חופשת מולדת בדצמבר

Forever Mom

New member
חופשת מולדת בדצמבר

הנה רשימת ה טו דו שלנו. יש המלצות לפעילויות נוספות? סינדרלה (הבלט הישראלי) העיר העתיקה בירושלים מוזיאון המדע ומוזיאון ישראל בירושלים נסיעה ברכבת מהרצליה לבנימינה ביקור בתחנת הכח בחדרה שוק הכרמל תל אביב תל אביב ועוד תל אביב (אנחנו גרים בפרברים, חויה עירונית אמיתית כולל נסיעה באוטובוס זה משהו אקסטרה אורדינר בשביל הבנות) המלצות ורעיונות יתקבלו בשמחה. כמובן שקניות בסוף עונה, קניות בסופר, ביקורים (קצרים?) במשרד הפנים ובמכבי גם בלו"ז וגם שני לילות פרטיים עם הבנזוג. נשמע מאוד רומנטי - בתכלס מקווה לישון 48 שעות רצוף......

michalica

New member
גם אנחנו נערוך ביקור

איזה כיף! בנוסף לירושלים (שוק מחנה יהודה!) נסע גם לחברים בגליל וברמת הגולן, הילדים כל כך אהבבו את הפעילויות בצוק מנרה, בעיקר את הרכבת האלפינית. יש לי טיפ: עשינו פה מנוי למוזיאון שנותן כניסה חפשית להמון המון מוזיאונים וגני חיות ואנחנו נכנסים איתו חפשי גם למוזיאון המדע בחיפה ובירושלים, עשינו אותו און ליין דרך מוזיאון בונשופט באוהיו (ואנחנו בכלל לא גרים באוהיו...) כי הוא נותן כניסה לגני חיות בנוסף למוזיאונים. כנסי לאתר ותראי את רשימת המוזיאונים, יכול להיות שזה יתאים לכם. http://www.boonshoftmuseum.org/membership/levels-and-benefits תסתכלי על המנוי המשפחתי

Koketka

New member
מוזיאון הילדים בחולון

בנות כמה הן ומה רמת העברית שלהן? כי אם הן מדברות עברית טובה, מוזיאון הילדים יכול להיות מוי כיף בשבילן גם ספארי בישראלי מאוד מרשים (אלא אם אתם קרובים סן דייגו אז אני לוקחת את ההמלצה בחזרה)

תבדקו מה מצב מרכזי המבקרים,

אצלנו מאוד אהבו (כולל סבא) את מרכז המבקרים של קוקה קולה (מגיל 8), ואת של הדואר. בקיץ סבא לקח אותם (היו 9,6) להרצלילנבלום בת"א, למיני ישראל (נראה לי שדצמבר הרבה יותר מתאים מבחינת מזג אויר). הוא תכנן לקחת אותם לבית התפוצות, אבל שלושה שבועות לא הספיקו להם, אז הוא מתכנן את זה לביקור של דצמבר. תחנת הכח בחדרה זה רעיון טוב, אני אציע לסבא, תודה.

שוק הכרמל

חייב לכלול גם את נחלת בנימין בימי שישי ושלישי בלבד. כמו כן אפשר טיול ביפו ובשוק הפשפשים ביום שמשי ויפה

Forever Mom

New member
הן בנות 2 ו 6 וגם נרשמנו

לטיול של החברה להגנת הטבע למערות בית גוברין קרקס פלורנטין עדין קיים? מישהי היתה ויכולה לחוות דיעה?

shiron number 1

New member
עושה קופי פייסט ליומן שלי

גם אנחנו בחופשת מולדת בדצמבר (איפה בלוז הצפוף הזה נשאר לכם לבקר משפחה וחברים? זה בעיקר מה שאנחנו עושים).

Forever Mom

New member
אנחנו ישנים

אצל המשפחה. רואים אותם כל בוקר :) חברים לרוב אחר הצהריים, הם הרי עובדים והילדים שלהם במסגרות. ואת יודעת - בשנים האחרונות הרבה מהחברים שלנו יצאו גם הם לרילוקיישן, ולתאם כזה מפגש כשגם הם בחופשת מולדת זה לא תמיד פשוט. הרי גם הם ישנים אצל משפחה/בבית מלון. והאמת, אחרי יום שלם עם הבנות בכל מיני פעילויות - אנחנו נהנים לצאת בערב עם החברים. בלי ילדים....

למעלה