הוראות מחובבן...
אנסה להסביר בצורה פשוטה. אם לא מובן אז ממליץ לגשת לחנות גם אם מדובר בשעה נסיעה... לשחרר את ה-HEADSET. 1) לפתוח את בורג הכיפה 2) לשחרר את ה-STEM 3) לשלוף את המזלג מצינור הראש בשלב זה המיסבים צריכים להיות גלויים. שים לב לסדר הרכיבים על מנת להרכיב אותם חזרה באותו הסדר אחרת תצטרך לגשת לחנות עם אופניים מפורקים ונכונות לשלם "קנס". פרק את המיסבים, שטוף בדגריזר, יבש טוב, וגרז שנית. אינני מומחה לגריז אבל אני נשתמש לכל הדברים בגריז על בסיס טפלון. יכול להיות שזו שטות מוחלטת אבל לי זה עובד. עכשיו צריך להרכיב חזרה. פשוט עקוב אחר סדר הפירוק בסדר הפוך - פרט לחיזוק ה-STEM על מוט המזלג. חיזוק ה-HEADSET וה-STEM. לאחר שהמזלג מורכב, וכל חלקי ה-HEADSET במקום, השחל את ה-STEM על מוט המזלג. לפני הידוק ה-STEM. הרכב את כיפת ה- HEADSET והדק. השיטה שלי להדק רק בעזרת הזרת - זה מבטיח שלא תהדק חזק מדי. בשלב זה המזלג צריך להיות מהודק מספיק שלא יהיה חופש אבל משוחרר מספיק שיסתובב מצד לצד מעצמו כשאתה מטה את האופניים מצד לצד. בשלב זה יש לחזק את ה-STEM חזק שלא יזוז - זאת לאחר שבדקתה שהכידון מאונך לגלגל הקידמי. זהו- בהצלחה.