חופש גדול ב
אנשים

../images/Emo210.gif עונה, משעמם לי :D ../images/Emo9.gif

שם: אוראל שם אמצעי: - שם משפחה: סנדלר
מין: נקבה מזל: מאזניים מאכל אהוב: דגים, :] שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: רק אתה, השיר שלנו,תשוקת הנצים .... האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לפעמים ; ] כמה כריות: מה ?
חיות מחמד: דגים שמתו, נחשב?! מכונית אידאלית: של מי ? :-O מוזיקה: הכל חוץ מרוק ודיכאון ומזרחית מגעילה [ יש כאלה יפים כמו רגב הוד,אייל גולן ..]
להקה אהובה: גים בויז
שליטעעעעע
כמה אחים/אחיות יש לך? 5 כולל מאמין באהבה וירטואלית?: ללא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? ככן :] מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? המון , אין פירוט
[: מה אתה אוהב לעשות? מחשב , לשמוע שירים , אייסי , פורום 1417 .. הרבה
מקומות בילוי מועדפים? מסיבות ארועים .... אתה אוהב להיות בבית? לפעמים
אתה נאמן? לא,, אני הולכת להלשין עלייך
[חחח
] אתה אוהב ילדים? כככככן
אבל לא את כולם \ : אתה ותרן או עקשן? גם וגם, אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? נאמנות , אהבה, וחופש
המרחק הפיזי כן קובע? לא ממש .. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא, אני לא מתערבת בחייך :p עשה מה שבא לך D: ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אם הוא חתיך DDD = חח סתם ,כן =) איזה פתגם אומר לך הרבה? המון וקצת :D מה המשפט שמאפיין אותך? -- D: אתה בחור קנאי? אהמ.. קצת D = מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: ממ... D: האם אתה מאמין באלוהים? כן . החיים הטובים לדעתך? לפעמים . היחסים עם ההורים טובים? לפעמים . לפעמים הם כאלה מעצבנים אוווווח
*ברגע זה: אני עונה על השאלון שלך
לובש: חולצה ומכנס מוזיקה: Nelly Furtado - Say It Right חושב על: עליך :p חיחי :D *זה או זה: אהמ.. מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה , קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: גם וגם חתולים/כלבים: גם וגם / לא זה ולא זה
אוכל/ממתקים: גם וגם קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? לנשק !? שרווון 3333> להרוג: מממ.. לשמוע: חברה שלי , :[ להיות כמו: אף אחד, כל אחד מעתיקן D = *האחרון סרט אחרון שראית: לא זוכרת
אני חושבת שיובל המבולבל
-
בקלונוע: סודות בטלוויזיה: יובלי מבולבלי :p "יופי יופי, טופי טופי " האחיות שלי רואות עכשיו
, יוו הם החליפו לדורה
אני שונאת אותה~! במחשב: סרטון של רבלדה . מספר אחרון שחייגת: לאמא שלי דבר אחרון ששתית: מממ.. מים , דבר אחרון שאכלת: עדשים פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה. פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת.. פעם אחרונה שחייכת: אתמול , פעם אחרונה שצחקת: אתמול :D הריח האחרון שהרחת: הפליץ של אחותי אתמול בלילה, נחשב?! :D *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לללא . מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא ממש .. מאמין בנסים? כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לפעמים :p רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים . אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? מה זה ?! מאמין בקסמים? אממ.. לא מתפלל? בבית ספר :] ובחגים .. מבקר בבית כנסת? כן בחגים.. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא יודעת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא . חובש כובעים? לפעמים .. שונא את עצמך? לפעמים DD= סתם,ברור שלללא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? חחח פעם הייתי מאמינה בזה, עכשיו כבר לא D: כי אף פעם לא נפל :[ אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? לא \: מתנשק עם עיניים עצומות? לא התנשקתי אף פעם :p שר במקלחת? לפעמים
*האם יש לך: סודות: אממ.. כמו כולם חלום שחוזר על עצמו: לפעמים פירסינג/קעקועים: פירסינג באוזן חוויה אחרונה שחויית: אם חברה שלי ביום ראשון מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: בע"ה נראה כבר :] הדייט המושלם: -- סרט אהוב: סודות
הבן אדם הכי שנוא: הבן אדם ששונא אותי \: הדבר הכי קשור אלי: -- הכי שונא בעצמי: -- אוהב בעצמי: -- לפני המוות מה תבקש? אללה יסטור ,,

שאאאאאאאלום , עונננהנהנהנה ( =

שם: שיירה שם אמצעי: - שם משפחה: זאאדה מין: נקבה מזל: מאזניים. . [ : מאכל אהוב: חביתה[ = שתייה מועדפת: מים או קולה. סדרה אהובה: כוכב נולד 5 האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? חחח ברור אין אחד שלא אוהב את זה ,אבל בקטע של צחוק ועם גבול כמובן. . [ : כמה כריות: כריות? אני ישנה עם 2 D = חיות מחמד: אין! מכונית אידאלית: MAZDA 3 מוזיקה: היפ הוופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ [ = להקה אהובה: אממ אממ..סינרגיה אבל בעיקרון אין ממש להקה שאני באמת אוהבת. . אני מתה על השירים של סינרגיה( : כמה אחים/אחיות יש לך?יחד איתי-4 מאמין באהבה וירטואלית?: לאאאאא, תמיד שנפגשים הופכים לדגים. .D = הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? מישהו * וכןן זה קרה גם לי. . מאמין באהבה ממבט ראשון?כןן.. מה הדבר שעושה אותך למאושר? אהבה שהיא הדדית. [ = מה אתה אוהב לעשות? לגרד ולכסות D = חחחחחחח סתם , אממ . . להיות במחשב באייסי , לראות טלוויזיה..ללכת לטייל..לשמוע מוזיקה. . זהו בעיקרון:p מקומות בילוי מועדפים? אממממממ....המטרוק והשאלטר...(מועדונים בראשל"צ וברחובות..) אתה אוהב להיות בבית?ברוווווווווווווווווווווווווווור [ = אתה נאמן?ייאס. . אתה אוהב ילדים? שהם תינוקות כן ( = אתה ותרן או עקשן?עקשן.\ = אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון , אהבה ו . . ולא יודעת מה עוד D = המרחק הפיזי כן קובע?כןןן, לא מאמינה ב- "רחוק מהעין קרוב אל הלב" אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?אנסה , אם לא יילך לי אני אני אקבל אותך כמו שאת ( = ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אממממ. . לא. איזה פתגם אומר לך הרבה? "לא כל הנוצץ זהב הוא" מה המשפט שמאפיין אותך? אממממממ, לא עולה לי משו בראש עכשיו. . אתה בחור קנאי?מאווד. ..\ : מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אנאערףף..אני מדברת הרבה אנ'לא זוכרת =P האם אתה מאמין באלוהים?ברוררררר, "אין עוד מלבדוווווווווווווווו" [ = החיים הטובים לדעתך?כןןן , ויכולים להיות עוד יותר טובים , הכל תלוי בנו ..(; היחסים עם ההורים טובים? ברור בלי עין הרע חמסה חמסה 555 *ברגע זה: לובש: חולצה אדומה עם נקודות וחצאית גינס קצרהה מוזיקה: לא שומעת כרגע. . חושב על: חברה שלי שצריכה לבוא ועוד לא באה.. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות אבל לוקחת את זה בקלות.. חתולים/כלבים: כלבים אבל גורים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: חס וחלילה את אפח'ד.. לשמוע: ת'דיסק החדש של הגיימבויז מעניין אותי איך הוא ייהיה. . להיות כמו: ניננננננננט , היא כזאת יפה -555- *האחרון סרט אחרון שראית: אמממממממממממממממ, לא זוכרת איך קוראים לו . . בקלונוע: "ימים של אהבה" - כן כן לא הייתי שנים בקולנוע. . . בטלוויזיה: נו שכחתי מה שמו :p במחשב: מישהו לרוץ איתו מספר אחרון שחייגת: לאחותתי . דבר אחרון ששתית:מים דבר אחרון שאכלת: חביתה בלחמניה ( : פעם אחרונה שהתקלחת: לפני חצי שעה . . פעם אחרונה שבכית: שכחתי ברוך ה' הרבה זמן אני לא בוכה.. [= פעם אחרונה שחייכת: חחח כל היום מחייכת ברוך ה'. . פעם אחרונה שצחקת: אתמול הריח האחרון שהרחת: הבוושם שלי , היפנוטיק. *האם אתה: מעשן?לההההההההה ישן עם חיות פרווה? כן עם הבובה שלי- חמוריקו- חמור מפרווה [ = מנגן על כלי נגינה?בקטנה על דרבוקה. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אולי מאיפה לי . . מאמין בנסים?בטח מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? תלוי באיזה מצב רוח אני נמצאת רואה בשוטרים חברים או אויבים? בעיקרון אויבים..מה שנקרא : "מאניאק" D = אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה?כן מאמין בקסמים?לא מתפלל?כן מתי שיוצא. . מבקר בבית כנסת?כן לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אמממ , תלוי מי. חובש כובעים?לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לפעמים . .ברגעי ייאושש..\= אוהב את הכתב יד שלך?לא ממש , תשאלו את שירה איזה זוועה הוא, שלחתי לה מכתב D = מאמין במכשפות?חח לא מאמין בשדים ורוחות? לא. . נותן אמון בקלות?ממש לא . . אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות?חח אני אוהבת להיות צינית, לא סובלת שאנשים ציניים איתי . מתנשק עם עיניים עצומות?אחחחחחחמ, כן D: שר במקלחת?חחח רק שרה? צועקתD = *האם יש לך: סודות: ברור למי אין ? חלום שחוזר על עצמו: כןן . .מידי פעם . . לעיתים נדירות . . פירסינג/קעקועים: לא. פירסינג באוזן חחח D = חוויה אחרונה שחויית: אמממממממממממממממממממ, הייתי בקניון עם חברותי השמנות [ = מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: ראיית חשבון . . הדייט המושלם: חתיך, אופי טוב, שאכיר אותו במסיבה חח כולם חתיכים בחושך D : סרט אהוב: נו שכחתי איך קראו לו..נו עם הריקודים : סטאפ אפ!!!!!! הבן אדם הכי שנוא: איייייכ לא נזכיר את שמו/ה \ = הדבר הכי קשור אלי: אה? החמוריקו שלי ברור( : הכי שונא בעצמי: שאני עצבנית אני יכולה להיות הכי רעה בעולם \= אוהב בעצמי: חחח לא יפה להשתחצן, לא אומרת .. [= לפני המוות מה תבקש? להזכייר לאמא שלי שהיא המלאך שלי ושאני אוהב אותה גם מלמעלה..וואי איזה עצוב זה מוות טפו טפו טפו לא עלינו =[

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאת פוסטמממממממממממה DDDDDD;

הכתב שלך יפה סתמימימימימי [: Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:34)‏ : אני הולכת לשירותים:-! שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:34)‏ : אני הולכת לענות על השאלון בפורום שהכנת D = Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:36)‏ : חחחח חזרתי לי.. הרגשה יותר משחררת. אבל עדיין כואב. תהני מהשאלון החופר חח שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:37)‏ : חופשי חופר , מה הכוונה כמה כריות ?D = Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:37)‏ : אין לי מושג שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:37)‏ : כתבתי לך אני ישנה עם 2.. D == Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:37)‏ : לקחתי את זה מפורום סקרים ושאלונים Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:37)‏ : חח אני עם אחת Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:37)‏ : אה בעצם גמאני עם 2 Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:37)‏ : D= שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:38)‏ : חחחחח ותמיד ת'שניה אני זורקת על הטלווזיה באמצע הלילה [= Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:41)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחח שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:42)‏ : חחח כן כןן..הפרעה, אני חייבת להביא לה מכות . . Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:42)‏ : חוחוחו להוציא תעצבים בלילה שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:43)‏ : חחחחחחח כן D = שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:43)‏ : מסכן בעליי. . .שאני לא יחשוב הוא הטלוויזיה בטעות D : Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:44)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:45)‏ : חחח תארי לך ת'הוא קם בבוקר כולו כחולים בפנים D= Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:45)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מפגרתתתתתתתתתתתתתתתתתת שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:46)‏ : חח כן כןן, D = שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:46)‏ : חח רעיון טוב, אני ישים אותו על הזרוע של הטלוויזיה ואתאגרף עליו בטעות
Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:47)‏ : שירה,את סתומה אש . D; יהיה טוב כפררררררהההה DDDDDDDDDDDDDD= שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:47)‏ : חחח אני מקווה, ואם לא ? הוא באמת יהיה טלוויזית איגרוף
Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:48)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם הבעיטות שלך הטלויזיה תשבר D; שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:49)‏ : וואעליה..היום היא חרקה התחילה להרעיש..מיוחמת שכמותתה. Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:49)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תעזור לללללה ! שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:51)‏ : חחחחחחחחחחחחח ניתיי לא מצאתי ת'חור D = שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:51)‏ : ניסיתי* שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:52)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:53)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיאה דולה D;‏ (‏PM‎ ‏12:55)‏ : חחח כל החוטים כבר תקעו אותה לא השאירו לי מקום \: Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏12:56)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יהיה מקום אפילו לאצבע שלך D; את פררררררררה ואני אוהבת פרות [:

חן XD

New member
|בועית עונה משיעמום D:

שם: חן שם אמצעי: [?!] שם משפחה: בוזגלו מין: נקבה מזל: אריה מאכל אהוב: ספגגטי :p שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: כוכב נולד האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן כמה כריות: חיות מחמד: --- מכונית אידאלית: BMV מוזיקה: הכל חוץ מדיכאון להקה אהובה: אין כזאת הכל חחח כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית?: כן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?לא מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מה הדבר שעושה אותך למאושר?לצחוק מה אתה אוהב לעשות? לישון מקומות בילוי מועדפים? אממ ים אתה אוהב להיות בבית? כה אתה נאמן?כה אתה אוהב ילדים?כה אתה ותרן או עקשן?עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? נאמנות כנות וויתור המרחק הפיזי כן קובע? לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא זה פתגם אומר לך הרבה? אמ אין מה המשפט שמאפיין אותך? חחח אין אתה בחור קנאי? בערך מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: טיפשה , אחה חחח האם אתה מאמין באלוהים? ברור החיים הטובים לדעתך?יותר מדי טובים שהם נהיים קשים היחסים עם ההורים טובים? כה *ברגע זה: לובש: טיץ וטוניקה שחורה :] מוזיקה: כמה את יפה -עידן יניב D: חושב על: על אמא שלי *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות חתולים/כלבים: כלב אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: ערבים לשמוע: לא עינינכם D: להיות כמו: אפחד *האחרון סרט אחרון שראית : בופר [שוב] אתמול בקלונוע: נורביטט אואןאוא ממזמן בטלוויזיה: יומני הנסיכה 2 במחשב: מספר אחרון שחייגת: אמאא דבר אחרון ששתית: שוקו חחח דבר אחרון שאכלת: כלום פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: אתמול פעם אחרונה שחייכת: עכשיו פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: הבושם של דוד שלי חחחחחחח *האם אתה: מעשן?ל ישן עם חיות פרווה?לא מנגן על כלי נגינה?לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?תלוי עד כמה רואה בשוטרים חברים או אויבים?תלוי מתי חחח אוהב אלכוהול? בערך מאמין באסטרולוגיה?כן מאוד מאמין בקסמים?לא מתפלל?כן מבקר בבית כנסת?כן לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא חובש כובעים?לפעמים שונא את עצמך? כבר לא חחחחחח מביע משאלות מול כוכבים נופלים?לא אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?לא אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?לא מתנשק עם עיניים עצומות?כן שר במקלחת?לא *האם יש לך: סודות: לא חלום שחוזר על עצמ:כן פירסינג/קעקועים: כן חוויה אחרונה שחויית:----- מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:במאי מפיק צביקה הדר חחחחחח סתם סתם הדייט המושלם: בבים סרט אהוב: בופור רוקדים ברחובות מעודדות צמודות ועוד כמה הבן אדם הכי שנוא: אחמדינג'ד חחחחחחחחחחחח ועוד כמה ערבושים הדבר הכי קשור אלי: משהו שקיבלתי אתמול -קמע הכי שונא בעצמי: עקשנות אוהב בעצמי: הכל חוץ מזה ^ לפני המוות מה תבקש? אממ לא יודעת

lililulu

New member
עונה

שם: עמית שם אמצעי: אין שם משפחה: עזבו מסובך :) מין: נקבה מזל: בתולה מאכל אהוב: פיצה רביולי או משהו בסגנון...משתנה כל דקהD: שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: יש הרבה... האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לפעמים כמה כריות: 1 חיות מחמד: כלבה מכונית אידאלית: ג'יפ גולף מוזיקה: הכל להקה אהובה: שוטי הנבואה...התקווה 6...יש כמה כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? שאומרים לי "אני אוהב/ת אותך" מה אתה אוהב לעשות? כל מיני... מקומות בילוי מועדפים? כל מיניD; אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? אממ...אני לא יגיד על עצמי... אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן? עקשנית אחושD: אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? נאמנות, התחשבות, ורגשות המרחק הפיזי כן קובע? כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? יכול להיות...תלוי כמה שונה... ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן איזה פתגם אומר לך הרבה? לאדעת... מה המשפט שמאפיין אותך? לאדעת... אתה בחור קנאי? לא עונה על עצמי... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: דוגרי, אחוש___ [אחושילינג, אחושרמוטה, אחושלוקי וכו'D=] האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? לא פותחת פה לשטן היחסים עם ההורים טובים? לא פותחת פה לשטן *ברגע זה: לובש: בגדיםD: מוזיקה: אייקון חושב על: מה לעשותD; *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: שניהם שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: כן קולה/פפסי: RC *מה/מי היית רוצה? להרוג: לאף אחד לא מגיע למות לשמוע: כלום...מה שאני שומעת מספיק לי להיות כמו: המוכרת בחנות דיסקים, אני חייבת לדעת אם יש שם את הדיסק שאני רוצהD: *האחרון סרט אחרון שראית: יומני הנסיכה 2 בקלונוע: נראלי בופור בטלוויזיה: יומני הנסיכה 2 במחשב: מדגסקר מספר אחרון שחייגת: אין לי כוח ללכת לבדוק... דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: פסטה פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה וחצי +/- פעם אחרונה שבכית: שלשום או לפני זה... פעם אחרונה שחייכת: היום מתישהו פעם אחרונה שצחקת: היום מתישהו הריח האחרון שהרחת: של הגבינת פרמזן שהוספתי לפסטה *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? לפעמים בסדר לפעמים מניאקים רצינייםD: אוהב אלכוהול? נמממ...כן... מאמין באסטרולוגיה? ככה ככה מאמין בקסמים? לא מתפלל? לפעמים מבקר בבית כנסת? לא כל כך לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? רק בטיולים כשהמורים מציקים לך>< שונא את עצמך? מממ...לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים? בחיים שלי לא ראיתי כוכב נופל
אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? ככה נותן אמון בקלות? ככה אוהב לטייל בגשם? לא אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? לפעמים *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: -- מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מתדלקתD: אני חולה על הריח של הדלק [; הדייט המושלם: בכנרת נראלי סרט אהוב: מלך האריות
הבן אדם הכי שנוא: -- הדבר הכי קשור אלי: הכלבה שלי/החדר שלי הכי שונא בעצמי: את הרגליים אוהב בעצמי: את הידיים לפני המוות מה תבקש? לפגוש את מי שיהיה אהבת חיי [אם יהיה כזה]

../images/Emo210.gif אני יודעת מה השם משפחה שלך ../images/Emo3.gif

דובארשווילי
-----------------------------------------------
אעלק דובארשווילי XD

../images/Emo210.gif לא דובארשווילי, שכחתי XD

איך קוראים לשם משפחה של מישל&סיוון מכוכב נולד ? משהו עם "שווילי "
אההההההההה גוריאשווילי ?!

למעלה