אבל תמיד שאני צולל אל תוך עינייך, !!!!11%^$#
מוש
שם: רותם. שם אמצעי: מצחיק. שם משפחה: אסייג . מין: נקבה
מזל: דגיםםםםםםם. מאכל אהוב: יש המוןD: שתייה מועדפת: קולה
@#$%^ סדרה אהובה: ארתורOם שיר שלנו. כוכב נולד !!!!!!!1@#$ האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא כמה כריות: הא?

חיות מחמד: כלבב. מכונית אידאלית: לא יודעת . מוזיקה: רוקק. פאנק.
וכל מה שנשמע לי טובב[: להקה אהובה: רק אחת ?!?!1 &^&*^ Oם טוב,אז שייגעצצצצצ.

כמה אחים/אחיות יש לך? 3 מאמין באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כככןןןןן. נונייי
&^%# מאמין באהבה ממבט ראשון? אהאה. מה הדבר שעושה אותך למאושר? הרבהOם מה אתה אוהב לעשות? לרקוד!!1 מקומות בילוי מועדפים? יםםםםםםםםםםםםםם.
אתה אוהב להיות בבית? אההאה. אתה נאמן? כן. אתה אוהב ילדים? כן. אתה ותרן או עקשן? עקשן. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אאאממ, סובלנות, נאמנות ועוד איזה משהו.DD: המרחק הפיזי כן קובע? אהאה \: אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. [ נראה לי שעניתי על השאלון הזה כבר פעם OOOOם ] ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא. איזה פתגם אומר לך הרבה? "תפסת מרובה, לא תספת"!! מה המשפט שמאפיין אותך? לא יודעת, תגידו אתם . אתה בחור קנאי? לפעמים. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: כוסית על חללללללל. %^&%$ DDDD: האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? אההאה. היחסים עם ההורים טובים? מה שתגידו . Oם *ברגע זה: לובש: גופייה, מכנס קצר. מוזיקה: מוש בן אריי-אנצלללל. [: חושב על: נעמה, חנוששש.
&*^%$ *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטיתתת[: קפה/תה: קפה!1

שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות. חתולים/כלבים: כלב!!!!!!1 . ברור. אוכל/ממתקים: גם וגם [: קולה/פפסי: בטח שקולה !!!1 *סגידהסגידה*
*מה/מי היית רוצה? להרוג: ~ לשמוע: את קולה של נטללייייי
. להיות כמו: אין. *האחרון סרט אחרון שראית: מקודם ביס 1, יומני הנסיככה. יש עכשיו יומני הנסיכה 2 !!!!!1 [: בקלונוע: אביבה אהובתי ניראליי. אני הולכת השבוע בע"ה לשרק [[: $#@
בטלוויזיה: יומני הנסיכה !!!1 במחשב: לא זוכרת. ניראלי אפקט הפרפר פ: מספר אחרון שחייגת: לויק. דבר אחרון ששתית: קולה. דבר אחרון שאכלת: שוקולד. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: לא מדברים על זה
פעם אחרונה שחייכת: לפני שנייה,בוללללללל!!!!1 DD: פעם אחרונה שצחקת: ^^
הריח האחרון שהרחת: לא יודעת DD: *האם אתה: מעשן? נגמלתי מזה ברוך ה'!!!!#$%#&. סתם. אאמממ,לאא[: ישן עם חיות פרווה? כן
. מנגן על כלי נגינה? יש לי גיטרה ואני לא מנצלת אותה!!#$%$
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לאא.Oם מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לאD: רואה בשוטרים חברים או אויבים? חבריםDD: אבא שלי אחד כזהDDDD: אוהב אלכוהול? לא ממש. מאמין באסטרולוגיה? ככככן. אבל ממש !! Oם מאמין בקסמים? לא פ: מתפלל? לפעמים מבקר בבית כנסת? לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? אהאה. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? ככן[: שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כןן[: אוהב את הכתב יד שלך? בערךך מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא : \ נותן אמון בקלות? לא אוהב לטייל בגשם? כןD: אוהב ציניות? מאודדדדדדד.!!! מתנשק עם עיניים עצומות? כןD: שר במקלחת? לא Oם *האם יש לך: סודות: אההאה חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: ככן[: חוויה אחרונה שחויית: אכלתיD: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא יודעת. הדייט המושלם: מה איתו. ? סרט אהוב: שרקקק. כל הסדרה. דונקייייי
&^%$ . אליל מיןןןן. הבן אדם הכי שנוא: חחחחחחחחחחחח אודי הדבר הכי קשור אלי: מיי קומפיוטר. הכי שונא בעצמי: אני דפוקה קצתתDD: אוהב בעצמי: את רוב הדבריםP: לפני המוות מה תבקש? לנשקקק אותו :[ ולהגיד לו שאני אוהבת אותו !!1 ולחבק אותוווו, ולהראות לו את הזה..:[