חופשת פסח

born to be free

New member
חופשת פסח

האבא של הילדות שלי סיכם איתי על הסדרים לחופשה ואז הוא פשוט לא בא לקחת את הילדות. ולא עונה לי לטלפונים. כשהילדות מתקשרות אליו ושואלות מתי הוא יבוא הוא אומר: אני לא יודע, נהיה בקשר וכו'... נורא כואב לי על הילדות וגם מעצבן אותי שאני לא יכולה לתכנן שום דבר כי אני לא יודעת אם הוא יבוא או לא מה אתן אומרות?

אמא66

New member
תבטלי איתו וקחי בעצמך את הבנות

חוסר וודאות הוא הרבה יותר בעייתי מאשר ביטול מוחלט. קחי אותן לפעילות מהנה ומשמחת שיכולה להוות תחליף טוב מבחינתן, ותגידי להן את האמת, אבל באופן מעודן: שאת לא רוצה לשבת ולחכות עד שאבא ידע מה הלו"ז שלו. אולי זה גם ילמד אותו לפעם הבאה. הוא חייב להבין שקביעה עם ילדים היא מחייבת. רק חשוב להציג את זה כבעייה טכנית, ולא לתת להן את התחושה שהן פשוט לא בסדר עדיפות מספיק גבוה אצלו.

born to be free

New member
חופשה

זה מה שעשיתי יום אחד. אבל יש לי מגבלה של ימי חופש, כי אישרו כבר לאנשים אחרים בעבודה חופש ואני עובדת כל החג כולל ערבי חג וחול המועד. חוץ מזה שהוא ממשיך להתקשר אליהן (יש להן סלולרי) ולטפח בהן תקוות כל יום שאולי הוא יבוא. עכשיו הן אומרות לי שהן לא רוצות שהוא יקח אותן לליל הסדר.

בנות כמה הבנות שלך?

בנות כמה הבנות שלך? זה שהוא מתקשר בעצמו אליהן ומטפח בהן תקוות שווא ממש מעצבן אם הן גדולות מספיק את יכולה להסביר להן בעדינות שאבא מאוד משתדל אבל בסוף זה לא יוצא ושלא יצפו יותר מדי לזה... למרות הקושי אסור להוציא אותו אבא רע הוא בכל זאת שלהן בסוף הן ידעו לבד להעריך אותו.

למעלה