אוראליי XD
New member
../images/Emo210.gif עונה, משעמם לי
../images/Emo9.gif
שם: אוראל שם אמצעי: - שם משפחה: סנדלר
מין: נקבה מזל: מאזניים מאכל אהוב: דגים, :] שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: רק אתה, השיר שלנו,תשוקת הנצים .... האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לפעמים ; ] כמה כריות: מה ?
חיות מחמד: דגים שמתו, נחשב?! מכונית אידאלית: של מי ? :-O מוזיקה: הכל חוץ מרוק ודיכאון ומזרחית מגעילה [ יש כאלה יפים כמו רגב הוד,אייל גולן ..]
להקה אהובה: גים בויז
שליטעעעעע
כמה אחים/אחיות יש לך? 5 כולל מאמין באהבה וירטואלית?: ללא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? ככן :] מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? המון , אין פירוט
[: מה אתה אוהב לעשות? מחשב , לשמוע שירים , אייסי , פורום 1417 .. הרבה
מקומות בילוי מועדפים? מסיבות ארועים .... אתה אוהב להיות בבית? לפעמים
אתה נאמן? לא,, אני הולכת להלשין עלייך
[חחח
] אתה אוהב ילדים? כככככן
אבל לא את כולם \ : אתה ותרן או עקשן? גם וגם, אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? נאמנות , אהבה, וחופש
המרחק הפיזי כן קובע? לא ממש .. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא, אני לא מתערבת בחייך
עשה מה שבא לך D: ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אם הוא חתיך DDD = חח סתם ,כן =) איזה פתגם אומר לך הרבה? המון וקצת
מה המשפט שמאפיין אותך? -- D: אתה בחור קנאי? אהמ.. קצת D = מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: ממ... D: האם אתה מאמין באלוהים? כן . החיים הטובים לדעתך? לפעמים . היחסים עם ההורים טובים? לפעמים . לפעמים הם כאלה מעצבנים אוווווח
*ברגע זה: אני עונה על השאלון שלך
לובש: חולצה ומכנס מוזיקה: Nelly Furtado - Say It Right חושב על: עליך
חיחי
*זה או זה: אהמ.. מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה , קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: גם וגם חתולים/כלבים: גם וגם / לא זה ולא זה
אוכל/ממתקים: גם וגם קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? לנשק !? שרווון 3333> להרוג: מממ.. לשמוע: חברה שלי , :[ להיות כמו: אף אחד, כל אחד מעתיקן D = *האחרון סרט אחרון שראית: לא זוכרת
אני חושבת שיובל המבולבל
-
בקלונוע: סודות בטלוויזיה: יובלי מבולבלי
"יופי יופי, טופי טופי " האחיות שלי רואות עכשיו
, יוו הם החליפו לדורה
אני שונאת אותה~! במחשב: סרטון של רבלדה . מספר אחרון שחייגת: לאמא שלי דבר אחרון ששתית: מממ.. מים , דבר אחרון שאכלת: עדשים פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה. פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת.. פעם אחרונה שחייכת: אתמול , פעם אחרונה שצחקת: אתמול
הריח האחרון שהרחת: הפליץ של אחותי אתמול בלילה, נחשב?!
*האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לללא . מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא ממש .. מאמין בנסים? כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לפעמים
רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים . אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? מה זה ?! מאמין בקסמים? אממ.. לא מתפלל? בבית ספר :] ובחגים .. מבקר בבית כנסת? כן בחגים.. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא יודעת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא . חובש כובעים? לפעמים .. שונא את עצמך? לפעמים DD= סתם,ברור שלללא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? חחח פעם הייתי מאמינה בזה, עכשיו כבר לא D: כי אף פעם לא נפל :[ אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? לא \: מתנשק עם עיניים עצומות? לא התנשקתי אף פעם
שר במקלחת? לפעמים
*האם יש לך: סודות: אממ.. כמו כולם חלום שחוזר על עצמו: לפעמים פירסינג/קעקועים: פירסינג באוזן חוויה אחרונה שחויית: אם חברה שלי ביום ראשון מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: בע"ה נראה כבר :] הדייט המושלם: -- סרט אהוב: סודות
הבן אדם הכי שנוא: הבן אדם ששונא אותי \: הדבר הכי קשור אלי: -- הכי שונא בעצמי: -- אוהב בעצמי: -- לפני המוות מה תבקש? אללה יסטור ,,
שם: אוראל שם אמצעי: - שם משפחה: סנדלר