חופש במעבירים

ilovebarbie

New member
חופש במעבירים

יש לי ספשליזד HR ספורט עם מעבירים ושיפטרים ACERA לאחרונה שמתי לב שיש הרבה חופש במעבירים (כל המנגנון הקדמי ובכלוב עם שני הגלגל"שים מאחורה) זה נורמלי ? עוד דבר, אני מתכנן להחליף את שני המעבירים לדאור האם יהיה שיפור משמעותי אם אני אחליף גם את השיפטרים לדאור ? תודה מראש

jimmy12

New member
מעבירים זה פלסטיק עם קפיץ

תחליף קודם תשיפטרים, ותרגיש יותר הבדל...

SivanILoveU

New member
אוקיי, זה לאגבי השידרוג

אבל מה לגבי החופש במעבירים ? זה נורמלי ? המעביר הקדמי מחברת חזק לשילדה אבל אפשר להזיז את כל המנגנון ובמעביר האחורי הכלוב הזה שמחובר למעביר עצמו ממש יש בו חופש ואני לא יכולל ראות מה לגבי הבורג שמהדק אותו כי הוא מוסתר מאחורי אחד מגלגלי השיניים הקטנים שבכלוב ונראה לי קצת מסבך לפרק אותו נ.ב. למה יהיה יותר שיפור בשדרוג שיפטרים מאשר משדרוג מעבירים ? תודה רבה

bikingstudent

New member
אני מאמין שכרגע יש לך ידיות EZfire

אני מאמין שכרגע יש לך ידיות EZfire של שימנו בעיקרון הם מתאימים לעבודה עם מעבירים ברמת ה-אסרה אם אתה רוצה להחליף למעביר אחורי+קדמי דאור זה סבבה וכן יהיה הבדל (אולי לא הכי מורגש בהתחלה אבל בכל מה שקשור לעבודה תחת עומס ואמינות בשטח יהיה) אם אתה מחליף ת'ידיות הילוכים לדאור אז תחליף כבר ת'קסטה והשרשרת גם כי ידיות דאור זה תישעה הילוכים ועכשיו נישאלת השאלה.. למה לא לעשות כבר טרייד אין על האופניים ולקחת משהו טוב יותר ? (סך הכל נראה שאתה מתכנן הוצאה לא קטנה)

SivanILoveU

New member
זו הבעיה בהחלפת שיפטרים

שדאור זה 9 הילוכים ולכן אני אצטרך להחליף קסטה ושרשרת (ואז כבר יהיה מתבקש להחליף מעבירים)...לכן אני רוצה להחליף רק את המעבירים האופניים אצלי כבר שנה כמעט ואני מתכנן לקנות עוד שנה ז"ק בכ 4000 זוזים ולכן אני לא רוצה להשקיע המון כסף כרגע, אך שדרוג קטן מדי פעם הוא מתבקש

למעלה