חופש מתסכל =\

Janem

New member
.(

נמאס מה"חופש". הייתי מפסיק אותו מחר. רק סופי השבוע איכשהו בסדר, כל שאר השבוע משעמם, וזה כל שבוע ככה. ראסמי החופש הראשון שכל כך מרוקן.הוא אפילו עובר לי לאט. קיצר, אני מחכה ליומולדת שלי, עד אז הזמן=מסטיק שיצאה לו המנטה.

GallaxY

New member
הייתי ממשיכה אותו לנצח

יש כל כך הרבה דברים שלא הספקתי לעשות בו ולא נשאר לי זמן ססעקמממקק אפילו לא חשבתי על לקנות דברים לבית ספר עדיין =\ נשבר לי הז*ןןןןן הייתי נושרת מחררר

Janem

New member
באמת? O_ם

איזה דברים עוד לא הספקת לעשות? חחח, בית ספר, חצי מהשנה גם ככה לא לומדים, ואז בגרויות... מה את דואגת? אני תמיד הייתי מתחיל להתכונן לביה"ס בסוף סוכות...

GallaxY

New member
זה כל הקטע

למי יש כוח ללמוד לבגרויות מה לא הספקתי לעשות?!?!?!!??!? הרבבבהה על חלק אני אפילו לא יכולה לפרטטט פשוט כואב לי שהזמן שלי נגמר

Janem

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"למי יש כוח ללמוד לבגרויות"-
זה משפט מבית היוצר של: "עזוב אותך, זה סתם ח**"...חחחחח .)))) מאוד מזדהה איתך. סה"כ, כל החוויות שלי בחופש היו: 1) ההופעה של סקורפיונז ששמעתי מחוץ לבלומפילד יחד עם יציע המדרכה. והריקוד המושחת שדפקנו על המשאית שם. 2) ביקור של קרוב משפחה מגרמניה, טיולים איתו וכו'... 3) ביקור בבית ג'אן, בבאר שבע ובירושלים (חברים מהבסיס). 4) ללכת לישון כל יום ב5 ולקום ב14. (זו חוויה!!!!) 5) לא לעבוד.

Janem

New member
../images/Emo98.gif

חח. כל כך התלבטתי אם ללכת להופעה או לא, שבסוף יצא משהו באמצע, כן ולא חחח.

Janem

New member
מתכון לעוגה... .]

עוגת שוקולד {יששששששששששששששש} 1/2 2 כוסות קמח תופח כוס קקאו 2 כוסות סוכר כפית סודה לשתיה 2 ביצים 11/4 כוס מיץ תפוזים 1 כוס מים חמים 3/4 כוס שמן כף ליקר קפה רוטב שוקולד לעוגה 2 שוקולד מריר 1 שוקולד חלב 1 שמנת מתוקה כף גדושה דבש כפית ליקר שוקולד גלידה מקופלת 2 שמנת מתוקה 1 כוס חלב שפורפרת חלב ממותק מיקצפת כחולה של תלמה שקית חבילה של מקופלת תהליך הבישול -------------------------------------------------------------------------------- עוגה שוקולד לוקחים את כל החומרים היבשים קמח, קקאו, סוכר, סודה לשתייה,ומערבבים טוב מוסיפים את המים החמים מיץ התפוזים ליקר ושמן מערבבים טוב טוב לא יהיו גושים ואז מוסיפים 2 ביצים יוצקים לתבנית אינגליישקייק ואופים ב 180 מעלות 40 דקות ובודקים עם קיסם. רוטב שוקולד חם ממסים את כל החומרים במיקרו או עול הגז בסיר. גלידה מקופלת שוברים את כל המקופלות שהם קרות לפירורים מקציפים את השמנת מתוקה החלב והמקצפת לקצף עדין לא לקצף יציב!!! מוסיפים את החלב הממותק בשפורפרת ומערבבים טוב מפזרים את המקופלת ומקפיאים ללילה לא צריך מכונה ולא כלום. להגשה פורסים עוגה שמים עליה רוטב חם ( אפשר לחמם במיקרו) ושמים על גלידה מקופלת. מגניב, הא? תבנית של 21 ס"מ על 6 תהיה טובה. .)) אני מתחבר לצד הנשי שלי... חחחחחחחחחחחחחח

Janem

New member
../images/Emo9.gif

אני'לא'מסוגל לפרוש... אני מכור... אני'צריך'מנה אני'חייב'מנה!!!! :p זה אפילו יותר חמור מההתמכרות שלי לגפרורים... :\\

DeAth ScrEaM

New member
בעעעעעע

יש לי מבחן מעבר בכימיה ביום רביעי :( אוף! אוף! אוף! אבל אחרי זה
מוהאהאהאהאהא.... אני אשתלט לי על העולם או משו ואשרוף את הנדסאים בכישוף אפל :|

DeAth ScrEaM

New member
ובעעעעעעע

אוף אני לא אראה את לינה שלי עד סוף החופש כי היא עובדת באיזשהו חור וגרה שם!
ו.. ו..... אני רוצה להרביץ לו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חזק! זהו. :| שפכתי את מה שהיה על ליבי

SpyKid

New member
../images/Emo175.gif

צריך להחזיר את המסורת של השרשורים-באורך-קילומטר!!!
רק לחשוב שפעם זה היה מעצבן...

SpyKid

New member
אה כן,

באותה הזדמנות - פינת הסליחות
סליחה מכל מי שלא יוצא לנו להתכתב הרבה לאחרונה

GallaxY

New member
על פי מה הקביעה?

על פי השרשור חסר משמעות הזה??!? יאללה הגענו ל37 תגובות זה עדיין לא 500, אבל זה כבר משהו

למעלה