חופשת מחלה

חופשת מחלה

היי אני בבית חופשת מחלה שלבטח תעלה די ביוקר אבל אין ברירה אחרת ... המתח ,השינוי, הגט , הקצב הרצחני בו הייתי בתקופה האחרונה גובה את המחיר שלו , אז אני כאן ושיהיה לכולם יום נהדר
סחלב

אני לקחתי חצי שנה של "חופשת מחלה"..

אחרי הגט ועוד מספר שינויים בחיים. אני לא מצטער לרגע... לא היה קל, היו חודשים של low אמיתי, אבל לשמחתי הם מאחורי. לפעמים אנחנו חייבים להתנתק, להתרחק מכל ההמולה מסביב, ולהתרכז בעצמנו. להרגיש. לחשוב. להפנים. סתם לבהות. להחלים. והאמת שעכשיו, רגע לפני שאני חוזר ל-"שוק העבדים", אני חושב שאפשר וצריך לחיות אחרת. למקם את הדגשים שלנו אחרת. לעשות הבחנה בין "דחוף" לבין "חשוב". לעשות יותר דברים "חשובים" ופחות דברים "דחופים". ובעצם לא ממש הבנתי - את חולה פיזית או שפשוט לקחת לך "יום חופש" על חשבון יום מחלה? בכל מקרה תרגישי טוב

חולה תרתי משמע

אני בבית עד יום ראשון ולא יודעת אם אמשיך את זה או לא אני פרודה חודשיים ויש לחץ מהכל ... שעוד כמה ימים אני ברבנות לאישור ההסכם , מתח מהעבודה בה אני עובדת וגם מחכה לתשובה מראיון עבודה שעברתי השבוע אז הכל יחד גרם ללחץ הדם שלי לעלות ולקריסה של הגוף הנפש למרות שהיא צעירה הגוף בגד בה .... חייבת לפרגן לעצמי וללמוד לאהוב את עצמי ולדעת לצאת מכל התיסכול הזה שאני חייבת דין וחשבון ... הרי הוא לא כאן אז אני יכולה להרגע תודה

Rinattt

New member
את בהחלט לא צריכה...

לתת דין וחשבון לאף אחד פרט לעצמך! פרגני, תאהבי, צאי ותהני... תעשי מה שעושה לך טוב... זה הזמן שלך עם עצמך... תהני מכך... "נפש בריאה בגוף בריא" תרגישי טוב...

מכיר את ההרגשה

אני מרגיש את התשישות הזו שאין לה כל סיבה, פשוט לחץ מנטלי. אני חושב שהדרך לעבור את זה, זה למצוא משהו שאנחנו אוהבים לעשות ויש בו תכלית, להתמקד ביעד ולהגיע אליו. החלמה מהירה

למעלה