חופשות למטפלת

p a s h o s h

New member
חופשות למטפלת

האם זה הגיוני שמטפלת תעבוד רק שבוע בחודש אוגוסט ותקבל עליו תשלום מלא ? ובנוסף לכך לא עובדת גם בחוה"מ פסח ובימי שישי . האם יש "חוקים" למטפלת שעובדת בביתה ?

אמץ

New member
כבר דנו על זה בעבר

אפשר לראות את השכר שלה כשנתי שבעצם מחולק ל12 תשלומים חודשיים. ונכון, רוב המטפלות/משתפחתונים לא עובדים מלא באוגוסט ולא בחול המועד פסח. ולגבי ימי שישי, כל מטפלת והשיטה שלה (כן, לא ופעם כן ופעם לא כמו בגן שלנו). ואין שום חוקים. זה עסק פרטי, שמציע לך שירות ואת מסכימה לקבל אותו, לא אמורות להיות לך הפתעות במשך השנה (אנחנו למשל מקבלים את רשימת החופשות המלאה וימי השישי כבר בתחילת השנה).

p a s h o s h

New member
קודם כל תודה על התגובה

את רשימת החופשים אקבל מראש , פשוט זה מפליא אותי שזה עסק פרטי ולא מעון שנמצא בהשגחה של ויצו / עירייה וכדומה שמאמץ לעצמו חוקים של מעון רגיל. רציתי פשוט לשמוע מאנשי הפורום ששולחים את ילדיהם למטפלות בביתן אם גם הן נוהגות כך . אשמח לעוד תגובות.

גם כשזה עסק פרטי מגיע להן חופש,

הן לא עובדות? לא עובדות קשה? את/ה לא חייב/ת לקחת את המטפלת הזו את/ה יכול/ה לפנות לאחרת. ככה זה, אגב משיטוטיי בשנה שעברה בחיפוש משפחתון מצאתי גם כאלה שעובדים את רוב אוגוסט. ללא תוספת תשלום. אבל מסיבות אחרות, לא בחרתי בהם.

ורדה 1

New member
ברור שמגיע חופש, אבל... לא ברור למה בכל מקצוע יש שבועיים חופש בשנה ולמטפלות יש 5-6 שבועות בשנה...

א י ו ש י

New member
ולאנשי משרד חינוך יש יותר אז????

אני לא מבינה לכל מקצוע יש את הפלוסים שלו והמינוסים שלו הנה למי שעובד כמורה גננת במרד חינוך יש חופשות גדולות+ חופש גדול חודשים ומשכורת עלובה לכאורה איזה כיף למורים אז זהו שלא כיף וללמוד 4 שנים כדי לקבל שכר כזה זאת לא מציאה. אבל מהכרות את המקצוע ועבודה בו אם לא היה לאנשי חינוך ומטפלות בעסקים פרטיים חופש הם היו מתמוטטים! המקצוע שוחק! לעבוד עם ילדים כל יום זה קשה ומתיש חופש נחוץ ורצוי!!! בדיוק כמו שאדם יעבוד 18 שעות רצוף איזו תפוקה יתן??? חייבים מנוחה וחופש והחופשות של מטפלות הן ממש לא רבות כפי שמוצג

אילנית03

New member
מצרפת לוח חופשות של משרד העבודה

רוב המקומות (מלבד גנים עירוניים) עובדים לפי לוח חופשות זה

lizX2

New member
נראה לי ממש מוזר

אימי מטפלת כבר שנים ומעולם לא לקחה חופשה כזו. מידי פעם יום פה יום שם... לצערי, אימי מטפלת בנתניה ליז

p a s h o s h

New member
../images/Emo207.gif לשאלת המשך

לגבי החופשים בחוה"מ ובאוגוסט - האם מגיע למטפלת שכר מלא או לחלופין חופש מלא גם אם הכנסתי את בתי למשפחתון באמצע השנה ? (מרץ-אוגוסט)

א י ו ש י

New member
אוי אני כזאת ../images/Emo163.gifלא שמתי ../images/Emo23.gif

שמדובר על מטפלת בביתה. חשבתי מטפלת/סייעת בגן ילדים והחופשות המקובלות לפי משרד העבודה והרווחה ו/או משרד חינוך שהן בהחלט לעניין מבחינתי והכרחיות לעבודה ככ שוחקת. מטפלת בתינוק 1:1 זאת אופרה אחרת לגמרי..... מגיע חופש כן לא יודעת כמה...

למעלה