|בקבוק|
S SpyKid New member 22/8/05 #94 כןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif אני זוכרת את הזמנים המשעשעים שהיינו משחקים עם ולן אמת או חובה כשרוב החובות זה לכתוב שטויות בפורומים אחרים [מהכינוי האמיתי שלי!! ]
כןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif אני זוכרת את הזמנים המשעשעים שהיינו משחקים עם ולן אמת או חובה כשרוב החובות זה לכתוב שטויות בפורומים אחרים [מהכינוי האמיתי שלי!! ]
S Sweet Russian Girl New member 22/8/05 #96 חחחחחחחחחחח נטשה האמת או חובה???? אגב זוכרת את האמת או חובה ביום העצמאות עם דניאל??
S SpyKid New member 22/8/05 #100 ../images/Emo6.gif אבל דניאל סתאם פחדן, אפילו לא התחיל עם אף אחת.......... אה כן, חובה!
S Sweet Russian Girl New member 22/8/05 #104 כן הוא פחדן ../images/Emo46.gif ממממממממממממ תתקשרי לולן!
S Sweet Russian Girl New member 22/8/05 #121 אתם אשכרה עושים בכל ברצינות חחח מממממ מה הייתם עושים בילעדיי עוד שנה לא מדברים חחח
S SpyKid New member 22/8/05 #126 למה שלא אעשה את זה ברצינות? [ז"א שמחתי להתקשר גם בלי קשר לחובה.. <: ]
S SpyKid New member 22/8/05 #138 חחחח נחמד מצידך, לפחות לא נתת לי חובה של לכתוב בפורום "סקס לנוער" פרטים בקשר ליכולות המיניות של "חבר שלי" [המבין יבין]
חחחח נחמד מצידך, לפחות לא נתת לי חובה של לכתוב בפורום "סקס לנוער" פרטים בקשר ליכולות המיניות של "חבר שלי" [המבין יבין]