חופש גדול ב
אנשים

../images/Emo25.gifאממ...יש לי :

עגיל באוזן למעלה, שלושה עגילים רגילים באותה אוזן למטה, באוזן השניה עוד שני עגילים רגילים למטה, עגיל באף, עגיל בטבור, ו...זהו
יש לי בסךך הכלל אהה..8 עגילים בכל הגווףףף... זה הרבה?!?!?

../images/Emo141.gifאמא זה כואבבבבב

חח וואי אני לא יכולה לראות תדברים האלה זה כואבב איך אתם לא פוחדות חח תחדשי מאמי=]

אני !! נראה אם אני לא אהיה במסיבה בשמחה../images/Emo3.gif

עוד פעם שתי בנות פתחו תאוף
די,,,הפורום הזה לפעמים גומר אותי-מכלום!! תגידו,,איפה דילב ?
גם אתמול היא לא הייתה :-O

../images/Emo175.gifאהההההההההמ ,, ../images/Emo12.gif

גמני לא יודעת איפה היא ... ,
בטח נהנת לה בחופש , חע . D; ואההההמ ,, תבואי תבואי היום ללילה לבן . [ : ^

lililulu

New member
../images/Emo31.gif

לא היום לילה לבן אני חולה אני בטח ילך לישון בתשע בערב

../images/Emo109.gif תקשיבו בנות

במקום לשרשר הכל ל
שבתאל פתחה שרשרו למיכל שיהיה יותר נורמלי אתן משרשרות לבתאל ואז זה נראה מגעיל יום טוב אני אוהבת אתכן

../images/Emo109.gif בנות אני לא מבינה אתכן ../images/Emo70.gif

אני באה עד שהפורום היה מסודר פתאום אני רואה מריבות [וספיר אל תגידי לי שאין מריבה כי יש] תפסיקו דיי כל שירשור אתן הופכות לארוך [ארוך ארוך ארוך] ואם כבר ארוך מה יש בו מריבה [מריבה מריבה מריבה] חלאס

../images/Emo141.gifשירלי!

הפעם באמת היה מריבה פעם שעברה זה היה סתם ויכוח הפעם זה היה מריבה אני אומרת תאמת!!!! הם לא צכותתת לקבל דין וחשבון על מה שאני עושה וזהו! =]

../images/Emo20.gifאם אנחנו לא צריכות לקבל דין וחשבון

אבל למה את עונה לנו ?!:D חחחח רואה את רוצה לריב אז סתמיי באמת כל מילה שיוצאת לך מהפה זה מראה את הטיפשות שלך

../images/Emo141.gif ט'חחח עאלקקקקקקק

אני עונהה בשביל להוציא לכם תאשליות תהראש וחוצמיזה אני לא עניתיי איפה היתי באמת באיזה יםםם ובאיזה מקוםם אז את לא יודעת כלום גברת נופררררר עאלק אני רוצה לריבב זהה אתת תראייי הנה עוד שרשור את הורסת=\ באמת עדיף שתסתמי אתתתתתת ושתויאי לך תאשליות מהראש תגידי מה שבאלך אני לא מגיבה לפה יותר הנה גם פה את מקלקלת=\\\ תגיבי זה רק יראה תחוסר חשיבות שלך!

../images/Emo20.gifשתקי שתקיי כבר אווי שתקייי את חופרת!

תפסיקי לדבר ופשואט שתקיי ואל תגיבי עשית לי חור בהשכלה כבר .. עווד אני אדבק מהשגיאות שלך ! ,,,,,,,,,,,, תישתקי כבר הטיפשוות

למעלה