חופש- סוףסוף

חופש- סוףסוף

יש לי יומולדת בפברואר, וכך בעשור האחרון (וגם קצת קודם) היינו נוסעים בערך בתקופה הזאת לצימר. (גם הסתדר מעולה עם חופשות סימסטר). מאז הילדים זה כבר לא כל כך עובד, לפני שנה תכננו ובסוף חמתי שברה את הרגל והכל בוטל (גם הייתה צריכה עזרה וגם לא יכלה לשמור על הילדים). השנה זה סוג של 'הזדמנות אחרונה' להרבה זמן, כי אני אמורה ללדת באפריל. מכל מיני סיבות החלטנו הפעם על מלון ולא צימר. הדרישות: מלון "אמיתי", עם ארוחת בוקר ענקית. (אני אוכלת בשביל שניים...) שיהיה מה לעשות- כלומר, לאן ללכת- מוזיאון, הצגה, מסעדות, להסתובב וכו'. לא טבריה, ים המלח (לא יכולה ספא) או אילת (רחוק). לא בצפון מידי, שלא נרגיש קרוב מידי הבייתה. ושלא יהיה קר נורא (ירושלים?) נראה לי שזה די משאיר רק את ת"א... אז לאן? מתי? (אמצ"ש או סופ"ש) ומה יש לעשות? תודה!

אני תמיד בעד ת"א

עונה על כל הדרישות שלך אני אוהבת באמצע השבוע - כשהכל שוקק כל הזמן, וגם בנחלת בנימין הרבה יותר נעים בשלישי על פני שישי. אם אין ברירה אז חמשו"ש. מה לעשות? אני הייתי הולכת למיומנה ולאיזו הופעה של זמר/להקה כיף לכם. תהנו

rnavina

New member
מה מעניין אותך? בתל אביב לא חסר מה לעשות

אפשר ללכת לסרט בצהריים, לאכול ארוחה עסקית שווה, לטייל על חוף הים, לבקר בשוק הנמל/ מתחם התחנה, להסתובב בשדרות רוטשילד/סוזן דלאל, לבקר במוזיאון תל אביב ובאגף החדש, לשוטט בגלריות, בשוק הפשפשים ביפו, בשוק הפשפשים הקטן בככר דיזנגוף (פעיל בשלישי אחה"צ ובשישי), ביריד האמנים בנחלת בנימין (פעיל שלישי ושישי). מה התקציב שלכם? אולי דיוויד אינטרקונטיננטל? דן פנורמה? תציצי באתר של הבעל של מאורית... מזל טוב!

מנסה-

הצצתי באתר של הבעל של מאורית וגיליתי כמה דברים- לרוב המלונות לא מצויין מחיר, המיקום שלהם לא אומר לי כלום, אני מבולבלת... הכרותי עם ת"א כוללת מעבר בתחנה המרכזית החדשה ונסיעה בקו 5 לשדרות רוטשילד, לבניין ההנהגה הראשית של השומר הצעיר (לפני עשור וחצי). אשמח אם תלכי איתי צעד צעד... לא ממש קניות, בטוח לא בגדים. שוק שכולל מזון ותבלינים- מעולה, מוזיאון- אני אשמח והוא פחות, מסעדות- בשמחה, הסתובבות- אם לא קר- בכיף, נחלת בנימין נשמע מצויין, סרטים לא כ"כ אוהבים, הצגות- יש לנו מנוי, הופעה- מעולה. מבחינה תקציבית- לא מלון של 1000 שקל ללילה... אם משקללים את כל זה- באיזה איזור לחפש? תודה!

מאורית9

New member
מנסה קצת לעזור

האתר של בעלי נותן סקירה על כל המלונות בתל אביב (ובארץ בכלל) ומאפשר הזמנה שלמעשה היא לא דרכנו אלא דרך איסתא או בוקינג בכדי לקבל מושג במחירים תכנסי לביצוע הזמנה- אז את עוברת ישירות לאתר של הסוכן ויכולה לקבל מושג מדויק על המחירים כמובן שאת לא מבצעת את ההזמנה בפועל- את פשוט יכולה לדגום כך כמה מלונות ולעשות השוואות בינהם (מבחינת המחיר כמובן) תל אביב לא מאוד גדולה כך שכל אזור שתבחרי יהיה מעולה ובגלל שעומדים לרשותכם כמה ימים תוכלו להתנייד בקלות באוטו / מוניות או אוטובוס מאזור לאזור רוב המלונות הם על הטיילת (מצפון עד דרום) אישית אני ממליצה לך לבדוק את מלון שלום- הוא שופץ לאחרונה ונהייה מלון בוטיקי- לא יודעת מה המחיר בראון- מלון בוטיק גם נראה מצויין- ויש עוד לא מעט.. אבל מה שלא תבחרי על פי הפרמטרים שאותך מעניינים יהיה בסדר מבחינת המיקום.

adif11

New member
ת"א !!!!!!!!!!!! בהנחה שמדובר החופש זוגי

יש כל כך הרבה מה לעשות וכל כך הרבה בתי מלון נפלאים במגוון עצום של מחירים מוזיאונים ,מסעדות ,בתי קפה ,שוק הפישפשים ,שינקין,נחלת בנימין ,שוק הכרמל סרטים ,הצגות , מה לא. סוף שבוע מומלץ , העיר הומה אדם ואינסוף אפשרויות בידור .אם כי גם באמצע השבוע אפשר

efratcn

New member
אנחנו בחמשוש הבא בת״א

טרם תכננו אבל יהיו מסעדות בעניין ואולי הופעה. נלך למלון אברטל. מרכז ת״א.

פרמלה

New member
אם הייתי צריכה לקחת חופשה בעירי שלי

הייתי: עולה על הקו התיירותי (אוטובוס פתוח שעושה סיבוב באתרים הידועים של העיר) הולכת להסתובב ביום שלישי או שישי במדרחוב נחלת בנימין, אוכלת ארוחת צהריים באחת המסעדות שם ועושה סיבוב בשוק הכרמל (כולל כסף לבזבוזים בשוק). אפילו יש להם אתר. הולכת להציץ בבריכה האקולוגית בכיכר רבין (הצד הדרומי, קרוב לאבן גבירול). לא משהו שמצריך יותר מכמה דקות, אבל פנינה עירונית הולכת לראות שקיעה. עולה לנקודת התצפית בעזריאלי, רק אם יש ראות טובה. הולכת לסרט עושה סיבוב באיזור של כיכר ביאליק כי הוא יפה עושה סיבוב ברחובות הקטנים שבמשולש שבין שד' רוטשילד - בלפור - אלנבי, כי יש שם בניינים מקסימים. עושה טיול נינוח לאורך שדרות רוטשילד עצמן, כולל קפה באחד מבתי הקפה שעל השדרה. נכנסת למוזיאון ת"א רק אם יש משהו שמעניין אותי לא מכירה מלונות מומלצים.

מאורית9

New member
בתל אביב יש מלונות בוטיק קטנים ונפלאים

והיא באמת מקסימה לחופשה לאכול מצויין, לטייל בחוף הים, ברחובות מקסימים, לראות סרטים או/ ו תערוכות..

אז הכל תלוי במזג האוויר

כי אם יהיה גשם ההסתובבויות לא יהיו רעיון טוב. אוף, כמה לוגיסטיקה!

nochda

New member
אנחנו בתל אביב תמיד בדן פנורמה

מבחינת ארוחת בוקר וערב:מצוין טעים ומגוון. מבחינת מיקום:קרוב מאוד למוה צדק,מתחם התחנה,שוק הכרמל ואם יש לך כוח אז ממשיכים ברגל גם עד דיזינגוף... היינו באוקטובר האחרון והיה כיף. גם אם יירד גשם ותרבצי במיטה ותראי טלויזיה זה לא רע....:)

shiron number 1

New member
אנחנו היינו לפני שבועיים בערך

בלי מלון, היינו רק ליום אחד. מה שאנחנו הכי אוהבים לעשות בתל אביב זה לאכול במסעדה ממש ממש שווה ואז פשוט להסתובב. הפעם הלכנו להוטל מונטיפיורי והיה מצויין. פעם קודמת לכתית וגם היה ממש מעולה. כמה פעמים הסתובבנו ביפו, נווה צדק והים. הפעם הסתובבנו ברוטשילד, מונטיפיורי, אחד העם והסביבה. יש שם בניינים מקסימים ומאוד נעים להסתובב שם. משם הגענו לנחלת בנימין והשוק, הלכנו על קינג ג'ורג' עד דיזינגוף והמשכנו הלאה עד פרישמן. עלינו את כל פרישמן עד אבן גבירול (אמרתי כבר שאנחנו אוהבים להסתובב...) ואז חזרנו במונית לאוטו שלנו במונטיפיורי. בדרך נכנסנו לגלריות וישבנו באיזה קפה קטן לשתות קפה. יש גם סיורים של העיר הלבנה וגם סיורים בחינם שמתחילים מאוניברטיסת תל אביב. תבדקי. ופנינת יונתן לסיום: אתמול הוא יושב עם חבר שלו ומשחק ופתאום אומר לו You know, Tel Aviv is a really cool place
(היינו איתם בהזדמנות אחרת בנמל)

למעלה