חופשיה ברוח

חופשיה ברוח ../images/Emo121.gif

משום מה כתבה לנו הודעה ומפלצת ההודעות (כן יש אחת כזו
) מחקה .על פי בקשתה אני מעתיקה את ההודעה ככתבה וכלשונה. התגעגעתי.... כל כך.....ו חופשיה ברוח נאמנה להחלטה שלי מלפני הנסיעה להודו, התנתקתי מהאנטרנט, כבר לפני חודש. אתם מאמינים? מכורה אמיתית, בלי מנת הסם היומית שלה? לאחר החזרה מהודו, עוד הסנפתי כמה לילות את האנטרנט, לפני הניתוק האכזרי. חזרו לי החיים שלי ישנה יותר סבלנית יותר לא מנקרת בעבודה חזרתי לקרוא ובעיקר, לא מנהלת את חיי לפי האודיגו ותושביו... אחת לשבועיים בערך , מגיעה אל המחשב אצל ההורים או אצל חברים, ומושכת מיילים, הפעם, לא הסתפקתי בהוטמייל, והייתי חייבת להסניף קצת ריח משפחה... חזרתי לפורום, עלעלתי קצת, שמחתי לא להיות בסרט של היכרויות דרך האנטרנט, שבעתי לתקופה.... הצטערתי שלא נמצאת כאן לשוחח אתכם, באמת מתגעגעת. בינתיים, החיים יפים, חושבת ללכת ללמוד הילינג דינמי, קצת לרפא את הנפש ולטפל גם בסובבים אותי סגול היה נפלאאאאאאאאאא, המון חופש וחיוך השבת יוצאת עם הבכורה לשישבת של מדיטציות דינמיות (אופס... עופ... ארים טלפון) מרפאה את לבי מקשר אכזב ושולחת לכם חיבוק ענק וטונות של אהבה שיוכלו למלא את כל המיכלים המרוקנים חושבת שאתחבר מתי שהוא בקרוב לראות תגובות חיבור ממשי, יהיה רק בעוד כמה חודשים, מקווה שאעמוד בכך יעל

ophra

New member
חופשיה יקרה..... ../images/Emo24.gif

געגעגעתייייייייייי.....
רוצה להגיד: "בואי כבר!! תחזרי!!" אבל יודעת שטוב לך כך ואפילו מקנאה בך קצת על זה...
ויוה למדיטציות הדינאמיות.....
עפ
(ששמחה על חברים חדשים בפורום אבל מתגעגעת גם לישנים)

למעלה