חופש גדול ב-
אנשים

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאהובתתתיי..../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך . ! אני הכי שמחה בעולם שהצלחתי לעלות לך חיוך אתמול ! ואאאאאת תראי שהכל יהיה טוב בסוף ! ו... בטח שתחזרי יהיו לך ציצים עוד יותר גדולים
I hope you know, I hope you know That this has nothing to do with you It's personal, Myself and I We've got some straightenin' out to do And I'm gonna miss you like a child misses their blanket But Ive got to get a move on with my life Its time to be a big girl now And big girls don't cry ! אני עדיין מנסה לעכל ששנה שלמה אני לא ידבר איתך, זה לא נ-ת-פ-ס ! |= ורותם, אני חושבת שאני יודעת למה את נוסעת.. יענו זה שאת לא רוצה לספר לי.. אני אגיד לך באייסי כבר.

../images/Emo175.gifרותם ? , O:

אימא'לה את לא יודעת אייייייך הפחדת אותתתתי !!!!!!!!!!!!!!! בלילה חלמתי עלייך חלום . \: לא זוכרת מה , אבל זה היה עלייך . |||: אני אוהבת אותך .

../images/Emo210.gif פפפוווי הרגת אותי מפגרת ><

אוףףף אני לא יוכל לחכות שננה :[ זה גדול עליי@!! טוב נו , שנה עוברת מהר
אבל מה שאני הכי מאחלת לך ? ש ת כ י י פ י בטיול, "טיול" אני קוראת לזה ככה
קיצר תהני תעשי חיים ותחזרי מהר!! חסר לך אם לא אוהבת הכי הכי 3>

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifשאלון סוף שנה.

איך עברה השנה? דברים טובים שקרו לך השנה: דברים פחות טובים, או בקיצור רעים שקרו לך השנה: מורה אהוב: מורה שנוא: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: איך חוגגים לכם את סוף השנה, משהו מיוחד? איך הציונים? דברים שאתם מצפים שיקרו שנה הבאה: דברים שאתה מתבאס שיקרו שנה הבאה: [לדוגמא, מקצוע חדש שילמד.] יש תכנונים לחופש הגדול?

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעונה.

איך עברה השנה? נחמדה. דברים טובים שקרו לך השנה:אהמ , שהכרתי את רותם ונופר. דברים פחות טובים, או בקיצור רעים שקרו לך השנה:אהמ - ריבים , ילד אחד. וזהו . [: מורה אהוב:ויויייייייי D= מורה שנוא:אהמ,קולט >< מקצוע אהוב:אנגלית Oo מקצוע שנוא:לשון,תנ"ך. איך חוגגים לכם את סוף השנה, משהו מיוחד? אה,כן , אבל לא הלכתי. אין כוח. אמרו היה משעמם D= איך הציונים? אין לי שמץ,גם ככה אין תעודות. דברים שאתם מצפים שיקרו שנה הבאה:הרבה,לא מפרטת. דברים שאתה מתבאס שיקרו שנה הבאה: [לדוגמא, מקצוע חדש שילמד.]בגרויות. יש תכנונים לחופש הגדול? אה-הא [: בריכות,חוף גיא,לעבוד,להכיר אנשים חדשים ועוד ועוד .. [:

חן XD

New member
../images/Emo221.gif עונה נה

איך עברה השנה? טוב [: דברים טובים שקרו לך השנה: לא הרבה [: דברים פחות טובים, או בקיצור רעים שקרו לך השנה: הרוב חח מורה אהוב: כוכי מורה שנוא: ציפי פריד , דויד רץ מקצוע אהוב:היסטוריה ( כן כן ) מקצוע שנוא: מתמטיקה איך חוגגים לכם את סוף השנה, משהו מיוחד? כלום אין תקציב איך הציונים? לא יודעת לא קיבלתי תעודה D: דברים שאתם מצפים שיקרו שנה הבאה: אממ כלום דברים שאתה מתבאס שיקרו שנה הבאה: [לדוגמא, מקצוע חדש שילמד.] שהבצפר החדש יעברו אלינו יש תכנונים לחופש הגדול? לעבוד :] לישון מחשב ים בריכה

../images/Emo135.gifעונה.

איך עברה השנה? מהר [:: דברים טובים שקרו לך השנה: פווו, המון. דברים פחות טובים, או בקיצור רעים שקרו לך השנה: כנ"ל. מורה אהוב: כוכבה
מורה שנוא: דויד
מקצוע אהוב: אנגלית. מקצוע שנוא: מתמטיקה |: איך חוגגים לכם את סוף השנה, משהו מיוחד? לא :] איך הציונים? נחמדים מאוד . דברים שאתם מצפים שיקרו שנה הבאה: הצלחה, ושיעבור מהר :] דברים שאתה מתבאס שיקרו שנה הבאה: [לדוגמא, מקצוע חדש שילמד.] דוווקא לא :] יש תכנונים לחופש הגדול? ל ה נ ו ת בע"ה [:

למעלה