חופשיה

enigma69

New member
חופשיה

לפני כמה ימים שמעתי אותו לראשונה.האם בעיניכם ובעיניי מרבית המעריצים הוא נחשב לאחד הטובים שלה בכל הקריירה?גם הקליפ טוב.שרית במראה הגותי ממש יפה ומעניינת.

חופשייה ../images/Emo45.gif

שיר מעולה , מהאלבום הוקדם של שרית "זה ששומר עליי" זה מהאלבום האחד לפני אחרון של שרית. לפני שבועיים יצא כבר דיסק חדש "מרוץ החיים". אבל השיר חופשיה הוא מדיסק לפני כן. שיר מעולה , עם קליפ מצוין
הינה הקליפ: http://www.youtube.com/watch?v=DbEuG1sw30Y יומטוב

enigma69

New member
הייתי בטוח

שהוא מהחדש שלה.מוזר שלא יצא לי לשמוע אותו ברדיו עד לפני כמה ימים.יפה לה הגותי שיק.

yoni9849365

New member
לאאאאאא

אחד מבין השתיים הוא השיר הכי טוב שלה בכל הזמנים 1.חגיגה 2.קצת משוגעת

chiquitito15

New member
השיר "חופשייה"../images/Emo79.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

הוא בהחלט אחד הטובים שלה... מוזר ששמעת אותו לראשונה לפני כמה ימים רק... כי יחסית הוא יצא לפני שנתיים עם האלבום "מישהו שומר עליי"... מה שיפה בעיניי בשיר ושרית מציגה את זה בקליפ מדהיםם
זה שהיא אומרת אמירה ברורה שאישה היא לא בובה ושיש לה להגיד והרבה...
פעם בערוץ הוט בידור ישראלי שמעתי, לא זוכר את מי, אומר על זמרות ים תיכוניות שיש שני סוגים - יש את האישה הבוכה והמתייפחת "הוא פגע בי אמא, לא ידעתי מה לעשות" (זהבה בן) ויש את שרית חדד שאומרת "הכל סגור הכל מובן, אני לא חוזרת אליך, לך הביתה מוטי, תלך כפרה עליי"... אחד הטובים שלה? אממ... לפי דעתי בגלל שהקריירה שלה מאוד ענקית ואינטנסיבית שהיא מייצרת להיטים ענקיים ומעולים כל הזמן, קשה להצביע על שיר אחד ספציפי שהוא הכי טוב...
כמובן שיש שירים חזקים ומעולים ויש כאלה קצת חלשים, עדיין, שרית זו שרית וכמות השירים הענקית שלה מכל הסגנונות, מבחינתי כולם במקום הראשון... אה, והמראה הגוטי מאוד מחמיא לה...
גם אני אהבתי...

chiquitito15

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

איך טעיתי ככה
בושה וחרפה...

למעלה