חופשים בגנים

popo11

New member
חופשים בגנים

שלום ! אני בטוחה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה שלי. הבן שלי רשום בגן פרטי בחיפה ואני מרוצה מהטיפול בגן מאד. אבל, אנחנו משלמים המון כסף (2300 ש"ח בחודש) ולי יש הרגשה שהגן כל הזמן בחופש. היו שלושה ימים בפורים, עכשיו 10 ימים בפסח (מערב החג ועד יום ראשון אחרי חג שני), וזה לפני שהילד חולה. למה זה ככה ? לפי דעתי, אם זה גן פרטי ומשלמים כמו גן פרטי, תוכנית הלימודים לא צריכה להיות כמו בגן של נעמ"ת ! שלא לדבר על זה שבגנים של קיבוצים שעולים אותו הדבר, עובדים כל יום, כולל ערבי חג. חוץ מזה - אוגוסט. על אוגוסט אנחנו משלמים חודש מלא ומקבלים שבוע. חוץ מזה, אם רוצים, יש קייטנה בתשלום של חודש מלא והיא כ-20 ימים. יוצא שמשלמים חודשיים ומקבלים חודש פחות 10 ימים. מה זה ? אנחנו עשויים מכסף ? נורא מרגיז. למשהו יש הסבר ? תודה על ההקשבה

טלגל

New member
שלום לך: התשובה היחידה היא

הפראייריות של ההורים, אין הסבר אחר. המוכנות של ההורים לשלם פלוס ההתארגנות של מרבית הגנים הפרטיים להתנהלות כזו (ממש כמו קרטל), גורמת ליחס כזה אל ההורים, חוץ מבקיבוצים, (ובסוגריים גם בגן הפרטי שאני עובדת בו), שהם דרך אגב גם יותר זולים וגם מתנהגים יותר בהגינות, אני לא מכירה גנים שמתנהגים אחרת מהגן שלך. אז אני ממליצה על התארגנות של ההורים ומרד!

popo11

New member
../images/Emo39.gif תודה על התשובה

אני מאד כועסת על הענין הזה.
התחלתי לשאול עוד אנשים והרושם שלי שהענין מוגזם הולך ומתחזק. אני הולכת להכנס כאן לעובי הקורה. ולכן, יש לי בקשה - האם תוכלי לשלוח לי לוח חופשות מהגן שלך + עיר + עלות ? ככה כשאלך לדבר עם הגננת שלנו, יהיה לי Case מוצק יותר מאשר "ההרגשה שלי" שאותה היא תמיד פוטרת בלא כלום. תודה, סיון

popo11

New member
אני בטוחה שלא,

אבל דיברתי עם עוד אמהות וגם הן מבואסות מהענין הזה. תודה על העזרה !!
סיון

yam29

New member
עצה ידידותית../images/Emo22.gif

כדאי, למרות שזה מעצבן לקרוא בתנאי החוזה בהרשמה לגן, גם מהו לוח החופשות הנהוג בגן זה, כי אם חתמתם על חוזה בתחילת השנה אין סיכוי שתוכלו לשנות עכשיו משהו. אני יודעת שזה מרגיז.... אני איתך

יעל חגג

New member
תשלום וחופשות

גן פרטי כשמו כן הוא כל אחד יכול לגבות סכום כרצונו וכמו כן את לוח החופשות שלו הכל תלוי בהיצע וביקוש של הגן יחד עם זאת ישנו אירגון גנים פרטיים שאם הגן שלך תחת פיקוחו אזי הוא חייב בחופשותיו אך לא בתשלומיו

למעלה