^; .. ...... ^^;; ואני חושבת שיש לי עוד איזה מיני דיסק עם פרקים 1-6 ואפילו לא צריך לראות פרקים לפי הסדר!! פשוט אפשר לראות משהו כמו חמישה פרקים מהעונה הראשונה ואז להתחיל את השלישית שיש לי את כולה D: .. ..;;

אנוכי דמי ובשרי~../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

1. איפה אתה מתכוון לבלות את החופש? בתקווה ואמונה רבה אני אבלה כמה ימים באור יהודה ובשאר הימים אני סתם אתיבש לי בבית
2. עם מי? עם סהר כמובן :ם 3.מה אתה מתכוון לעשות בו? לאנוס את סהר :p ~בצחוק נו XD~ 4.מתי הולך לאייקון? במקרה שהולך P: לא הולכת T^T 5.איזה אנימה/מנגה סיימת/התחלת בזמן האחרון? סיימתי אייר והוסט קלאב ;; ולא התחלתי שומדבר, אבל כע המשכתי אייר גיר *=* ~אקיטו *_________*~

Nittle Grasper

New member
טוב, נו.

1. איפה אתה מתכוון לבלות את החופש? אממ.. ת"א, בהחלט. אוליאוליאולי צפון. מדא, איזה פעם-פעמיים. בת ים. קופת חולים [אני (כבר) לא היפוכונדרית, אני הולכת להתאמן שם על משו חח]. ממ.. עוד דברים שפרחו מראשי. 2. עם מי? אנשים, אנשות, מורים לגיטרה, אחות [של קופ"ח], יצורי מדא, חברות, כאלה. 3.מה אתה מתכוון לעשות בו? אמ, השאלות הקודמות עונות על זה יפה מאוד. 4.מתי הולך לאייקון? במקרה שהולך P: בסוף ב12 =\ ואני נוטשת באמצע ומישהו/י ראנדומלי/ת הולכים לבוא איתי לעזריאלי לפגוש כמה אנשים >< 5.איזה אנימה/מנגה סיימת/התחלת בזמן האחרון? התחלתי האנטסוקי, ופרק 5 לא יורד לי, אז אם מישהי מוכנה לשלוח/לצרוב לי אני אודה לה ביותר, כי אני כבר בפרק 5 -.- וגם התחלתי המלנכוליה של סוזומיה הארוהי, אני בפרק 4, שאותו אני אראה עכשיו.~ ממ.

Nittle Grasper

New member
עם פרקים 29-30 של בליצ' במקום

שנשאר כדי למלא את הדיסק, כי חבל להשאיר מקום ריק? :ם X3 כן תודה גלצ' D: את באה לאייקון ב12 כע? :X

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאני../images/Emo29.gif

אז ככה שאלון קצרצר לכבוד החופש לסוכות!: 1. איפה אתה מתכוון לבלות את החופש?בבית 2. עם מי?עצמי 3.מה אתה מתכוון לעשות בו?מחשב 4.מתי הולך לאייקון? במקרה שהולך P: לא הולך ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 5.איזה אנימה/מנגה סיימת/התחלת בזמן האחרון?יאמי בו

kordilia snake

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo199.gif../images/Emo190.gif 1. איפה אתה מתכוון לבלות את החופש?במיטה^^ 2. עם מי?עם אוסף תמונות היאוי שלי 3.מה אתה מתכוון לעשות בו?ש.ב 4.מתי הולך לאייקון? במקרה שהולך P: לא הולכת 5.איזה אנימה/מנגה סיימת/התחלת בזמן האחרון?לא התחלתי/סיימתי אף אנימה

MomijiSan

New member
אני לענותD:|קרמבולה|

1. איפה אתה מתכוון לבלות את החופש? בבית ובצפון כנראה ^_^ 2. עם מי?עם המשפוחה והחברים =} 3.מה אתה מתכוון לעשות בו?עבודה בספרות ;; 4.מתי הולך לאייקון? במקרה שהולך P: אמ כנראה שאני אבוא ואני עדיין בבלבלה של לבוא ב-12 או ב-10 >< 5.איזה אנימה/מנגה סיימת/התחלת בזמן האחרון? סיימתי הוסט ;; כלכךיפעע ^O^ כמעט בכיתי שנגמר אני דורשת המשך!>_< חופש נחמד וברברי כפרעות 3>~.

Mana Sama

New member
מעו~

1. איפה אתה מתכוון לבלות את החופש? באייקון,בבית ואצל אחותי XD 2. עם מי? משפחה וחברים,אני משערת 3.מה אתה מתכוון לעשות בו? אייקון~! 4.מתי הולך לאייקון? במקרה שהולך P: ב-9.10 וב-10.10 5.איזה אנימה/מנגה סיימת/התחלת בזמן האחרון? התחלתי נאנה! זה אאבה 33>

Lust chan

New member
עונה XD

1. איפה אתה מתכוון לבלות את החופש?
לונה פארק, אייקון, חברות, עזריאלי.. הרבה מקומות בקיצור XD
2. עם מי?
הרבה אנשים מהפורום D: וכמה מהכיתה XD
3.מה אתה מתכוון לעשות בו?
סקס. לא נו, באמת, מה נראה לך? ללכת למפגשים, סרטים, לונה פארק, בלה בלה, שיעורים באנגלית כי לא נתנו לנו יותר מזה לחופש D<.. וזהו ^__^
4.מתי הולך לאייקון? במקרה שהולך P:
ברור שהולכת~! ב12.10 ^^~
5.איזה אנימה/מנגה סיימת/התחלת בזמן האחרון?
סיימתי הארוהי, הוסט, ואני עכשיו בתהליכי צפייה של נאנוהא, וואן פיס ואתחיל די גריי מן 3:

למעלה