חופש גדול ב
אנשים

Eurogirl

New member
אני רק חייבת להוסיף

שהרעיון הראשון - על אנשים שהפכו לאגדות, הוא רעיון גאוני וכל הכבוד למי שהציע אותו
. אני בדיוק לומדת כרגע על משהו דומה באוניברסיטה (אבל רק בהקשר לדמויות תנ"כיות). רואים ממש מאפיינים ברורים אצל אנשים שהופכים ל"אגדות", או לחילופין אנשים רגילים מהמציאות ביום יום, שהופכים להיות מוקד הרכילות של כל החברים...(שזה בעצם אותו הדבר)

ברור.../images/Emo54.gif

הרחבתי השנה פסיכו' ועשיתי בזה בגרות. זה ממש מעניין. וחוץ מזה אני נוהגת לקרוא ספרי פסיכולוגיה בזמני החופשי.

Eurogirl

New member
איזה כיף לך!

לנו לא היה פסיכו' בכיתה בה התחילו המגמות, כי זה היה ביה"ס קטן ומרגיז. כשהוסיפו לנו פסיכו' ועוד כל מיני מגנות מעניינות (אומנות למשל), כבר הייתי עמוק בתוך המגמה שלי (לא אזעזע אתכם עם נושאה), ואני שונאת להפסיק דברים באמצע, אז...
איזה ספרי פסיכולוגיה את קוראת??

../images/Emo54.gif

נו, באיזו מגמה היית? קראתי את "הנס הקטן" של פרויד, "הדרמה של הילד המחונן" של אליס מילר, "מילים כדי לתאר זאת" של מארי קרדינאל, ועוד הרבה ספרים שאני לא זוכרת איך קוראים להם.
על טיפול בילדים היפראקטיבים, על טיפול בהיפנוזה, טיפול זוגי, וכל מיני נושאים אחרים.

Eurogirl

New member
טוב נו ../images/Emo6.gif

הוריי הכריחוני ללכת ללמוד פיזיקה. הייתי שם, וזה היה כל כך לא מתאים לי עד שהיה אפשר לעשות על לימודיי שם סדרה של 30 מערכונים. אבל לא היו יותר מידי ברירות - זה היה זה, או ביולוגיה או מחשבים. בכל מקרה, איזה כיף שאת מתעניינת בפסיכולוגיה!
אם יהיה פה מפגש פעם, אני אספר לך על עוד מלא ספרים טובים. הספר על פיענוח החלומות של פרויד מרתק למשל. והאמת היא...שגם ספרי הלימוד שלי ממש לא רעים (רק חבל שהם ארוכים נורא
).

../images/Emo54.gif

האורך של ספר אף-פעם לא הפריע לי לקרוא אותו. אני תולעת ספרים איומה.

למעלה