חופשת מחלה - שאלה

חופשת מחלה - שאלה

בתור אם חד הורית - האם מגיע לי ימי מחלה מעבר לימים בקבועים בחוק (הכוונה למינימום). מגיעים לי 12 ימי מחלה בשנה נאמר לי (לא מידע מוסמך) שבתור אם חד הורית מגיעים לי כמה ימים נוספים . מישהו יודע על כך משהו ויכול לחדש לי ? תודה

למיטב ידיעתי עוד חמישים אחוז

יש מחלה שלך ויש מחלת ילד. תיבדקי בהנהלת חשבונות שלכם או בביטוח לאומי.. תנסי

אז זהו , שבמקום העבודה

אם אני לא אגיע עם נתונים הם לא ימהרו לתת לי אם מגיע לי אבל תודה בכל אופן על ההתיחסות

אלה43

New member
לפי החוק

מגיע לכל עובד יו וחצי מחלה לחודש. 18 ימים בשנה. עבור כל ילד מגיע 6 ימי מחלה, אך הם אינם בנוסף. אלא שאת ימי המחלה שלך את יכולה לנצל עבור מחלת ילד ולא רק עבור מחלתך. אין ימי מחלה נוספים לחד הוריים...נשים או גברים. במקומות עבודה לא מעטים נהוג לשלם עבור מחלת ילד את הימים במלואם ולא כפי שהחוק מנחה. בהצלחה

L o v e M e1

New member
את טועה ומטעה../images/Emo13.gif וחוק זה חוק

. היעדרות בשל מחלת ילד עובד שעמו ילד שלא מלאו לו 16 שנה, זכאי לזקוף בשל מחלת ילדו, על חשבון תקופת המחלה הצבורה שלו, ימי היעדרות במספר ובתנאים אם התקיים אחד מאלה: (א) בן זוגו הוא עובד ולא נעדר מעבודתו מכוח זכאותו כאמור, או שבן זוגו הוא עובד עצמאי שלא נעדר מעסקו או שעסק במשלח ידו בימי היעדרות העובד - עד 8 ימים בשנה; (ב) הילד נמצא בהחזקתו הבלעדית של העובד, או שהעובד הוא הורה יחיד של הילד - עד 12 ימים בשנה; בחוק זה, "הורה יחיד" - כהגדרתו בחוק משפחות חד הוריות, התשנ"ב-1992.

ozzz64

New member
אולי יש לך מושג

אפשר להוציא חופשת מחלה וליסוע לחו"ל ?

ayb1

Well-known member
בודאי-רק לא באותם תארים אלא אם

נסעת לצורך טיפול במחלה וקיבלת אישור רפואי על זה מראש.

L o v e M e1

New member
כן, עם פתק מסוכן הנסיעות שלך../images/Emo6.gif

כן, עם פתק מרופא שאתה מיודד איתו או חפיפניק שיתן לך פתק על סמך הצהרה שלך שהיית חולה בין התאריכים ... (שבוע גג).

L o v e M e1

New member
אאאהה, לשם תצטרך לקחת את הרופא

איתך על חשבונך

מצאתי ואולי יעזור

לא יודעת עד כמה רלוונטי להיום... העידכון שם הוא עד ליוני 2005

למעלה