חופש

חופש באיזה מובן?

דגז - הפצעת השחר מבחינתי קשור בחופש לחופש הרבה מובנים הרבה מהרונים דווקא מדברים על הקשר לקהילה ועל היותנו רשת משום שנוצרו בחברה שיבטית.. יש את נאודיז שאף הוא מתקשר בעיני לחופש..רון שמדבר על אקט קיצוני המשנה חיים אבל למה אתה מתכוון בחופש? מושג סובייקטיבי לאללה יש מי שיראה בחופש שלי כבילות..(כמשל כוונתי..) שאלה מעניינת

באמת שאלה מעניינת...

כל הרונים מסמלים חופש, תלוי איך מסתכלים עליהם. בא לך להיות יותר ספציפי?

למה כולם

כי הכל זה צירים??? לא הבנתי נגיד מנז - מדבר על מחוייבות לא?! אנא פרטי גם את אם לא קשה לך ערב טוב תמי

תבחרי את הרון...

הכי לא מסמל חופש שאת יכולה להעלות על דעתך, וככה אני אסביר לך איך כולם קשורים לחופש, כמו שהם קשורים לכל דבר אחר.

בעיני../images/Emo192.gif

הכי לא מסמל חופש, זה מנז, מבחינתי נדמה לי.. כי הוא מדבר על היותנו רשת האם את או מישהו יודע מה זה פריחה על העור מבחינה אנרגטית? יש לי פריחה כ"כ מזעזעת.. שביטלתי את החוג של הערב..לא יכולה ללמד ככה! אני מיואשת מזה שעוד יומיים יש לי חתונה של בת-דודה שניה, בבית אלפא עם שחיה לילית וריקודים בבריכה של הקיבוץ למרגלות הגלבוע ומקווה שזה יעבור את חושבת ש'גרה' יעזור לי גם פה..?

אוקיי...

קודם כל, לגבי מאנאז - במאנאז יש מלללללללללאאאאא חופש. החופש להיות מי שאתה. הקשר החברתי שלנו כבעלי חיים שחיים בקבוצות, מאפשר לנו לעשות מה שאנחנו טובים בו (שאם תבדקי, זה אחד לאחד זהה עם מה שאנחנו הכי אוהבים), ולקבל מאנשים אחרים את מה שהם טובים בו. או אחרת, לא צריך גם לגדל בקר, גם עגבניות וגם להיות השמאן. אם אתה השמאן, מישהו אחר יגדל בקר ועגבניות ובתמורה לטיפולים יחלוק איתך את הנכסים שלו. אם זה לא חופש, אז מה כן? ולגבי פריחה - את מכירה אסתמה של העור?

stufff

New member
התכוונתי לחופש במובן של ההיפך מכבילות ותלות

לדעתי דגז

תקרא מה כתוב עליו ואם הוא מתאים לכוונתך ואתה רוצה לחזקו תעשה טקס שריפת רונים שפתי בו הציע לפני חודש בערך... גם רדיו קשור לזה וגם נאודיז שכבר ציינתי מקודם.

למעלה